Iščem žensko družbo čeprav sem vezan ;
Samo boldano komentiram.
Se rahlo podpovprecna zenska si z lahkoto najde seks prijatelja, ce je le dovolj motivirana! Medtem, ko VECINA moskih izven konteksta resne zveza do seksa enostavno ne pride, ce ne placa. Taksna je pac realnost. Vsaj v Sloveniji. Kaj je logicna posledica? Ravno to kar opazas. Dejansko vara dosti vec zensk kot moskih. Servira pa jih manjsina moskih.[/quote]
Se to:
Samske zenske se relativno redko zavesto spustijo v vezo z varalico. Se dosti redkeje vezane varajo z mnogimi tipi hkrati.
S kom torej te silne mnozice vezanih moskih varajo, ce pa ze pticki civkajo da z vecino zensk seksa manjsina moskih? Vam jaz povem, Cecina tipov ne vara, ker nima prilaznosti. Serisirajo jih razni pogosto samski Spider-ji.
Exactly! Stvar ponudbe in povprasevanja.
In, mimogrede, glede ‘odprtih vez’, ipd:
Polovica tipov si tega enostavno ne more privosciti. Le osmesili bi se. 🙂
Zenske izhajate dalec prevec iz sebe. Kot lahko beremo, se se “debeli starunklji” mnozicno ponujajo tipi za seks. On-line, ce ze ne drugace. Mnoge med vami potem verjamete, da si tudi velika vecina moskih brez prehudih naporov lahko zagotovi obcasen seks ali avanturo, ce jim ze je do tega.
Temu seveda ni tako. Poznam cisto solidne tipe, izobrazba, postava, ki leta niso nic dobili. Pa ne mislit, da ne zelijo ali se nic v to smer ne trudijo. Le puncam niso dovolj privlacni, “leseni so”, potem se vso samozavest zgubijo in… kriza.
A res mislite, da se 20-letnik, ki ga parkrat dnevno razganja od potrebe, zavestno odloci, da se bo “sparal” za “pravo”, resno, itd?? Vse to je silom nuzde. Ceprav gotovo ne manjka raznih izjem.
Ordinira in operirira manjsima. Morda tudi po taksnih, ki vam padejo v oci, marsikaj potem napacno sodite. Ampak na enega taksnega pride 9 Lojzetov, ki jim je najvecji uspeh v zivljenju, da so si nasli eno povprecno Jozico. Okay, mal pretiravam, ampak res ni dalec od realnosti.
1. niso vsi ljudje enako trdni, kritični do sebe in senzibilni in
2. nihče ni tako trden, da se ga ob pravih pogojih dalo premaknit. Če je še dovolj kritičen do sebe in senzibilen pa še toliko prej.[/quote]
Torej smo vsi, od prvega do zadnjega, varalice?
Exactly! Stvar ponudbe in povprasevanja.[/quote]
Torej, če bi imeli vsi dostop do polnega soda vina bi bili vsi pijanci, ker vsak želi piti na polno?
Usoda in temne sile so krive, ti rečem. :))
Bravo Boom!
Mimogrede Goldfish, kaksna je bila pa tvoja zgodba? Sej vem, da nam jo boš zaupala :))))[/quote]
V šoli sem plonkala.[/quote]
In, so te dobili?
Nakar je sledil izgon iz šole? 🙂
Exactly! Stvar ponudbe in povprasevanja.[/quote]
Torej, če bi imeli vsi dostop do polnega soda vina bi bili vsi pijanci, ker vsak želi piti na polno?[/quote]
Kar se mene tiče, ne. Letelo je na tiste, ki varajo. Sem pa sicer mnenja, da ne varajo vsi, da tudi če se pojavi priložnost za skok čez plot, je ne bo vsak kar sprejel in da to, da ne vara, ne pomeni, da je copatar.
Isto velja za ženske. Nekje sem zasledila Brad Pitta. Dejstvo je, da lahko pride mimo najboljši moški (po fizičnem izgledu) kar jih je kdajkoli videla, s super seksualno energijo, pokaže zanimanje zanjo in ji dvori, pa lahko ve, da njen partner doma ne bo nikoli izvedel in se ne odloči za prevaro, tudi zaradi sebe in spoštovanja tako partnerja kot svojih nazorov. Plus, da ji zaradi tega ne bo nikoli žal, ne bo obžalovala odločitve in ne bo to neka frustracija, ki se bo odražala v poslabšanem partnerskem odnosu.
