Iščem žensko družbo čeprav sem vezan ;
Prej sem tudi sama zelo idealizirala odnose. če sam nekaj imaš težko razumeš, da nekje ne gre. je pa res, da se mnogi odločijo za poroko oz. vezo, čeprav na to sploh niso pripravljeni in ne vedo, da je to odgovornost.. To, da greš z nekom v resen odnos, čeprav veš, da to ni to je zame večje varanje, kot, če ima tvoj partner še ljubico potem, ali obratno seveda. Z nekom si po mojem prepričanju lahko samo takrat, ko veš, da je to to, ko je ljubezen. Vse ostalo so interesi, varanje, odvisnost od samega začetka.[/quote]
Stvari so zelo enostavne in ni nobene potrebe po kompliciranju. Varaš/ne varaš. Stvar odločitve, zrelosti, dostojanstva in prioritet.
Ne, nimam problema, za kar čisto lepo skrbim sama. Sama izbiram in sem odgovorna s kom sem v partnerskem odnosu, zato krivde ne valim na druge. Če nečesa res ne morem sprejeti, se lahko tudi odločim in grem. Ljudje smo v odnosih prostovoljno, zato varanje ni nobena opcija.[/quote]
Zadeva je sila preprosta: če nočeš biti sam prevaran, ne dajaj partnerju občutka, da je prevaran on.
Res me zanima, kaj je tako pogumnega pri varanju. Družba ga generalno gledano čisto zadosti odobrava, že tukaj iz odgovorov lahko razbereš, da se jim zdi popolnoma upravičeno in zakaj ne. Družba odobrava še marsikaj bolj zavržnega, če ne uradno, pa vsaj neuradno (spolne zlorabe, na primer – ženska je že izzivala, punce znajo biti zelo predrzne, župnik/učitelj/trener tega že ne bi naredil, on – ugleden član naše skupnosti – tega že ne bi naredil …).
Ampak ostanimo pri varanju. Kaj za vraga je tako herojskega, da greš na net, oddaš oglas in greš potem z eno podobno obupano, pardon, pogumno, žensko na kavo, sprehod, nekam na skrivaj na enega ta hitrega?
Če je tale monček tako pogumen, zakaj se ne sooči z ženo? Aha, pred njo se pa jajčka lepo posušijo.
Teta liza. Pogum je potreben zato, ker veš kaj s tem tvegaš. Če je ženski varanje kot izdaja, ki je nikoli ne oprosti itd. Eni so pa še finančno odvisni ali pa vsaj izpostavljeni, zato lahko tisto varanje drago plačajo (ločitev, skrbništvo nad otroki, stigma ločenca – a to obstaja ? 🙂 in tako naprej…)
Jst mislim, da v štartu poveš kako stvari stojijo in potem ne gre za varanje. Varanje je, če obljubiš zvestobo, potem se pa na skrivaj zgoniš. Če poveš v štartu, da si SWING tip itd.. Valda to ne boš govoril vrhunski ženski, k veš, da ji je zvestoba sveta (vsaj s tvoje strani:). Eni povprečni pa je najbolje to povedat takoj, da ni potem prevara. Naj se v štartu zjasni, če pa prvo pravi, da je to ne moti, pol po dejanju pa še vedno dela scene, te je ONA PREVARALA, ker te je nategnila, da je to ne moti, čeprav jo tišči.
http://www.slovenskenovice.si/bulvar/hollywood/foto-zvezdniski-pari-ki-svingajo
Jaz pa ne razumem mazohizma bab, ki jamrajo, da morajo descem prat, likat, kuhat in pospravljat za njimi. Kdo vas v to sili? Kdo vas sili, da vstopate v razmerja s takimi? Zakaj si ne izberete copatarjev, lezbijk ali ostanete samske? In če se že znajdete v izkoriščevalskih razmerjih, zakaj jih ne prekinete? Če vas kurbirstvo moti, se ločite od kurbirjev. Zakaj pa vztrajate z njimi? Družba vas ni prisilila, da se spečate z njimi. Niti družba ne zahteva, da z njimi vztrajate. To so vaše svobodne odločitve. Zakaj bi se morala komu smilit glupa baba, ki sama trdoglavo rine v nesrečo.
S tem se pa popolnoma strinjam.Priznat si moras,da si naredila napako in jo popravit oziroma it ven iz take zveze.Je pa treba imet “jajca” za to in dost zensk jih pac nima.Meni se kot zenski nobena,ki vztraja in jamra,ne smili.
