Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem tipa,

Iščem tipa,

ok… ti sporočim mojo pravo luno…

hihi, papa

zapomni si…da vsega v življenju nikoli ne boš imela…zato se s tem sprijazni…in ko se boš…potem…postopoma…imaš vse…to je moj moto in dela…verjemi…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kuuuuuuuulllllllll, kdaj je kej prost? ;)))

to pa ti verjamem…srečni bi naj bili s tisim kar imamo na razpolago…
saj bo…počasi bom začela odraščat…in sprejemat svet taki kot je…do zdaj sem iskala samo ideale, ki sem si jih ustvarila v glavi…

oki…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

v soboto cel dan ;)))
pa v nedeljo ga tudi lahko odpelješ, ga ne rabim..,nama z babico vsaj več čevapčičov in perutničk ostane hihihiihi :)))))))

Glavno je da dojemas…in se zavedas…da je vsaka stvar najboljša najlepša taka kot je…ne spreminjati jo…ker potem ne bo vec taprava…ja sprejeti jo…pa kakrsna koli že je…nato pa pogovori, zaupanje, kompromisi in tudi odpovedovanje in to seveda iz obeh strani…in se lepo živi…ma kaj lepo..čudovito…

Orkalapipa!
To bi jaz pršu pogledat.Od tu do mojga trojčka…pa res ni daleč!
Sp

hm, pa mi ga zaupaš?
jaz sem pogoltna na mlade fante!

hihi

eh pa moj ni mlad…zato pa se ne sekiram :)))))))))

seveda zaupam…za čevapčiče in perutničke vse :)))))))))

a da imaš starga? to pa ne verjamem, hihi hihi…
hecaš me, da bi si premislila… saj vem… lumpka si tudi ti…

papa

;))))))))
no ja malo že je v letih ;))

si ga našla ,…..hehehehehe

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

hm.. kaj mogoče kam ciljaš? 😉

papa

hihihii helyka….

a imaš zanimivo tarčo??????

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

nimam tarče, jaz cela sem ena tarča!