Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iscem za dopisovanje

Iscem za dopisovanje

Iscem tipa 30+ za dopisovanje
Zgolj prijateljsko.
Manjka mi moska druzba prijateljstvo da se ujamem z enim v nulo 🙂
Zakaj moski in ne zenske,preprosto ker mi ni do opravljanja afnanja itd ostalih glupih zenskih zadev.

Ne dodajate me potrebnezi tudi ne starejsi od 38let oziroma na splosno tipi s kakrsnim koli namenom kar se tice seksa ker me ne zanima 🙂

Iscem nekoga za dopisovanje mogoce nekoc srecanje ce se ujamemo seveda prijateljsko.
Vem da se ni fajn ment glih s ksnim pacientom ali extra zapuscenim debelim clovekom tako da tudi tukaj prosim za obvoz 🙂

Kar se mene tice bi se opisala kot zelo prijazna direktna lusna naravna vitka 160/50 mladosten videz

Dodajte samo iz :
Ljubljana in bliznja okolica!

brunetkic427@gmail.com

Pa na mejl ne odgovarjam ddoejte na hangouts

[/quote]
Prebere se pa čisto obratno
Tole me spominja na en zapis, ki sem ga prebral tukaj gor”jaz tebi družba ti meni dopust”

Ded pod pretvezo.

Moski rabijo zenske za sex ne pa za dopisovanje in prijateljstvo. S katerga planeta pa si ti? Izgleda, da te je cas hudo povozil. Javilse ti bo edino kak psihopat, na kaj drugega ne upaj, tukaj gor se posebej, ne.

Sm ze zasledila tipe kle gor k so ksno pametno napisal :))
Vprasanje je sam ce me bo lih ta dodal🤣

Od kdaj je za prijateljsko dopisovanje pomemben videz?

težka bo … meni paše, da mi ga bejba dobro vleče in drka … to pa otežuje dopisovanje

Povej kateri in kaj.

Meni je tudi boljse ce mi kolega ni ravno debeluhec jst pa zraven njega kot manekenka druzbeno ne gre skupaj tako da jo razumem.
Retardiran/a izpades s tem smehom.
Videz je pomemben povsod tudi ce je prijateljstvo. Si se v soli druzil z grdimi? Jaz se nisem in tudi pri 37 letih se nebi
Se sreco bo imela ce koga pametnega najde tukaj gor ker ste sami bedaki in debilke ocitno

Tukaj so sami luzerji in f uk fehtarji
Pojdi raje na klepet je saj kaksen pameten tam no zna se zgoditi
Tole tukaj je adijo

[/quote]

Želim si če bi si katetra želela dopisovati z prijetnim samskim fantom starosti 38 let.Če je naj mi piše na ta e poštni naslov.
komunalni.avto99@gmail.com

Ženske, dajte mi nekaj povedat. Pred tedni sem se na nekem drugem forumu ujel z neko bejbo. Ona je izrazila interes, če me lahko spozna, jaz sem ji pustil svoj kontakt in sva začela dopisovanje. Jaz sem 37, ona 36, oba samska in v iskanju partnerja. Njeni maili so že od vsega začetka kratki, jedrnati in prihajajo na vsakih nekaj dni, kot bi jih nosil poštar. Predlagal sem ji kakšno hitrejšo možnost za dopisovanje, a se je odločila, da še malo ostaneva na mailih. Do tega trenutka še niti ne vem, kako zgleda… me pa zanima. Rad bi jo povabil na kak zmenek, a če ji je problem deliti že kak IG profil, bo zmenek še težje sprejela. Rad bi načel kak žgečkljiv pogovor, si jo ogledal itd. Hkrati pa razmišljam, ali bo vse te moje pobude dojela kot hitenje in si mislila, da hočem le s*x. Sem samo jaz neučakan ali je normalno, da dopisovanje toliko časa traja?

Odgovor na objavo uporabnika
Poštar, 05.01.2025 ob 20:52

Ženske, dajte mi nekaj povedat. Pred tedni sem se na nekem drugem forumu ujel z neko bejbo. Ona je izrazila interes, če me lahko spozna, jaz sem ji pustil svoj kontakt in sva začela dopisovanje. Jaz sem 37, ona 36, oba samska in v iskanju partnerja. Njeni maili so že od vsega začetka kratki, jedrnati in prihajajo na vsakih nekaj dni, kot bi jih nosil poštar. Predlagal sem ji kakšno hitrejšo možnost za dopisovanje, a se je odločila, da še malo ostaneva na mailih. Do tega trenutka še niti ne vem, kako zgleda… me pa zanima. Rad bi jo povabil na kak zmenek, a če ji je problem deliti že kak IG profil, bo zmenek še težje sprejela. Rad bi načel kak žgečkljiv pogovor, si jo ogledal itd. Hkrati pa razmišljam, ali bo vse te moje pobude dojela kot hitenje in si mislila, da hočem le s*x. Sem samo jaz neučakan ali je normalno, da dopisovanje toliko časa traja?

Vprašaj jo pa boš videl pri čem si.

Ni res. Sam sem pošten, urejen in športen, tudu samski.

Pa znam prebrat ljudi in pivem, da marsikdo tukaj ni napačen

Samo, da ga sprovocirate s glupimi trditvami…

Žal,lp

probaj, 05.01.2025 ob 21:49

Vprašaj jo pa boš videl pri čem si.

ŽEnska nima zanimanja. Si že izvisel. Drugače bi bilo ogromno mailov.

Očitno ima gužvo s maili

Se strinjam z Empathom – če bi resnični interes bil, bi komunikacija gladko tekla. Ne vidim problema, da si (še vedno – ne vem sicer, koliko je “pred tedni”, vmes so bili tudi prazniki) dopisujeta po mailih, ampak v dinamiki, njeni neodzivnosti, tudi v tem, da si še nista izmenjala sliki.

hehe luštna, mladosten videz😂😂😂 farbaj ti te prijazne fante tle gor

kenguru, 06.01.2025 ob 10:05

Se strinjam z Empathom – če bi resnični interes bil, bi komunikacija gladko tekla. Ne vidim problema, da si (še vedno – ne vem sicer, koliko je “pred tedni”, vmes so bili tudi prazniki) dopisujeta po mailih, ampak v dinamiki, njeni neodzivnosti, tudi v tem, da si še nista izmenjala sliki.

za@Poštar

če si samski pusti kontakt, sem samska 36 let iz lj

New Report

Close