Iščem žensko družbo čeprav sem vezan ;
Ampak, če ma nezanimiv karakter, more bit pa vsaj nadpovprečno lepa. Tud tako se da spustit skozi. Itak ne boš cel dan preživel z njo, ene 3krat na tedn bi se dobila, za tiste pol urce, kb se zahaklala. Več tud ne bi rabu…
Haha ok se strinjam.Je treba kdaj tut obratno za popestritev ja.Tut jst si obcasno prvoscim kaj takega k ne zahteva moje mozgane.Jbg mene ze pocas emso fuka pa da izkoristim dokler se lohk. 😀
Idealisti in moralisti po mojem mnenju sila omejeno gledate na varanje. Obsojate principielno, ces gre za varanje, to je to, okoliscine so nepomembne. Gresnik, menda bolj pogosto on, pa je brezjajcnik, itd. Spominjate me na sorodne moraliste, ki obsodijo vsakega, ki npr. prekine stike s starsi, prekine vezo z noseco, brezposelno ali bolano zensko, ne glede na ozadje, itd. A ste res tako “moralno” indoktrinirani, da si ne morete zamisliti scenarija, kjer bi vas bilo sram, da ste cloveka apriori obsodili?
Varanje, v taksni ali drugacni oblike, je marsikaj, vsekakor se vse kaj drugega kot to na kar velika vecina kaze s prstom. Le en primer bom dal.
Koliko neperspektivnih in nezaposljivih zensk srednjih let ostaja v davno mrtvih zakonih. Rade recejo, da “zaradi otrok”? Morda gre kdaj res za to, bolj obicajno pa ostajajo zaradi lastne nesposobne, pogosto tudi dalec prevelike, vsestransko zapuscene riti. Brez skrbi, da bi se ze jutri locile, ce bi jim ob locitvi pripadlo stanovanje, avto in kaksen jurja mesecne zepnine, kar se, verjeli ali ne, nekje tudi res dogaja.
In kaj, ce za razliko od svoje nesposobne zene, “brezjajcnik” v nadaljevanju zivljenja ne zeli le zivotariti v mrtvem zakonu z zeno, ki nima najmanjsega interesa za karkoli drugega kot “jamranje”, kar je lepo demonstrirala na drugih zivljenskih podrocjih, razveza pa iz taksnega ali drugacnega razloga, situacije, morebiti ZAL ni realna opcija?
Po moje, eno je ISKRENA ZVESTOBA, kjer ne en ne drugi partner nimata zelje ob se taksni priliki karkoli zaceti z drugimi, ker imata OBA PREVEC ZA IZGUBITI. Drugo pa je VSE ostalo, ne glede na seksualno zvestobo ali varanje.
Po vecini Azije, kjer ima druzina se bistveno vecji pomen kot na zahodu, je menda le ~10% zakonov taksnih, da sta si partnerja vse zivljenje zvesta. To je primer ISKRENA ZVESTOBA. Zakaj? Ha… Veste zakaj je v Sloveniji vecji odstotek zvestobe? Zato, ker vecina moskih toliko tezje izven zakona pride do seksa. Nimajo prilike, da bi zastonj, niti denarja da bi opravili anonimno.
V bistvu pa tako gre za se eno od nickoliko tem o katerih se odkrito v real life ne da pogovarjati. In tem, kjer je odkrit pogovor nemogoc, je toliko, da se vecina folka na koncu le se sprenaveda, dela lepe, ciste. Zato pa ste eni prepricani, da ste v realnem zivljenju obdani s samimi oh in sploh ljudmi. Yeah, right.
Se spomnim prijatelja, ki je tako zagovarjal klasiko, zena, druzina. Okay. Lepo. Potem pa cez leta sokiran vidim na 80kg+ zarejeno Godzillo, ki ma tipa tako pod komando, da ni za verjet. Gospodinji, pedina otroke, vozi okoli, rihta hiso, ma ni da ni. Ona pa se zgraza nad njegovo nesposobnostjo, pa da ni nic ustvaril, pa… Mislim, tip je mednarodni strokovnjak, vodja sektorja na nivoju Evrope, poleg sluzbe fura svojo firmo, zenska pa ga prca kot tazadnjega nicvrednega luzerja. In sedaj bi ga kdo oznacil za brezjajcnika, ce izkoristi morebitno priliko in enkrat za spremembo pofuk.a uzitno zensko brez da bi se locil. Pac, druzina, otroci, mu prevec pomenijo. Zaradi zene ze ni tam. Ne glede na to kar mi rece, toliko mi je jasno.