Teta liza. Pogum je potreben zato, ker veš kaj s tem tvegaš. Če je ženski varanje kot izdaja, ki je nikoli ne oprosti itd. Eni so pa še finančno odvisni ali pa vsaj izpostavljeni, zato lahko tisto varanje drago plačajo (ločitev, skrbništvo nad otroki, stigma ločenca – a to obstaja ? 🙂 in tako naprej…)
Jst mislim, da v štartu poveš kako stvari stojijo in potem ne gre za varanje. Varanje je, če obljubiš zvestobo, potem se pa na skrivaj zgoniš. Če poveš v štartu, da si SWING tip itd.. Valda to ne boš govoril vrhunski ženski, k veš, da ji je zvestoba sveta (vsaj s tvoje strani:). Eni povprečni pa je najbolje to povedat takoj, da ni potem prevara. Naj se v štartu zjasni, če pa prvo pravi, da je to ne moti, pol po dejanju pa še vedno dela scene, te je ONA PREVARALA, ker te je nategnila, da je to ne moti, čeprav jo tišči.
http://www.slovenskenovice.si/bulvar/hollywood/foto-zvezdniski-pari-ki-svingajo%5B/quote%5D
Ne verjamem, da se varajoči zaveda tveganja. Mislim, da je prepričan, da ga itak ne bodo zalotili. V konkretnem primeru pa tale monček reskira samo to, da se bo zameril ženski, ki je itak videti več ne more. Samo da nima teh jajc, da bi začel ločitev. Mogoče celo upa, da jo bo sprožila ona in ji skuša dati povod za to, mogoče je celo tako velika reva.
S tem se pa popolnoma strinjam.Priznat si moras,da si naredila napako in jo popravit oziroma it ven iz take zveze.Je pa treba imet “jajca” za to in dost zensk jih pac nima.Meni se kot zenski nobena,ki vztraja in jamra,ne smili.[/quote]
Ja, res je. In isto velja tudi za moške, ki bi na večih stolih sedeli. Primeri, ko je dogovor odprt odnos, nimajo veze s tem.
S tem se pa popolnoma strinjam.Priznat si moras,da si naredila napako in jo popravit oziroma it ven iz take zveze.Je pa treba imet “jajca” za to in dost zensk jih pac nima.Meni se kot zenski nobena,ki vztraja in jamra,ne smili.[/quote]
Pa vendar več ločitev sprožijo ženske kot moški.
Pa vendar več ločitev sprožijo ženske kot moški.[/quote]
Ce izhajamo iz tega,da vecina zakonov razpade zaradi moske nezvestobe,je moja trditev vseeno logicna.Moskemu pravzaprav v tem primeru ne manjka nic in nima verjetno potrebe po locitvi.
Mogoče ji pa nehote le dela uslugo. Kajti, ko je že govora (tudi) o “brezjajčnih” ženskah bi takim pravzaprav kakšna prevara kar prav prišla, da se ga znebi, ko ga več ne potrebuje. Prišla prav predvsem v smislu opravičevanja pred samimi seboj, otroci, sorodstvom in okolico.
Pa vendar več ločitev sprožijo ženske kot moški.[/quote]
Ce izhajamo iz tega,da vecina zakonov razpade zaradi moske nezvestobe,je moja trditev vseeno logicna.Moskemu pravzaprav v tem primeru ne manjka nic in nima verjetno potrebe po locitvi.[/quote]
Bi se pa dalo tudi iz česa drugega izhajat :-))
Mogoče ji pa nehote le dela uslugo. Kajti, ko je že govora (tudi) o “brezjajčnih” ženskah bi takim pravzaprav kakšna prevara kar prav prišla, da se ga znebi, ko ga več ne potrebuje. Prišla prav predvsem v smislu opravičevanja pred samimi seboj, otroci, sorodstvom in okolico.[/quote]
Ja. Ali pak, da bo ločitev sprožila ona in njemu ne bo treba razviti jajc.
Ne morem prebavljati tipov, ki se imajo za samske ter iščejo voljne samice – in pri tem res ni pomembno, kaj se dogaja v zakonu – pa so prevelike reve, da bi ukrepali. Zakaj po tvojem mnenju on ne odide? Zakaj se vsak dan vrača domov k ženski, ki je ne more več videti, jo prezira in mu gre na živce? Zakaj ne gre, če ga je ženska samo izcuzala in odvrgla? A nima nobenega ponosa ali kaj se skriva za tem – po tvojem? Ti si moški, boš mogoče bolje razumel kot jaz.
Se tudi strinjam z obema. Samo, komu bo potem jamrala, če bo ostala sama, ne bo več boga revica. Se bo mogla postavit na lastne noge, kar je pa za mnoge ženske težko. Še izpit za avto je nekaterim težka naloga, kaj šele, da bi žagale drva, pa zamenjale žarnico. Dokler ima moža je pa za enakopravnost, likanje, sesanje, kuhanje, previjanje.
