Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem vezano

Iščem vezano

Življenje je prekratko za dolgočasne noči, zato iščem žensko za sproščene poletne avanture brez komplikacij. Sem 37-letni športnik z modrimi očmi, poročen, z ženo se sicer dobro razumeva, a strast je malo zbledela. Če iščeš diskretno zabavo in uživaš v iskrivih trenutkih, se oglasi. Težaki in moralisti naj se brigajo zase – obsojanja ne potrebujem. Piši mi na [email protected]

Sramota

Upam da te žena najde. Bo fest strastno.

vezano za stol ali na postelji ☺

Sproščena poletna  avantura z menoj,  brez komplikacij/ noč –  1299 e.

Tole so napisali v uredništvu ker je skoz prva tema. Res sramota in pravi gnus od firme ste

Odgovor na objavo uporabnika
Knez435, 15.08.2024 ob 16:22

Življenje je prekratko za dolgočasne noči, zato iščem žensko za sproščene poletne avanture brez komplikacij. Sem 37-letni športnik z modrimi očmi, poročen, z ženo se sicer dobro razumeva, a strast je malo zbledela. Če iščeš diskretno zabavo in uživaš v iskrivih trenutkih, se oglasi. Težaki in moralisti naj se brigajo zase – obsojanja ne potrebujem. Piši mi na [email protected]

Bumbar.

V tebi je težava, razumeš.

Zavedaj se, sa ti žene ne znaš ogret. Ti si slab dec, če te je sploh kaj v gatah. V gobcu te je veliko.

Se bojiš kritike. Vidiš, šlabič si, ne preneseš moraliziranja.

Bumbar na kubik

upam da propadete kot firma in forum, 23.08.2024 ob 07:18

Tole so napisali v uredništvu ker je skoz prva tema. Res sramota in pravi gnus od firme ste

Kdo je tukaj moderator? Pa neka krščanska firma?
Samo še za ukinit ste, osebje pa na zdravljenje.

Jaz to pravim že vrsto let, da je ta forum (oziroma zavod), zrcalo te države 😒

😎, 23.08.2024 ob 08:16

Jaz to pravim že vrsto let, da je ta forum (oziroma zavod), zrcalo te države 😒

Še vedno je zunaj vsaj pol ljudi normalnih. Tole je pa mašina za poneumljanje.

Forsiranje nasilja vseh vrst, širjenje nestrpnosti, spolne deviacije, psihiatrični izpadi, blesarije na levelu telenovel, podpora teorijam zarot, desnopolitična propaganda, blatenje inteligence…

Dve normalni pogovorni temi na tristo retardiranih…

Zadnja faza.
Resno, uredništvo! To je vaš namen? Ne kupimo.

heh, pričakovano besno negativno komentiranje.. Kaj ste navalili…, možakar je tist dan dobil plačo 15.8., mogoče ene par 100€ več, ni mislil nič slabega.. Pač, povabil bi eno tako bolj suho žensko na večerjo recimo, ker se je žena že naveličala teh večerij in se ji pozna na kilaži..  .

100 ljudi 100 čudi😀

Prav je da je vsakemu omogočeno demokratično udejstvovanje v forumu!

Tako da teme ki jih odpirajo ljudje so lahko kakršnekoli, splošne in brez cenzure. Vedno se bomo najdli nekateri ki nam bodo določene teme žaljive in se bomo najdli taki ki nam določene teme ugajajo!

Zatorej😉

Svobodno izražajte svoja mnenja‼️

Popay, 23.08.2024 ob 08:42

heh, pričakovano besno negativno komentiranje.. Kaj ste navalili…, možakar je tist dan dobil plačo 15.8., mogoče ene par 100€ več, ni mislil nič slabega.. Pač, povabil bi eno tako bolj suho žensko na večerjo recimo, ker se je žena že naveličala teh večerij in se ji pozna na kilaži..  .

Ti si pa optimist! Bravo, ena kapljica humorja v tej depri…

Počakajmo. Morda pa gdc. Vesna izbriše post, ko pridejo v službo 😀

To je vedeževalec Blaž

Hej, Popaj!, 23.08.2024 ob 08:48

Ti si pa optimist! Bravo, ena kapljica humorja v tej depri…

@Hej
, Popay

tukej je odličen poligon za zabavo…., z resnimi in tragičnimi zgodbami se pa ni za zajebavat.., lahko, da avtor teme doživlja težke dneve…, no, ko me kdo konkretno z njegovo blodnjo oz. željo o meni v njegovi glavi napade, se pač hec neha…

zadnje čese sem padel na popu v serijo Ljubav na selu, vedno pogledam za nazaj…, smeha do solz.., čista komedija…

največji Casanova je pa Slovenec Jože, ki ima 5 pralnih strojev, enga za pranje na 90, drugega za delavne obleke, tretjega za barvno perilo…,  pet sušilnih strojev, pa mislim da tudi 5 televizorjev..

To pod pripeto?! Deček bo moral zaradi nesposobnega šolstva ponavljati razred, vi pa to temo pripnete na vrh? Možakar bo kljub jasni nesposobnosti za delo primoran k vrnitvi in tako ogrozil svoje življenje zaradi zzzs, vi pa to pripenjate?! Od vseh aktualnih tem, ki so še kako pomembne za slehernega državljana, ob propadlem zdravstvu, šolstvu, sistemu, državi, …vi tako kurbarijo pripenjate??

Sram vas bodi! Kdor je to pripel je direkt za ga vržt krokodilom.

Ow moderatorji ste šli čist v ču ču.

Starševski Čvek je to.

Ena perla je narobe pripela, ker te zabriše na, sex v mestu.

Demokracija ne pomeni popolna samovolja. Vsak se svobodno odloča o svojem ravnanju, le splošna pravila družbe mora upoštevati, da s svojim ravnanjem ne škoduje drugim ljudem na življenju ali premoženju.

.https://youtu.be/1SstbdvFxPo

Tudi ta osebek ki je to objavil in tudi če je iz Styria je umsko zaostal prizadetek. Zato pa imate sramotni forum ker ste sami isti kot mnogi fuknjeni uporabniki.

Res ste vezani v glavi!

Vezana, 23.08.2024 ob 07:12

Sproščena poletna  avantura z menoj,  brez komplikacij/ noč –  1299 e.

A si pozabla decimalno vejico in je cena v resnici 12,99?

a je ta tema zvezana že 2 dan na vrhu prve strani sč…, čeprav ni komentarjev…

Popay, 24.08.2024 ob 08:32

a je ta tema zvezana že 2 dan na vrhu prve strani sč…, čeprav ni komentarjev…

Dokaz več, da je moderator/urednik foruma bolnik.

Če je pa strast zbledela in rabiš dodatno vročino sred poletja, pozimi boste mogli pa dodatne radiatorje prižigat, pa to res ni nekaj, za kar bi se grebli. Če se je že  zastonj ponudba  brez vrednosti  čist na vrh zataknila. 🙃☺️☺️☺️

New Report

Close