IŠČEM VEZO KI MI LAHKO
Kakšno diplomo pa imaš, kaj pa znaš delati?
In tako naprej, kje je stari dobri opis.
primož
veza, ki ti omogoči dobro službo se sigurno ne najde takole na spletu. Da ti nekdo ponudi službo, te mora močno dobro poznati, tebe, tvoj način življena, tvoje navade … S tem ko ti nekdo zrihta službo zastavi tudi svoje dobro ime …
verjamem da si obupana, želim ti samo povedat, da ne računaj preveč na tole možnost o vezah iz neta 🙂
Joj, kako ste ene nesramne. Punca je samo vprašala, saj nič noče od vas. Če ji ne morete pomagati preskočite na drugo temo, ne pa da se zgražate nad njenim ISKANJEM SLUŽBE. Očitno še nikoli niste bile brez, da ste lahko tako nesramne.
V kolikor ji lahko pomagate ji odgovorite, če pa ne ji dajte mir.
brez službe, veliko sreče ti želim!!!
Moj mož ima zanimivo tezo. Glede nas, visokošolskih in nasploh izobraženih. Kaj smo se šolali toliko let, če pa ne znamo POSKRBETI ZASE? Zakaj hočeš v službo? .. Mislim, a veš kako pravijo – pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. :)))
USTVARI SI JO. Ne čakat na druge, da ti dajo delo. Začni delati sama.
**** an idea.
Srečno.
tukaj ni govora o nesramnosti, pač pa o realnosti.
moje mnenje je, da je v Sloveniji dela dovolj, na žalost pa ni služb, kot si jih nekateri želijo. Socialno varovana, dobro plačana z 8 urnim delovnikom … teh služb pa res ni več. Moraš imeti res veliko srečo da se ti zgodi taka službaPo drugi strani pa … si tako službo sploh želiš?
poleg tega je res veliko odvisno od ponudbe, ki jo pošlješ delodajalcu, ki išče delovca. Vedet je treba, da na eno razpisano delovno mesto pride tudi do 500 ponudb. Kdo bo bral vse te ponudbe? preberejo se samo tiste, ki najbol izstopajo. Torej se je treba potrudit, napisat kratko in jedernato ponudbo.
Sploh pa je treba ponudbe pošiljati ‘na veliko’. Če si tako zelo obupno želiš službo, ponudbo pošlješ na vse možne naslove … potem ko dobivaš povratne informacije pa se odločaš.
NO … tako mislim jaz, ki trenutno vlagam znanje in finance v to, da bom mogoče imela dobro delovno mesto čez nekaj mesecev 🙂