Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem vezano

Iščem vezano

Da ne dvigam ostalih tem, ker je tale zasidrana, je pa dons na prvem listu foruma, kot da bi se ljudem kanali zamašili, ko iščejo ljudi, da jim jih nekdo prepuca in odmaši. Sama slaba fukobižuterija. 😅☺️☺️☺️

zakaj je ta tema ves čas na vrhu, a to si je moderator zrihtal, da bo prej dobil vezano? zakaj ljudje sploh odgovarjate na temo, ki je nek privilegij ves čas na prvem mestu

to se tui jaz sprašujem, tem sploh ni primerna za STARŠEVSKI, ampak za SEX. Moderatorji kakšno politično vprašanje, ki jim ne paše takoj preselijo na temo politika, tole pa so dali celo previligirano na prvo mesto SEX na forumu SATRŠEVSKI, kjer podpirajo KURBARIJO

Avtorju (pa cetudi je moderator).

Vezana bi ti prav prisla, kenede?! Ker te ne bi izsiljevala, da zapustis zeno, druzino? Kako izprijen moras biti?!! Namesto, da bi v zakonu skusal popraviti, kar se popraviti ali izboljsati da, ti isces vezano?!! Ti to resno?!! Sram te bodi (cetudi bi bila izmisljena zgodba)!! Mrs, golazen!! In moderator, ce ne objavis mojega odgovora (ker mojih vecinoma ne objavljas), si glih taka gnida kot vse narcisticne zrtve (ki to seveda niso, samo delajo se, da zena ali druzina izpade skoraj kot ISIS organizacija)

Sram vas bodi. Niste zmozni resevati problemov, raje se zatecete v neko zacasno udobje.

Vse se vraca, pa tudi placa..Karma has all the adresses.

Ti si pa res ena uboga para, da na ‘starševskem čveku’ iščeš avanturo.  Malo bedno, a se ne strinjaš?

Tvoj zapis v tem kontekstu ne izraža zdrave igrivosti in željo po ljubezni, ampak prazen zakon in frustriranca, ki svoje blokade rešuje s seksom in  avanturami vprasljivega porekla.  Pač moteče v vseh smislih.  Sicer pa je dosti motečega na tem forumu, zato te ne bom spravljala v zadrego, da si posebej moteč. Si pa en od teh čudakov na tem forumu. Nič novega. V bistvu. Zakaj splih komentiram. Prav moralisticno izpade to pisanje. Hmm. Pardon. Je pa v bistvu res sick. 

Odgovor na objavo uporabnika
Lejla207, 24.08.2024 ob 13:00

Avtorju (pa cetudi je moderator).

Vezana bi ti prav prisla, kenede?! Ker te ne bi izsiljevala, da zapustis zeno, druzino? Kako izprijen moras biti?!! Namesto, da bi v zakonu skusal popraviti, kar se popraviti ali izboljsati da, ti isces vezano?!! Ti to resno?!! Sram te bodi (cetudi bi bila izmisljena zgodba)!! Mrs, golazen!! In moderator, ce ne objavis mojega odgovora (ker mojih vecinoma ne objavljas), si glih taka gnida kot vse narcisticne zrtve (ki to seveda niso, samo delajo se, da zena ali druzina izpade skoraj kot ISIS organizacija)

Sram vas bodi. Niste zmozni resevati problemov, raje se zatecete v neko zacasno udobje.

Vse se vraca, pa tudi placa..Karma has all the adresses.

@Lejla

eno mnenje in vprašanje…

mislim, da tukaj moderatorjev sploh ni.., če pa je.., pa mogoče dela samo 1 uro na teden…, ker bi morali veselega norca tukaj pol že zdavnaj  blokirat…, v primerjavi z temami ki jih odpira vesel norec, pošast iz cerkve je ta temo, ki je jo je odprl avtor teme.. šala mala…

je bilo pa res čudno, da je bila včeraj cel dan na vrhu prve strani brez komentarjev… ampak je bil na levi strani nek znak, krog, ki sem ga prvič videl…

kakšne odgovore ti daješ, da niso objavili.., saj je bil tvoj komentar objavljen kot vidimo..

tukaj smo prepuščeni sami seb in solo borbi z internetno pošastjo….., TROLI…

Odgovor na objavo uporabnika
Popay, 25.08.2024 ob 09:15

@Lejla

eno mnenje in vprašanje…

mislim, da tukaj moderatorjev sploh ni.., če pa je.., pa mogoče dela samo 1 uro na teden…, ker bi morali veselega norca tukaj pol že zdavnaj  blokirat…, v primerjavi z temami ki jih odpira vesel norec, pošast iz cerkve je ta temo, ki je jo je odprl avtor teme.. šala mala…

je bilo pa res čudno, da je bila včeraj cel dan na vrhu prve strani brez komentarjev… ampak je bil na levi strani nek znak, krog, ki sem ga prvič videl…

kakšne odgovore ti daješ, da niso objavili.., saj je bil tvoj komentar objavljen kot vidimo..

tukaj smo prepuščeni sami seb in solo borbi z internetno pošastjo….., TROLI…

Je bilo vec tem, na katere sem odgovarjala in ni bilo objavljeno..na to temo pa sem pred odgovorom, ki je bil res objavljen, odgovorila 2x 🤷.

Na Monu je bilo 20 let nazaj prav prijetno. Tole sedaj je pa kar nekaj 😡

@Lejla

lahko je kaj z tehnologijo narobe…, na tem nesrečno prenovljenem forumu pred 3… 4  leti ni bil še noben blokira… je pa res, da se bi ta forum moral imenovati..

Štala d.o.o. namesto sč…

z pomembnim opozorilom v poudarjenem tisku, ne drobnem, da je naivnim, poštenim ljudem z nedolžnim romantičnim pogledom na življenje dovoljeno branje samo v spremstvu starejših prekaljenih ljudi z življenjsko kilometrino na vseh področjih….

Zdaj so se pa potrebne-zafustrirane babe spravile na moderatorja…

Eh, Gorenjec. Plačaj pa takoj dobiš.

New Report

Close