Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem žensko družbo čeprav sem vezan ;

Iščem žensko družbo čeprav sem vezan ;

Rada bi bila ljubljena pri vseh teh sovražnih mislih, umazanih stališčih in nesramni goflji. Kakšne mora imet šele parklje! Ta si ne bo desca uplenila niti v peklu.

Nč bat zame, res ne. Preveč skrbi si daješ na svoja pleča.

Zakaj se pa ne ločite? Kaj je tisto, kar vas veže na zakonca?

Veš da ne smeš podajati tako eksaktnih vprašanj. To potem deluje brutalno in v smeri obglavljanja. V bistvu si pa ti ljudje sami dajo štrik za vrat.

Za Goldfish ( mojo psihoterapevtko );
Ko prebiram tvoje vrstice je to enako kot bi poslušal čudovite Manzinijeve simfonije; ob tem se mi tudi prikazujejo prelepe slikice : srnica Bambi, Pink Panther…
Kljub temu pa te moram prositi, da mi ne pošiljaš več zasebnih ljubezenskih email sporočil. Moje načelo je vedno bilo izogibati se nenasitnim in ne spati s privrženkami mračnega srednjega veka. Nisem več rosno mlad in moje ledveno vretence tudi ne.

Od kod si se vzel?
-:))))

Sploh te ne obsojam, samo povem ti da gre za varanje samega sebe. Gre za to, da postane življenje še kar znosno. Verjami poznam. Moja dobra prijateljica to fura že dve leti. Ampak še vedno mislim, da je to iluzija.
Zakaj ne greste narazen in potem iščete partnereke z obprtimi rokami, iskrenim namenom??
Zato ker je tako lažje. Imaš zakon, dom, otroke – skratka družino, da pa je odnos znosnejši si ga popestrite z ljubicami.

Sploh te ne obsojam, samo povem ti da gre za varanje samega sebe. Gre za to, da postane življenje še kar znosno. Verjami poznam. Moja dobra prijateljica to fura že dve leti. Ampak še vedno mislim, da je to iluzija.
Zakaj ne greste narazen in potem iščete partnereke z obprtimi rokami, iskrenim namenom??
Zato ker je tako lažje. Imaš zakon, dom, otroke – skratka družino, da pa je odnos znosnejši si ga popestrite z ljubicami.[/quote]

In kaj te to briga?

Zato ker je tako lažje. Imaš zakon, dom, otroke – skratka družino, da pa je odnos znosnejši si ga popestrite z ljubicami.[/quote]

In kaj te to briga?

Saj me ne, ampak če že razpredamo po dolgem in počez, pač včasih kaj navržem.

In kaj je narobe s tem? A ti bi raje, da se loči in je potem ženska sama z otroki, samohranilka, stigmatizirana ? Kaj pa če jo ima rad, le rabi malo bombončkov za zraven?

Mogoče pa jo skrbi za moža, da mu ne pride kaj takega na misel 😉

In kaj je narobe s tem? A ti bi raje, da se loči in je potem ženska sama z otroki, samohranilka, stigmatizirana ? Kaj pa če jo ima rad, le rabi malo bombončkov za zraven?[/quote]
Po toči zvoniti je itak prepozno, posebej, če so otroci že starejši. Velja pa opomniti druge za naprej. Bi te postavil na mesto otroka v družino, kjer se starša varata (ne spoštujeta). Kako prijetno mora bit bivati v takem okolju.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

fišica, nisi se spremenila za milimeter. 🙂

probaj z moško družbo ))))

leta letijo - iščem stevardeso

Kar korajžno na lov, včasih žene postanejo prava nezainteresirana mora. Nič se ne potrudijo, se redijo, zanemarjene so, jokcajo koliko morajo delat, samo, da imate moški občutek krivde in, da njim ni treba naredit nič v zvezi same s sabo. Če je pri tebi tako, kar v svet, pa, če kaj pametnega srečaš, loči se ter bodi tako pošten do sebe, žene in nove ljubezni. Baj

Za ,, Življenje,, – vaš komentar mi je všeč ! Ogromno komentarjev (predvsem od žensk) malo višje je agresivnih, tudi žaljivih… vaš je pa čisto življenski ! In še najbolj ste zadeli mojo situacijo.

Seveda ti je všeč.
Taki ljudje ste kot opice – ne spustite veje, dokler se ne oprimete za novo. Srečna vsaka, ki te bo zgrešila.

A ženske pa ne delajo tako? Nobene dobre ženske ne poznam k bi bla kdaj predolgo sama, vedno je menjala na štafeto ali kot ti praviš, iz veje na vejo.

A ženske pa ne delajo tako? Nobene dobre ženske ne poznam k bi bla kdaj predolgo sama, vedno je menjala na štafeto ali kot ti praviš, iz veje na vejo.[/quote]

A ženske niso ljudje?
Dobra v kakem smislu?

Poznate izraz, da nekatere ženske sovražijo moške (ene odkrito, druge pa prikrito ), večinoma izhaja to zaradi sovraštva do očeta.

So kadar jim paše 🙂
Je res treba razlagat kaj je dobra ženska ? Tista h katerim vsi rinejo. Tiste res hude so že od OŠ vezane, ne vem če so ble vmes nekaj tedno same, vse skup! Grejo z veje na vejo, vedno imajo vsaj 10 vej na izbiro, lahko prestopijo kadar jim paše, zelo dolgo… A si mislila dobra po srcu ? Ja lahko je in je samo še plus, samo če je drugače dobra, je lahko tudi prasica oziroma drugače. Če je prasica je lahko prasica. Haha

Za našo Liziko Betico. Če je pra$isca je lahko pra$isca, se razumemo? 🙂

Poznate izraz, da nekatere ženske sovražijo moške (ene odkrito, druge pa prikrito ), večinoma izhaja to zaradi sovraštva do očeta.[/quote]

Kakšna poceni manipulacija 🙂

Nič ne sovražimo moških, samo odkrito preziramo brezjajčne varalice, ki se smilijo same sebi in so jim vse drugi krivi, pa naj bodo moškega ali ženskega spola.

No, potem se pa ne pritožujte a ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close