Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem tisto pravo zvezo!

Iščem tisto pravo zvezo!

Zdravo probajmo še tukaj!

Sem 25 letni moški, ki že nekaj časa išče tisto pravo žensko. Ok prvo kot prvo sigurno boste rekli: EJ model pejt vn pa boš najdu ne bit skus za računalnikom itd.

Stvar je da hodim ogromno ven, samo da imam občutek da žensk z mojimi interesi ni, oz se skrivajo tako kot nekateri pravijo za računalnikom. Iščem namreč žensko, ki je nekako sramežljiva, pripravljena z mano hodit v hribe, ki bi z mano hodila v kino gledat film ( ne se neki šlatat ker bi dejansko rad videl film) in ki bila pripravljenaimeti dolge pogovore o različnih temah.

Ok mogoče sem zelo specifičen je pa res, da nobene take še nisem našel in počasi dobivam strah da mogoče ne bom našel nobeno…

Zdaj pa nekaj o meni da ne bote takoj vlekl nekih zaključkov:

Star sem kakor sem že omenil 25, vsak dan telovadim, sem stalno zaposlen in tudi če ne rad priznam sem izredno velik geek/nerd.

Pač če bi se katera našla ki bi bila zainteresirana prosim povejte, drugače sem pa vesel vsakega nasveta!

Lep Pozdrav
Sraka

Si eden mnogih mlajših moških, ki so odrasli pred ženskim spolom. Tvoje vrstnice bi še žurale oz. niso pripravljene na monoton stil lajfa (tako je to v njihovih očeh). Počakaj še desetletje, potem boš imel več izbire. Res je tudi, da bo takrat izbira med temi istimi ženskami, ki so izkoristile vse, kar so imele namen ter se odločile po ustalitvi. Več izmed njih bo že s težkimi nahrbtniki, zato bi bilo fino, da že zdaj začneš brati psihološke knjige, ki ti bodo dale stabilnost v presojanju, soočanje s težjimi karakterji ipd.

Zdaj pa zares :)….ni panike, bo prišla, ko bo prišla, ničesar ne delaj na silo, bodi to, kar si.

Kakšen hribolazno združenje , če tam nebo pa v sosednjem mestu.

Hvala za odličen ter prijazen nasvet!

Odlična ideja, nekako bi si človek mislil da boš tam kaj našel… sem pa bil zelo brez uspeha tam. Ali so že zasedene ali pa so dejansko samo tam ker so prisiljene

Ko boš res obupal i ti bo ravno bo prišla. Če jo boš opazil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close