Iščem žensko družbo čeprav sem vezan ;
Za : ,,Te razumem,, – hvala za nasvet. Bom pa še probal na drugem forumu(nezvestoba, varanje), ki si ga omenila .
Ja hvala bogu potem za internet, da na njem najdete tolažnike za praznino pred domačim ognjiščem.
Sprašujem pa tole: kaj pa, če se jutri mož/žena ponesreči, ostane hud invalid, ki rabi doživljenjsko pomoč, hranjenje, brisanje ust, premeščanje, menjavanje plenic in tako naprej? Kako nameravata/nameravate furati svoje življenje v takem primeru? Ker ločit se od take osebe, ki morda niti opravilno sposobna ni … jo dat v dom in se preganjat naokrog z ljubčkom/ljubico, čeprav ste formalno še poročeni … same gadne opcije. Da o tem, da ta prevarana oseba odloča o vajinem življenju, če se vama kaj hudega zgodi in vprašajo za mnenje sorodnike …
In zakaj ste nekoč obljubili in uradno podpisali večno zvestobo v dobrem in slabem? Če ste bili takrat tako za prmej prepričani, da ste lahko zvesti nadaljnjih 50 let, pa se je to zelo hitro sfižilo, kako dobro se sploh poznate?
Zelo blizu cilja si, rabiš še troje, če bi rad imel ljubico/e, ker tudi te niso zastonj: družbeni položaj in/ali denar + zelo veliko sreče, če si ljubice iščeš z internetnimi oglasi… :)[/quote]
Matjažko, ne pametuj, če nisi nisi bil na tem…sama sem ga tudi nasla na netu, me ni zanimal niti družbeni položaj, ne denar, samo njegova karizma in spontanost …zame je dovolj, da se mi max. posveti, ko sva skupaj, da je pristen in spoštljiv…nobenih daril ne rabim, samo par uric z njim, pa imam dovolj energije do naslednjic…mogoče bo zanj tezje, ker sem imela sama zelo veliko izbiro …ja, ogromno je porocenih slinavcev, ki iščejo samo zastonj sex na tak način, se pa da najti tudi kak tak kot mi deluje Montevideos, ki bo znal dati ženski se kaj drugega kot samo goli sex..
Privošči si, Montevideos, ce ze tako dolgo trpis pomanjkanje doma… življenje prehitro teče, da bi ga zapravljali za tako zivotarjenje ;-)[/quote]
INTERNET: na en ženski oglas se oglasi 100 in več moških, na 100 moških oglasov, morda 1 ženska.
Ženska si pa res z lahkoti dobi “jebacha”, sploh na internetu v zakriljem anonimnosti ponudbe kar dežujejo. 🙂
Ampak internet daje lažen vtis zaupljivosti, bližine, odptosti in poznanstva, ki marsikoga razočara kasneje v realnosti.
Zelo redke so ženske, pri katerih gre zgolj za goli seks.
Glasujem za izjavo meseca 🙂
Glasujem za izjavo meseca :)[/quote]
Ne bo šlo, kršenje avtorskih pravic, Bog ji ne bo mogel odobriti izjave meseca:
1. Mojzesova knjiga 1,1-2,3
Bog je videl, da je dobro. Bog jih je blagoslovil z besedami: 22 »Plodite se in množite ter napolnite vode po morjih in ptice naj se množijo po zemlji.«
Kako se je Goldfish razburila v tej temi. Očitno ji prevarantske teme povzročajo spominske bolečine. Potlačene epizode se vračajo iz labirinta polpretekle osebne zgodovine v zavest … Ne je tako strogo sodit, če žge po prešuštnikih s strastjo inkvizitorja. To je samo princip samoterapije. Nič osebnega.
Ostale babe se pa tudi ne sprenevedajte. A niso ravno po vašem mnenju vezani fukfehtarji še edini pravi desci? S samskimi pri teh letih je menda nekaj narobe, drugače ne bi bili samski …
Glasujem za izjavo meseca :)[/quote]
Ne bo šlo, kršenje avtorskih pravic, Bog ji ne bo mogel odobriti izjave meseca:
1. Mojzesova knjiga 1,1-2,3
Bog je videl, da je dobro. Bog jih je blagoslovil z besedami: 22 »Plodite se in množite ter napolnite vode po morjih in ptice naj se množijo po zemlji.«[/quote]
Tudi ti lahko greš, ti dovolim:).
Saj si lahko kake lahkotnejše namisliš, če ti bo lažje. Teh sem se najprej spomnil. 🙂
Ma kakšno razburjenje neki. Meni mon ne povzroča vrtoglavice kot tebi. Tudi ne pijem alkohola, zato sem vedno prisebna in transparentna.
Temu se reče splošna razgledanost. Ne vem zakaj si tako začuden. Kdaj te bodo starši spustili ven? Določene stvari bi moral osvojiti že pri 5-ih, 10-ih letih. Vpiknil si se v osnove, ki bi ti jih morali dali že starši. To pa je žalostno ja.
Vsak se slej ko prej razkrije. Tako ali drugače. Na koncu se za vsemi tistimi krhkimi kulisami nedostopnosti in strogosti in napadalnosti in ostalih otročjih izpadov pokažejo samo duševne rane ter globoke zaloge razočaranja …
Hahahahaha, ampak babe ste na koncu res vse iste. Otroci s sposobnostjo rojevanja drugih otrok.
Odloži vino, ker ti že škodi. Če bi izbirala, bi rekla, da si ti najbolj ranjena ptica na tem forumu.
A si se že pokesala kej za svoje grehe ? K ne vem, če bo dovolj samo “odpustite mi oče, grešila sem”, boš rabla še kšn blowjob ponudt.
Forum je zaprt za komentiranje.