Iscem za dopisovanje
Iscem tipa 30+ za dopisovanje
Zgolj prijateljsko.
Manjka mi moska druzba prijateljstvo da se ujamem z enim v nulo
Zakaj moski in ne zenske,preprosto ker mi ni do opravljanja afnanja itd ostalih glupih zenskih zadev.
Ne dodajate me potrebnezi tudi ne starejsi od 38let oziroma na splosno tipi s kakrsnim koli namenom kar se tice seksa ker me ne zanima
Iscem nekoga za dopisovanje mogoce nekoc srecanje ce se ujamemo seveda prijateljsko.
Vem da se ni fajn ment glih s ksnim pacientom ali extra zapuscenim debelim clovekom tako da tudi tukaj prosim za obvoz
Kar se mene tice bi se opisala kot zelo prijazna direktna lusna naravna vitka 160/50 mladosten videz
Dodajte samo iz :
Ljubljana in bliznja okolica!
Meni je tudi boljse ce mi kolega ni ravno debeluhec jst pa zraven njega kot manekenka druzbeno ne gre skupaj tako da jo razumem.
Retardiran/a izpades s tem smehom.
Videz je pomemben povsod tudi ce je prijateljstvo. Si se v soli druzil z grdimi? Jaz se nisem in tudi pri 37 letih se nebi
Se sreco bo imela ce koga pametnega najde tukaj gor ker ste sami bedaki in debilke ocitno
Želim si če bi si katetra želela dopisovati z prijetnim samskim fantom starosti 38 let.Če je naj mi piše na ta e poštni naslov.
komunalni.avto99@gmail.com
Ženske, dajte mi nekaj povedat. Pred tedni sem se na nekem drugem forumu ujel z neko bejbo. Ona je izrazila interes, če me lahko spozna, jaz sem ji pustil svoj kontakt in sva začela dopisovanje. Jaz sem 37, ona 36, oba samska in v iskanju partnerja. Njeni maili so že od vsega začetka kratki, jedrnati in prihajajo na vsakih nekaj dni, kot bi jih nosil poštar. Predlagal sem ji kakšno hitrejšo možnost za dopisovanje, a se je odločila, da še malo ostaneva na mailih. Do tega trenutka še niti ne vem, kako zgleda… me pa zanima. Rad bi jo povabil na kak zmenek, a če ji je problem deliti že kak IG profil, bo zmenek še težje sprejela. Rad bi načel kak žgečkljiv pogovor, si jo ogledal itd. Hkrati pa razmišljam, ali bo vse te moje pobude dojela kot hitenje in si mislila, da hočem le s*x. Sem samo jaz neučakan ali je normalno, da dopisovanje toliko časa traja?
Poštar, 05.01.2025 ob 20:52
Ženske, dajte mi nekaj povedat. Pred tedni sem se na nekem drugem forumu ujel z neko bejbo. Ona je izrazila interes, če me lahko spozna, jaz sem ji pustil svoj kontakt in sva začela dopisovanje. Jaz sem 37, ona 36, oba samska in v iskanju partnerja. Njeni maili so že od vsega začetka kratki, jedrnati in prihajajo na vsakih nekaj dni, kot bi jih nosil poštar. Predlagal sem ji kakšno hitrejšo možnost za dopisovanje, a se je odločila, da še malo ostaneva na mailih. Do tega trenutka še niti ne vem, kako zgleda… me pa zanima. Rad bi jo povabil na kak zmenek, a če ji je problem deliti že kak IG profil, bo zmenek še težje sprejela. Rad bi načel kak žgečkljiv pogovor, si jo ogledal itd. Hkrati pa razmišljam, ali bo vse te moje pobude dojela kot hitenje in si mislila, da hočem le s*x. Sem samo jaz neučakan ali je normalno, da dopisovanje toliko časa traja?
Vprašaj jo pa boš videl pri čem si.
kenguru, 06.01.2025 ob 10:05
Se strinjam z Empathom – če bi resnični interes bil, bi komunikacija gladko tekla. Ne vidim problema, da si (še vedno – ne vem sicer, koliko je “pred tedni”, vmes so bili tudi prazniki) dopisujeta po mailih, ampak v dinamiki, njeni neodzivnosti, tudi v tem, da si še nista izmenjala sliki.
za@Poštar