Mogoče ji pa nehote le dela uslugo. Kajti, ko je že govora (tudi) o “brezjajčnih” ženskah bi takim pravzaprav kakšna prevara kar prav prišla, da se ga znebi, ko ga več ne potrebuje. Prišla prav predvsem v smislu opravičevanja pred samimi seboj, otroci, sorodstvom in okolico.[/quote]
Ne morem prebavljati tipov, ki se imajo za samske ter iščejo voljne samice – in pri tem res ni pomembno, kaj se dogaja v zakonu – pa so prevelike reve, da bi ukrepali. Zakaj po tvojem mnenju on ne odide? Zakaj se vsak dan vrača domov k ženski, ki je ne more več videti, jo prezira in mu gre na živce? Zakaj ne gre, če ga je ženska samo izcuzala in odvrgla? A nima nobenega ponosa ali kaj se skriva za tem – po tvojem? Ti si moški, boš mogoče bolje razumel kot jaz.[/quote]
Pa vendarle je nekaj resnice na tem,da nikoli ni krvda izkljucno na eni strani.
C`mon bejbe ali res nimate nobene ideje kako zjebati varalico?
OK… dajte mu [b]Bad Medicine”[/b]
Zveste, da vas vara. OK, kul… spremenil je “pravila igre” Namesto da paničarite kot kure mu lepo mirno poveste, da veste, in da se strinjate s spremembo dogovora. Torej, če lahko ti, lahko tudi jaz. In potem ga dražite tja v pofukani EGO, da se mu bo odpelalo do daske. Sploh ni treba, da se spustite tako nizko, da si najdete resničnega jebača. Kar tko en parkrat zginete za par ur (mal se prej naštimate)… pa preprosto izginete. Ma tud če greste ptičke poslušat… ma sam da on misli, da vas drugi poriva, da se mu zmeša že od same misli.
Nazaj seveda z velikim nasmeškom na licih. :-)) Pa mal podražit, da nov sistem sploh ni tolk švoh, ker sedaj šele veste, kaj je SEX
Večina varalic je namreč takšnih, da ne prenese misli, da bi pa kdo drugi po njegovi “garaži” šaral. :-))
Lahko pa se še naprej smilite same sebi, jokate stokate… pletete štumfe in rešilne jopiče. :-))
Ajd čao
Zato ker si veliko moških želi doma varno sidro, pristan, zraven pa rabi še vznemirjenje, popestritev. Kaj tega res še nisi slišala? To je klasična zadeva, sanje vsakega pravega moškega 🙂 Zato se tudi ženske ločijo ponavadi, razen če tipa kakšna mlada res (momentalno) razmeče oz. res nima več prostora, drugače bi tipi radi ostali poročeni, ker žena je le žena. Za seks, razvedrillo, smeh ipd… so pa mlajše, lepše, prijaznejše, kure 🙂
To bi marsikateri, resno, samo če so copatarji si ne upajo, če je res res dobra žena, je nočejo prizadeti ali pa če je res “ledena trgatev – jagodni izbor” od ženska, je rizik prevelik. Drugače pa pri povprečnih ženskah ima vsak tip kje nekaj, tko al drugače, samo o tem se ne govori 🙂 Če nimaš sreče imeti res top 1% je pa žena+ljubica SECOND BEST 🙂
Tok si stara da bi lahko vedela to 🙂 Poglej:
Žena naj bo doma,
čaka naj na muža.
Iščem in iščem
toga ne najdem,
vračam se ves skesan.
Želim si nazaj v samski stan,
srce si želi nov grad.
Iščem in iščem
toga ne najdem,
vračam se ženi v objem.
Žslim si da ko don Žuan
osvajao bi vsaj en dan.
Nič ne zgodi se,
san je, vse san je,
vračam se v svoj pristan.
Se tudi strinjam z obema. Samo, komu bo potem jamrala, če bo ostala sama, ne bo več boga revica. Se bo mogla postavit na lastne noge, kar je pa za mnoge ženske težko. Še izpit za avto je nekaterim težka naloga, kaj šele, da bi žagale drva, pa zamenjale žarnico. Dokler ima moža je pa za enakopravnost, likanje, sesanje, kuhanje, previjanje.[/quote]
Ej ti si pa tolk nastrojena proti ženskam, da mi je kar slabo, ko te berem.
