Iščem starejšega moškega
Spoštovani,
sicer ta forum ni namenjen takšnim temam, vendar pa ni greh poskusiti.
Ker nikjer ne najdem ustreznega moškega, me zanima, če se morda skriva tukaj. Želela bi si starejšega gospoda (40 in gor), ki NI poročen ali vezan. Zaželjeno je, da si iz štajerskega konca (Maribor). Iščem samo in zgolj razmerje. Bodi izobražen, inteligenten in situiran. Seks odnos me ne zanima.
Ta objava ni nateg. 😀
Predlagam, da moški objavi mail.
Če si narediš profil ga lahko prej še malce potipaš, da vidiš za kakšno robo gre preden mu daš mail in sigurno je komu oglas vzbudil zanimanje, a se z mailom tu ne bi rad izpostavil. No, vsaj meni se zdi tako najbolj praktično in elegantno, sicer pa postopaj kakor ti je ljubše.
Pa srečno seveda 🙂
Hvala za nasvet, vendar pa profila ne bom ustvarjala, kar se pa maila tiče pa…lahko ustvari tudi drug mail. Jaz pa tu ne bi objavljala nobenega kontakta, ker bom potem imela veliko (neresnih) ponudb. 🙂
Kaj bi, si napisala, zdaj pa še kaj nudiš napiši.
Lahko se mi piše na to uporabniško ime. Sicer nisem imela namena tega razkriti, ampak drugače ne bo šlo očitno.
Če nimaš hejterjev na MONu (kar je sicer skoraj nemogoče:)), ti ne bo hudega, ker si se izpostavila., v vsakem primeru pa boš preživela, glej mene 🙂
Vse kar je na robu Gaussove krivulje, ne glede na področje (še posebej pa v partnerstvu), bo deležno neljubih opazk.
Jaz te razumem/podpiram ampak najbolj važno je, da ti ne pride kak komentar pod kožo.
Zaenkrat še ni ničesar, se pa že veselim kakšnih komentarjev, po pravici.
Sicer se pa res sprašujem, če je bilo to izpostavljanje pametna poteza. Sploh zato, ker tega veliko ljudi ne razume.
Kdor vsem ugaja sigurno dela nekaj narobe. Da je po godu tebi in kakemu Štajercu je edino pomembno v tem primeru. Saj vem, napisati je enostavno.
lol
a moj mail ni zadosti dober?
Nič ne dobiš, če ne daš!
…butl,a so ti vzel licenco ker nisi polal prek božička?….
Še vedno nisi napisala, kaj ti nudiš? Mladost samo?
Ti to ni dovolj?
Ples na drogu.
Ti to ni dovolj?
Ples na drogu.[/quote]
Ni dovolj. To me pride ceneje in brez obveznosti ( razmerje ), ki bi ga ti rada.
Hvala osebi zgoraj, ki odgovarja v mojem imenu. Na zalost moram povedati, da ne nudim plesa ob drogu in ostalih seks stvari. “Zanimivo”, tvoja vprasanja so postala ze bedna, zato prosim, da odnehas. Odnosa brez obveznosti ne iscem, zato imate “prijateljice noci” in ostala “lahka” dekleta.
Ja saj razumem, kaj ti iščeš. Ti ne razumeš mene. Kaj je tisto, kar te naredi posebno in zaradi česar imaš dodano vrednost naspram deklet, ki jih omenjaš. Ti v svojem postu zelo natančno navajaš, kaj TI bi. Me pač ne prepričaš. Lp
Forum je zaprt za komentiranje.