1. niso vsi ljudje enako trdni, kritični do sebe in senzibilni in
2. nihče ni tako trden, da se ga ob pravih pogojih dalo premaknit. Če je še dovolj kritičen do sebe in senzibilen pa še toliko prej.[/quote]
Torej smo vsi, od prvega do zadnjega, varalice?[/quote]
Če imaš željo na to tako gledati, potem ja. Lahko pa stvar primerjamo tudi s sodobnimi načini v marketingu, politiki ipd, kjer je osnovni način najprej ljudem zagreniti življenje in potem ponuditi instant (ne poceni) rešitev problemov, ob ustrezni medijski podpori. Kdo je tu kriv? Res samo tisti, ki podleže?
Torej, če bi imeli vsi dostop do polnega soda vina bi bili vsi pijanci, ker vsak želi piti na polno?[/quote]
Kar se mene tiče, ne. Letelo je na tiste, ki varajo. Sem pa sicer mnenja, da ne varajo vsi, da tudi če se pojavi priložnost za skok čez plot, je ne bo vsak kar sprejel in da to, da ne vara, ne pomeni, da je copatar.
Isto velja za ženske. Nekje sem zasledila Brad Pitta. Dejstvo je, da lahko pride mimo najboljši moški (po fizičnem izgledu) kar jih je kdajkoli videla, s super seksualno energijo, pokaže zanimanje zanjo in ji dvori, pa lahko ve, da njen partner doma ne bo nikoli izvedel in se ne odloči za prevaro, tudi zaradi sebe in spoštovanja tako partnerja kot svojih nazorov. Plus, da ji zaradi tega ne bo nikoli žal, ne bo obžalovala odločitve in ne bo to neka frustracija, ki se bo odražala v poslabšanem partnerskem odnosu.[/quote]
Če izhajamo iz nezadovoljstva sem prepričan, da večina zvestobe temelji na strahu pred posledicami, vključujoč splošno mnenje o dotičnem in/ali pomanjkanju priložnosti ob dejstvu, da ni vsaka priložnost tudi prava in vredna.
Vsi zagovarjajo varanje – do trenutka, ko so sami prevarani.
Pol pa v jok, pa žile rezat, pa na drevo, pa ne več dol, pa največji revčki pod soncem.
Men je to tok hecno.
Iz česa pa izhaja manjšina zvestobe?
Tudi meni. Zelo hecno mi je, ko se ženska odloči za resno zvezo zato, ker je on priden, delaven, ima rad otroke, je pozoren do nje, njemu pa zatrjuje, da ljubi njega. Ja, zelo hecen je njen jok in jeza če njemu uspe najti ljubico, potem ko se po nekaj letih izkristalizira kaj je v resnici na njem “ljubila”.
Iz česa pa izhaja manjšina zvestobe?[/quote]
So tudi pari, ki jim je uspelo vzpostaviti harmonijo. Jih je pa vedno manj.
Mogoče ima to kaj s tem opraviti, da smo, ko pravijo, Marijin narod, Lojzetom pa je bilo pridigano, naj se po Jožefu zgledujejo, in ne po Gabrielu :-))
Tudi meni. Zelo hecno mi je, ko se ženska odloči za resno zvezo zato, ker je on priden, delaven, ima rad otroke, je pozoren do nje, njemu pa zatrjuje, da ljubi njega. Ja, zelo hecen je njen jok in jeza če njemu uspe najti ljubico, potem ko se po nekaj letih izkristalizira kaj je v resnici na njem “ljubila”.[/quote]
Kakšna abotna izpeljava.
Iz česa pa izhaja manjšina zvestobe?[/quote]
So tudi pari, ki jim je uspelo vzpostaviti harmonijo. Jih je pa vedno manj.[/quote]
Mogoče pa se jo bojijo izgubiti. :)) Hočem rečt, da vedno lahko racionaliziraš na ta princip, da se nečesa držiš, ker se to bojiš izgubiti. Torej vedno je lahko vzrok strah pred posledicami, ne glede na to, kakšno harmonijo ali pa štalo imaš.