Ne morem prebavljati tipov, ki se imajo za samske ter iščejo voljne samice – in pri tem res ni pomembno, kaj se dogaja v zakonu – pa so prevelike reve, da bi ukrepali. Zakaj po tvojem mnenju on ne odide? Zakaj se vsak dan vrača domov k ženski, ki je ne more več videti, jo prezira in mu gre na živce? Zakaj ne gre, če ga je ženska samo izcuzala in odvrgla? A nima nobenega ponosa ali kaj se skriva za tem – po tvojem? Ti si moški, boš mogoče bolje razumel kot jaz.[/quote]
Zato ker ste babe za vse same. Naloga descev je samo, da se osramotijo in skeširajo med dolgotrajnim osvajanjem bab, one pa nosijo pošastno breme izbire med ponujajočimi se fehtarji, druga simpl naloga desca je, da kupi ali zgradi tiste vogale bajte oziroma stanovanja, ki jih mora potem uboga baba v krvavem znoju podpirat itd. Na koncu so pa še postavljene pred nemogočo nalogo kurbirju vrata pokazat. Normalno, da po vseh obremenitvah, ki jih prinaša ženskam zakonsko življenje, tega ne zmorejo več od vse izčrpanosti. Reve s stisnjenimi zobmi prenašajo, da se desci drugje spolno izživljajo, namesto da bi jih vse zgarane osrečevali še s seksualnimi zahtevami zvečer po spalnicah. To zanemarjanje sploh boli. Današnje ženske so heroine! Vsa družinska bremena nosijo na svojih ramenih, potem pa nekateri še zahtevajo od njih, da jih odvržejo in se razidejo s svojimi biriči. Kako bodo vse zgarane na koncu trpečega dneva našle še moč in energijo odpovedat se gospodinjskemu suženjstvu in moškim tlačiteljem?
Za ,, Goldfish,, in ,,Margot,, : mnogokrat se je pokazalo, ta tisti, ki jih je sama pridiga o morali živijo ravno nasprotno temu… (domnevam, da nimata partnerjev) – vzdržnost rodi sprevrženost;
Tako je.
Tiste k so v vezi, pa da hodijo na forum, itak v vsako zgodbo vključijo še “z mojim sva pa zadnjič…”. Take so ženske, ne znajo bit tih, lahko se dela še ne vem kok fino, da ona pa že ne bo razlagala o svojem privat lifu, na koncu pa glih tko vse zgobca 🙂
Se tudi strinjam z obema. Samo, komu bo potem jamrala, če bo ostala sama, ne bo več boga revica. Se bo mogla postavit na lastne noge, kar je pa za mnoge ženske težko. Še izpit za avto je nekaterim težka naloga, kaj šele, da bi žagale drva, pa zamenjale žarnico. Dokler ima moža je pa za enakopravnost, likanje, sesanje, kuhanje, previjanje.[/quote]
Ej ti si pa tolk nastrojena proti ženskam, da mi je kar slabo, ko te berem.[/quote]
Pa nič nisem nastrojena, samo povem iz izkušenj in, ko poslušam jamranje takih nesamostojnih žensk. če je nesamostojna in odvisna naj bo tolko, da to prizna. reče ne morem živet sama, ker sem nesposobna, se mi ne da delat, ne pa da skoz neki trmari, cmari in se dela bogo. In vali krivdo na moškega. najhujša kazen zanj pa je, da mu ne da vpostelji, s tem ga lahko na moč manipulira. To pa ne pomeni, da mu ne da golega seksa, ampak, da ga zavrača. Saj moški so menda tudi občutljivi, morda še bolj, ko ženske. In, če vidiš, da te ne ljubi, si te neželi pač ukrepaš, kot znaš.
Ej ti si pa tolk nastrojena proti ženskam, da mi je kar slabo, ko te berem.[/quote]
Pa nič nisem nastrojena, samo povem iz izkušenj in, ko poslušam jamranje takih nesamostojnih žensk. če je nesamostojna in odvisna naj bo tolko, da to prizna. reče ne morem živet sama, ker sem nesposobna, se mi ne da delat, ne pa da skoz neki trmari, cmari in se dela bogo. In vali krivdo na moškega. najhujša kazen zanj pa je, da mu ne da vpostelji, s tem ga lahko na moč manipulira. To pa ne pomeni, da mu ne da golega seksa, ampak, da ga zavrača. Saj moški so menda tudi občutljivi, morda še bolj, ko ženske. In, če vidiš, da te ne ljubi, si te neželi pač ukrepaš, kot znaš.[/quote]
Razmisli zakaj ti je slabo. Jaz, ko berem mnenja drugih jih samo racionalno prebiram (kakšno mnenje ima kdo), nič ne bruham zraven 🙂
Varanje je velikokrat posledica nezadovoljstva varajočega, ki ima vzroke v nezadovoljstvu prevaranega. Se ti ne zdi, da bi lahko isto vprašanje postavili tudi slednjemu?
Forum je zaprt za komentiranje.