Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem žensko družbo čeprav sem vezan ;

Iščem žensko družbo čeprav sem vezan ;

No, potem se pa ne pritožujte a ne.[/quote]

To je serijsko. Love-Hate. Prasice bi vsi meli samo težko jih je prenašat, so tudi zelo zahtevne. Zato se mnogi odločijo, da imajo raje malo “slabše” a zadovoljne, prijazne, zveste in dobre po srcu 🙂 Ali pa pač za Pra$$$ice nimajo več… Poznam primer k se je mož ločil od žene in največji šok oz. ponižanje za ženo je bilo dejstvo, da je potem vzel invalidko! Se prav je pokazal, da ima raje dobro osebnost, kot… a z zoprnim karakterjem kot je bila.

Najbolj trpijo moški, ki lahko dobijo prasico, vendar nimajo vseh sredstev za dolgoročno vzdrževanje, potem pa zelo trdo garajo, da nek približen nivo nudijo, seveda pa ona ni zadovoljna s približkom in nerga še bolj, kot bi že itak. Zato, če nisi res, kot je bilo omenjeno, Trump nivo, je bolje vzeti zlato sredino, 7/10 je sladki vrh, za vsako dodatno oceno pa rabiš 10x več dela, generalno.

Niti malo se mi ne smilijo, če niso naredili domače naloge in gredo nepripravljeni na “izpit”.

Poznate izraz, da nekatere ženske sovražijo moške (ene odkrito, druge pa prikrito ), večinoma izhaja to zaradi sovraštva do očeta.[/quote]

Kakšna poceni manipulacija 🙂

Nič ne sovražimo moških, samo odkrito preziramo brezjajčne varalice, ki se smilijo same sebi in so jim vse drugi krivi, pa naj bodo moškega ali ženskega spola.[/quote]

? Potem pač nimaš problema in je vse ok. Preziraj in uživaj.

Nič ne sovražimo moških, samo odkrito preziramo brezjajčne varalice, ki se smilijo same sebi in so jim vse drugi krivi, pa naj bodo moškega ali ženskega spola.[/quote]

? Potem pač nimaš problema in je vse ok. Preziraj in uživaj.[/quote]
Prej sem tudi sama zelo idealizirala odnose. če sam nekaj imaš težko razumeš, da nekje ne gre. je pa res, da se mnogi odločijo za poroko oz. vezo, čeprav na to sploh niso pripravljeni in ne vedo, da je to odgovornost.. To, da greš z nekom v resen odnos, čeprav veš, da to ni to je zame večje varanje, kot, če ima tvoj partner še ljubico potem, ali obratno seveda. Z nekom si po mojem prepričanju lahko samo takrat, ko veš, da je to to, ko je ljubezen. Vse ostalo so interesi, varanje, odvisnost od samega začetka.

Poznate izraz, da nekatere ženske sovražijo moške (ene odkrito, druge pa prikrito ), večinoma izhaja to zaradi sovraštva do očeta.[/quote]

Prej sem tudi sama zelo idealizirala odnose. če sam nekaj imaš težko razumeš, da nekje ne gre. je pa res, da se mnogi odločijo za poroko oz. vezo, čeprav na to sploh niso pripravljeni in ne vedo, da je to odgovornost.. To, da greš z nekom v resen odnos, čeprav veš, da to ni to je zame večje varanje, kot, če ima tvoj partner še ljubico potem, ali obratno seveda. Z nekom si po mojem prepričanju lahko samo takrat, ko veš, da je to to, ko je ljubezen. Vse ostalo so interesi, varanje, odvisnost od samega začetka.

Ok, odgovora na to, kaj je tista vez z ženo, ne bo 🙂 Nisem pa vprašala zaradi zasede in možnosti moraliziranja, obsojanja ipd., ker to niti od daleč ni moja stvar, ampak predvsem, ker mi je padlo v oči to, da je v uvodnem postu napisano, da se počutiš že zdaj kot da bi bil samski.

Kaj potem partnerja še povezuje tako močno, da en išče družbo, se počuti samskega in se ne loči? Strah pred osamljenostjo?

Otroci? Stanovanjska problematika?