Isto velja za ženske. Nekje sem zasledila Brad Pitta. Dejstvo je, da lahko pride mimo najboljši moški (po fizičnem izgledu) kar jih je kdajkoli videla, s super seksualno energijo, pokaže zanimanje zanjo in ji dvori, pa lahko ve, da njen partner doma ne bo nikoli izvedel in se ne odloči za prevaro, tudi zaradi sebe in spoštovanja tako partnerja kot svojih nazorov. Plus, da ji zaradi tega ne bo nikoli žal, ne bo obžalovala odločitve in ne bo to neka frustracija, ki se bo odražala v poslabšanem partnerskem odnosu.[/quote]
Ce neka zveza dobro laufa, se pa se si investiral, tu so otroci, se ne bomo kar tako levo desno podali v nekaj kar je tvegano. Tako ne gre le za tveganje, da te dobijo. Gre tudi za vpliv varanja na sedanjo vezo. psiho, spolne bolezni, Itd.
Po drugi stani pa vemo, da je vecina zvez dalec od nekega ideala. Z leti zakoni pogosto zapadejo v rutino, tu so razne krize, razocaranja in zamere. Tako da ni treba, da ravno Brad Pitt (ne le po izgledu, tudi ostalih atributih, prosim lepo!!!) koga osvaja, da ne tako redke skrenejo s poti.
V filmu Vegas Vacation je tako par zanimivih scen na to temo, ko se slavni oh in sploh Wayne Newton loti zene Grizvolda. Samo toliko, da vas spomnim, da zenske ne padate le na fukis telo, itd. So atributi, ki vas dosti bolj fascinirajo. No, ce koga zanima, tako se zacne avantura Grizvoldove zene: https://www.youtube.com/watch?v=Oa1YsrQoCf0. Pa ni to cela zgodba iz filma. Kasneje se se kaj zgodi. 🙂 In ceprav ga zena na koncu ne prevara, je dopustila, da je sla stvar dlje kot bi zeleli, da gre vas partner.
Kdo tu zagovarja varanje? Gre le za poskus odprtega pogovora na to temo.
Tudi meni. Zelo hecno mi je, ko se ženska odloči za resno zvezo zato, ker je on priden, delaven, ima rad otroke, je pozoren do nje, njemu pa zatrjuje, da ljubi njega. Ja, zelo hecen je njen jok in jeza če njemu uspe najti ljubico, potem ko se po nekaj letih izkristalizira kaj je v resnici na njem “ljubila”.[/quote]
Kakšna abotna izpeljava.[/quote]
Le zakaj me ne čudi, da ti ni všeč.
So tudi pari, ki jim je uspelo vzpostaviti harmonijo. Jih je pa vedno manj.[/quote]
Mogoče pa se jo bojijo izgubiti. :)) Hočem rečt, da vedno lahko racionaliziraš na ta princip, da se nečesa držiš, ker se to bojiš izgubiti. Torej vedno je lahko vzrok strah pred posledicami, ne glede na to, kakšno harmonijo ali pa štalo imaš.[/quote]
In potem naj bi to bil nekdo, ki je trden, načelen in zvest? :-))))
Mogoče pa se jo bojijo izgubiti. :)) Hočem rečt, da vedno lahko racionaliziraš na ta princip, da se nečesa držiš, ker se to bojiš izgubiti. Torej vedno je lahko vzrok strah pred posledicami, ne glede na to, kakšno harmonijo ali pa štalo imaš.[/quote]
Seveda gre za tak ali drugacen strah pred morebitnimi posledicami, ki mnoge odvrne.
In ne pozabimo, da obstajajo razne oblike varanja. Sploh zenske gredo pogosteje v to s cisto drugimi motivi kot moski. Tako se bo moski dosti lazje pregresil na nacin gole “rekreacije” in nic vec. Zenske pa, tudi ce ne pride do seksa, bodo kmalu s custvi cisto drugje. Kaj je sedaj hujse, vtikanje ali custva? 🙂
In potem naj bi to bil nekdo, ki je trden, načelen in zvest? :-))))[/quote]
Zakaj pa ne, a misliš da taki pa se ničesar me bojijo? 🙂
In potem naj bi to bil nekdo, ki je trden, načelen in zvest? :-))))[/quote]
Zakaj pa ne, a misliš da taki pa se ničesar me bojijo? :)[/quote]
Nekaj ne narediti iz strahu in ne narediti, ker enostavno ni želje pač ni eno in isto. Ker pri strahu ni nujno, da tudi želje ni.
Forum je zaprt za komentiranje.