Iščem žensko družbo čeprav sem vezan ;
– najverjetneje ja kdo od prisotnih že kdaj bil v podobni situaciji a tega tu ne upa priznati… v virtualnem svetu so lahko vsi popolni… ,,Ona,, – lepo si napisala: odvisnik od odnosa – to bi lahko bil opis dane situacije…
Goldfish.. če bi te spoznal pred petindvajsetimi leti bi ti kupil zlat prstan in na poročno potovanje bi te povabil…
Za ,,Ona,, : s teboj pa sigurno ne bi šel… ženske so angeli, če ostanejo brez kril pa letijo naprej na metli…
Seveda jo lahko imaš. To je tvoja pravica, pa kaznivo tudi ni. 🙂
Vsi lahko začnemo drug drugega varati, pa lagati, pa izkoriščati….Ob tem pa bomo morali tudi živeti s posledicami svojih dejanj.
Hahah zanimiva predstava in mogoce mas delno prav.niti pod razno nisem pa tak zmaj kot verjetno zgleda ob branju mojih komentarjev.ves online komunikacija in tista v reali je lahko zelooo razlicna oz se lahko krepko zmotis.
Zelo blizu cilja si, rabiš še troje, če bi rad imel ljubico/e, ker tudi te niso zastonj: družbeni položaj in/ali denar + zelo veliko sreče, če si ljubice iščeš z internetnimi oglasi… 🙂
Vsi lahko začnemo drug drugega varati, pa lagati, pa izkoriščati….Ob tem pa bomo morali tudi živeti s posledicami svojih dejanj.[/quote]
Kot plonkanje v soli. Lahko samo ne smejo te dobiti 😉
Goldfish – če bi bila midva poročena, te sigurno ne bi varal… ne bi si upal… no, morda v sanjah nehote…
Zelo blizu cilja si, rabiš še troje, če bi rad imel ljubico/e, ker tudi te niso zastonj: družbeni položaj in/ali denar + zelo veliko sreče, če si ljubice iščeš z internetnimi oglasi… :)[/quote]
Matjažko, ne pametuj, če nisi nisi bil na tem…sama sem ga tudi nasla na netu, me ni zanimal niti družbeni položaj, ne denar, samo njegova karizma in spontanost …zame je dovolj, da se mi max. posveti, ko sva skupaj, da je pristen in spoštljiv…nobenih daril ne rabim, samo par uric z njim, pa imam dovolj energije do naslednjic…mogoče bo zanj tezje, ker sem imela sama zelo veliko izbiro …ja, ogromno je porocenih slinavcev, ki iščejo samo zastonj sex na tak način, se pa da najti tudi kak tak kot mi deluje Montevideos, ki bo znal dati ženski se kaj drugega kot samo goli sex..
Privošči si, Montevideos, ce ze tako dolgo trpis pomanjkanje doma… življenje prehitro teče, da bi ga zapravljali za tako zivotarjenje 😉
To z plonkanjem je dobra primerjava… kriv je študent, ker se ni naučil… včasih pa vsaj delno tudi profesor, ker ni znal vsebine razumljivo podati kot je treba…
Kaj pa tisti stavek od Shakespeara ? Svet je oder, mi pa igralci…? ; Vsi tukaj (razen ene ženske, ki je napisala po resnici svojo situacijo ) moralizirajo … če bi koga od njih vprašal : a si ti kdaj naredil kaj slabega v življenju ? bi verjetno naletel na osuplo začudenje v smislu – nikoli, kako si sploh drzneš mene kaj takega vprašati…
Za ,, Te razumem,, – hvala za podporo ; sem se že počasi počutil kot tisti duhovnik, ki se je pregrešil zoper spolno nedotakljivost in potem v obrambo dejal : nisem vedel, da se to ne sme delati… ; Samo s to razliko, da teh duhovnikov ne enačijo z morilci in ne vem s kom še vse, kot je to navedel eden v zgornjih komentarjih…
Za Gazela – ne piši mi na mail, ker ti ne bom odgovoril… da bi se midva dobila, pa sploh ne pride v poštev ha,ha,ha ; Menda obstajajo ena nebesa in dva pekla. V nebesa ne bom šel, ker bi mi tam bilo preveč dolgčas… v prvem peklu so ljudje, ki so v tem življenju v zaporu zaradi hudih dejanj. Se pravi tudi v ta prvi pekel ne sodim. V drugem peklu so pa veseljaki. Takšni, ki radi gledajo filme od Federico Fellinija… takšni, ki kdaj pa kdaj zavijejo v oštarijo in potem mijavkajo kot v pesmi Iztok Mlakarja…pa takšni, ki priznavajo svoje napake… in ki nikoli niso trdili, da so popolni…jaz sodim v ta drugi pekel !
na tem forumu bos res tezko nasel koga, ki bo razumel tvojo situacijo…se zame nekateri mislijo, da pise moski…menda ti kar sam sebi…skoda energije in casa, da jim nenehno nekaj dokazujemo in se opravicujemo…
Na forumu Nezvestoba-varanje bo verjetno kaj vec najinih somisljenikov… Poskusi se tam 😉
na tem forumu bos res tezko nasel koga, ki bo razumel tvojo situacijo…se zame nekateri mislijo, da pise moski…menda ti kar sam sebi…skoda energije in casa, da jim nenehno nekaj dokazujemo in se opravicujemo…
Na forumu Nezvestoba-varanje bo verjetno kaj vec najinih somisljenikov… Poskusi se tam ;-)[/quote]
Ja, ti potrebuješ razumevanje za bedno življenje. A ne štekaš, da bi ti eni radi odprli oči, da začni živeti kot si želiš. Če si mrtev, delaj na tem, da oživiš. Kako potuhljeno, da nisi razumljen od vseh. Meni se ne dopadejo ljudje, ki si ne znajo osmisliti lajfa in samo tarnajo, kako se jim gode krivica.
Za Goldfish : pregrešne misli , grde sanje ? Ali je to isto kot mokre sanje ha,ha,ha? Goldfish, zdaj me poiskušaš psihoanalizirati… če želiš biti psihoterapevt, te mora najprej tebe samo nekdo psihoanalizirati. Je morda tvoj najljubši avtor Sigmund Freud ? On je dejal o ženskih histeričnih pojavih naslednje: Histerični pojavi pri ženskah so bili po Freudovem mnenju pravzaprav preobrazba nepotešenega in zatrtega spolnega poželenja v fizične simptome… Je to res ? Postanejo nekatere histerične, ker so nepotešene ? Kakšno je tvoje osebno mnenje o tem ?
Vsi lahko začnemo drug drugega varati, pa lagati, pa izkoriščati….Ob tem pa bomo morali tudi živeti s posledicami svojih dejanj.[/quote]
Kot plonkanje v soli. Lahko samo ne smejo te dobiti ;)[/quote]
Ja, nekaj takega. Le v šoli lahko plonkaš, življenja pa ne moreš, ker se prej ali slej moraš soočiti s posledicami svojega plonkanja. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.