Tole dvoje mi je ušlo iz prejšnjega posta.

zdaj me je resno začel firbec matrat, če je tisti mož umrl naravnega vzroka ali………….?

Meni je pri tem vedno najbolj fascinantno logika večine (sploh žensk in copatarjev) kako okarakterizirate varanje kot strahopetno dejanje. Neumnost da je ni večje, da delaš nekaj kar družba generalno gledano ne odobrava (varaš osebo) in da je to znak strahopetnosti namesto glih poguma (takšnega ali drugačnega da se upreš dikciji družbene logike beri črede ovac)

To je tako kot da bi rekel da je strahopetec tisti ki gre oropat banko, prava muda ma pa oni ko čez dan dela tam na okencu 🙂

Enako mi je neumno to, ko kdo reče da je samomor strahopetno dejanje, za moje pojme rabiš za to prekleto dosti poguma.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

O matkič, pzodravljen. Ja glej matkič, folk ma vgrajen program, IF stavke in če je MATCH je sreča, ELSE je pa nesreča 🙂 In te ženske pri nas so oprane, da morajo dobit tipa k ji bo PRISEGEL, da bo zvest ne glede na zdravje, bolezen in vse, pač nima veze kako se bosta (ne)razvijala, zato se tudi veliko žensk po poroki neha truditi, ker misli da je to to.

Če pogledaš človeško zgodovino so bile pač take in drugačne norme oz. že sedaj poglej po svetu, nek je normalno da imaš več žensk. V haremu so bile ženske baje najboljše prijateljice itd…

Vse se gre za ujemanje pogojev, to je to. Če bi pri nas veljalo, od vrtca naprej, da princ poriva konja v rit, zraven ima pa še 3 žene, bi bil vsak k odstopa pač luzer, strahopetec, nezrel… No si razumel idejo 🙂

P.S. Tisti program oz KODA je že zapečena, praktično nemogoče spremenit, s starostjo pa verjetnost pada proti absolutni ničli 🙂

Zna se zgoditi, da boš enkrat bolan, če boš imel rad nasproten spol, kar se pri tej propagandi in trednih zna zgoditi. Poglej ta super video obrnjene perspektive https://www.youtube.com/watch?v=CnOJgDW0gPI

zdaj me je resno začel firbec matrat, če je tisti mož umrl naravnega vzroka ali………….?[/quote]

Tu se pa vidi ženska zloba. Moški kaj takega ne bi nikoli vprašal. Da umrl je naravne smrti, zaradi raka in to zelo mlad.

Zdej pa mene firbec matra kaj pomeni ZELO MLAD ?

itak da ne, bo prijazen, ker nekaj pričakuje :))) no, res pa niso vsi taki 🙂

Zelo resnično. Bravo fantje. Nekatere ženske (seveda nikokaor vse, jjih je pa veliko) drži v lajfu gor samo nabijanje krivde moškemu in izgovor, da se ukvarja z otroki in je utrujena. Če noče več seksat s svojim možem več mesecev celo let, naj mu pove, da ga sovraži, da se ji gnusi in naj mu dovoli, da gre. Naj mu tudi prizna, da ga ni nikoli ljubila, ker sicer se to ne more zgodit, recimo po rojstvu otroka itd. Samo je tolk hudobna, da mu raje daje občutek krivde za morebitno vnaprejšnje varanje, kot da bi tvegala, da ostane sama in mu priznala, da ga ne mara več oz. da ga sploh nikoli ni.

Zelo resnično. Bravo fantje. Nekatere ženske (seveda nikokaor vse, jjih je pa veliko) drži v lajfu gor samo nabijanje krivde moškemu in izgovor, da se ukvarja z otroki in je utrujena. Če noče več seksat s svojim možem več mesecev celo let, naj mu pove, da ga sovraži, da se ji gnusi in naj mu dovoli, da gre. Naj mu tudi prizna, da ga ni nikoli ljubila, ker sicer se to ne more zgodit, recimo po rojstvu otroka itd. Samo je tolk hudobna, da mu raje daje občutek krivde za morebitno vnaprejšnje varanje, kot da bi tvegala, da ostane sama in mu priznala, da ga ne mara več oz. da ga sploh nikoli ni.[/quote]

Pa saj to vse sploh nima veze, zgodovinsko gledano so zveze oz poroke nastale predvsem iz dveh razlogov, eno je finančne drugo pa zapuščinske narave. Oba vidika sta dandanes bolj nepomembna, ker danes tudi če se dva reveža v Sloveniji skup spravita živet ne morta preživet, za zapustit pa tako ni kaj dosti več, ker se je fajno akumuliralo ostalo bo pobrala socialna (CSD)

Včasih so se poročili zato ker so babe ble gospodinje, tipi so pa hotli potomca da mu zapustijo premoženje, tako je ženska dala maternico in telo ter gospodinjenje da je imela zadovoljene dve potrebi, materinski nagon po otroku in finančno varnost (hrano itd) moški pa je imel zadovoljen spolni nagon in zapuščinsko vprašanje, pa ker je bla ženska finančno odvisna ni odišla tudi če je užival še v kateri drugi, in je funkcioniralo.

Danes oz. v zadnjih 50 letih se je ta sistem porušil, ostale pa so potrebe na obeh straneh, v večini ljudi, moški spolni poligamni nagon in ženska želja po materinstvu v večini ljudi

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kako pa ogromno željo po poroki pojasnjuješ s strani istospolnih parov ? Bi imeli zoglj radi vse kar imajo hetero ? Al kako to pojasniš, ker tam je pa to OMG.

Poroka istospolnih je v večinskem primeru samo PR fora za njih, modna muha….. drugi morda manjšinski del je morda relevantne narave in praktičnih rešitev. Ampak v osnovi pa je to, Oni imajo mi tudi hočemo in zahtevamo 🙂

Istospolni me spominjajo na vegaterijance. Samo pozornost iščejo, hočejo izpast nekaj več od ostalih.

Imajo istospolni kar racionalno podlago za svoje zahteve. Sicer je pedri takoj ne priznajo – se sprenevedajo kot babe – in raje v kamere govorijo, da jih vodijo politični vzgibi (enakost pred zakonom), malo pa vmes tudi pihajo na dušice sentimentalnega dela prebivalstva ( tudi mi si želimo sklenitev zakonske zveze kot prisege ljubezni in pripadnosti), v kakšnih manj površnih intervjujih pa kar odkrito priznajo zavzemanje za tehnični vidik uradne sklenitve zakonske zveze, ki prinaša predvsem rešitev vprašanja dedovanja. Lezbijke so pa itak babe, čeprav nekatere ne izgledajo svojemu spolu podobne, torej jim je sprenevedavost že v kromosomih zapisana.

fišica, nisi se spremenila za milimeter. :)[/quote]

Le zakaj bi se?:) Poglej kakšne ovacije dosegam pri ljudeh s svojim neizmernim, neizpodbitnim šarmom:). Jst pa znam, a ne:)).

Kaj pa če bi si ti za začetek nabavil psa? Pa bi potem videl, če ti gre res bolj za sprehode, druženje in to… :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Za kužeka moraš biti sposoben imeti rad.

? Potem pač nimaš problema in je vse ok. Preziraj in uživaj.[/quote]
Prej sem tudi sama zelo idealizirala odnose. če sam nekaj imaš težko razumeš, da nekje ne gre. je pa res, da se mnogi odločijo za poroko oz. vezo, čeprav na to sploh niso pripravljeni in ne vedo, da je to odgovornost.. To, da greš z nekom v resen odnos, čeprav veš, da to ni to je zame večje varanje, kot, če ima tvoj partner še ljubico potem, ali obratno seveda. Z nekom si po mojem prepričanju lahko samo takrat, ko veš, da je to to, ko je ljubezen. Vse ostalo so interesi, varanje, odvisnost od samega začetka.[/quote]

Stvari so zelo enostavne in ni nobene potrebe po kompliciranju. Varaš/ne varaš. Stvar odločitve, zrelosti, dostojanstva in prioritet.

Ne, nimam problema, za kar čisto lepo skrbim sama. Sama izbiram in sem odgovorna s kom sem v partnerskem odnosu, zato krivde ne valim na druge. Če nečesa res ne morem sprejeti, se lahko tudi odločim in grem. Ljudje smo v odnosih prostovoljno, zato varanje ni nobena opcija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close