Podobno mi je en 70-letnik zaupal, ki bi 100 reci pocel na stara leta, zena pa ga pri vseh idejah bremza, bi sam doma bla. Sploh ni stvar v seksu tam. Ne bo se loceval, ker ima familijo, 3 generacije. Ubitacno posestvo, firmo da jo vikas. To bi bile vecletne drame preden bi se uredilo. Z grob bi ga spravilo. Brezjajcnik? Ja, tak junak je, da jih je malo. Celo dinastijo je ustvaril. Vse za familijo. Ne gre za seks/ljubezen, ampak kaj ce bi slo, bi bil brezjajcnik, ce bi se pregresil? Brez veze…
Če le ne bi delila ljudi na: moške in nesamostojnice, na moške in nesposobnice, na moške in jamravke, na moške in manipulatorke … mogoče jaz ne bi bruhala.[/quote]
Pa, kaj se tolko ukvarjaš z mano, če ti ne paše kar napišem in se nočeš malo zamisliti nad zapisanim potem pač preskoči. Jaz ves čas govorim samo o tem, da je bistveno, da greš v odnos zaradi ljubezni in samo zaradi tega, vse drugo je varanje, prevara, korist, pitje energije drugemu … In, ker večinoma to počno ženske, moški pač imajo drugačno naravo, to ti je menda jasno, če si kdaj kaj študirala oz. prebrala gospodu, ki je vprašal, kaj naj naredi, ker ima mrtev zakon, odgovarjam. Očitno sem toliko psohologa, da sem pogruntala, kaj je problem pri njemu, kar mi je tudi napisal, in to je to. Vsi ostali niste tu nič pomembni, ker se sploh ne ukvarjate s problemom tistega, ki je vprašal, temveč neke svoje travme in frustracije na plano spravljate. In že, če ta forum bereš vidiš, kako ste ženske veliko bolj zajedljive, nestrpne, netolerantne, ne prenesete drugačnega mnenja od moških. Se pa zelo strinjam, da to sploh ne velja za povprečne ženske ali za večino. Večina ljubi svoje moške in zato tudi njihovi moški ljubijo njih!!!!!!
Priznam, shit je, ko te pred matičarja gonijo s pištolo na glavi. Jaz bi tudi raje rekla ja.
Če le ne bi delila ljudi na: moške in nesamostojnice, na moške in nesposobnice, na moške in jamravke, na moške in manipulatorke … mogoče jaz ne bi bruhala.[/quote]
Pa, kaj se tolko ukvarjaš z mano, če ti ne paše kar napišem in se nočeš malo zamisliti nad zapisanim potem pač preskoči. Jaz ves čas govorim samo o tem, da je bistveno, da greš v odnos zaradi ljubezni in samo zaradi tega, vse drugo je varanje, prevara, korist, pitje energije drugemu … In, ker večinoma to počno ženske, moški pač imajo drugačno naravo, to ti je menda jasno, če si kdaj kaj študirala oz. prebrala gospodu, ki je vprašal, kaj naj naredi, ker ima mrtev zakon, odgovarjam. Očitno sem toliko psohologa, da sem pogruntala, kaj je problem pri njemu, kar mi je tudi napisal, in to je to. Vsi ostali niste tu nič pomembni, ker se sploh ne ukvarjate s problemom tistega, ki je vprašal, temveč neke svoje travme in frustracije na plano spravljate. In že, če ta forum bereš vidiš, kako ste ženske veliko bolj zajedljive, nestrpne, netolerantne, ne prenesete drugačnega mnenja od moških. Se pa zelo strinjam, da to sploh ne velja za povprečne ženske ali za večino. Večina ljubi svoje moške in zato tudi njihovi moški ljubijo njih!!!!!![/quote]
Pa saj je jasno, kaj je … ampak ona ni postala zoprna čez noč, ker je pogledala na koledar in smo bili ravno petek, 13, pa je sklenila, da od jutri dalje bo pa pasja.
On seveda pri tem, da se je ona spremenila, ni imel popolnoma nič? Od prvega dneva je ljubeč, prijazen, pozoren, lep, dišeč, uporaben in maksimalen provajder? Moški nekaj pozabljajo. Kakorkoli obračamo in kolikor hočemo biti enakopravne, ritem v zakonu narekuje moški, ženska mu sledi. Če je obratno in se pusti komandirati godzili, je pač copatar. Če je pa ona eno samo sonce, lepa, vedno vesela, pridna, dobra žena, odlična mati, skrbna gospodinja, pa njemu to ni dovolj, je pa pač kreten.
Kakorkoli obračaš, pridemo nazaj do moškega. Če bi se tega zavedali (pa s tem ne mislim, da on komandira s kavča), jim ne bi bilo treba iskati kot opice naslednjo vejo.
Ves, elizabeta II, ceprav je skoda casa komentirati tvoj poceni komentar, ti zagotavljam, da se marsikaj s casom spremeni. Ljudje, okoliscine in tudi veza.
Babe, zakaj ne upate javno priznati, da vam gre seks z desci na kozlanje in da bi rade imele mir pred to seksualno diktaturo, ki od vas pričakuje privlačnost tistim, ki jih nočete gledat in prenašat na svojih telesih? Tako se imate za emancipirane, pa si ne upate na glas povedat, da naj vas nehajo nadlegovat s tem moškim seksualnim pohlepom. O vsem drugem znate blebetat, samo o svojem stoletnem problemu ne.
Hvala bogu, daljubeče ženske vedno dobijo ljubečega moškega in obratno in, jim ni treba ne varati, niti se ločevati. Ostali pa kar razmišljajte, kaj je šlo narobe in koliko je kdo kriv. In res, z nekaterimi (predvsem ženskam) tu gor sploh ne moreš imet konstruktivne debate in, če ste/so taki tudi s svojimi partnerji je najbolje, da gre človek čim dlje od njih. Pa magari, da ga prevaraš s kom. V bistvu ga ne prevaraš, samo njegov ego začneš ubijat in takrat začne ta ego cvilit, rohnet, noret…
No, jaz pa dam to pot Elizabeti prav, ko nakazuje, da obstaja tudi odgovornost za izbiro partnerja, in ne nazadnje odgovornost obeh za odnos. Morda je bila v tem odgovoru malo nepremišljena, saj česa takega najbrž niti pod prosilo ne bi napisala v primeru prevare za prevaranega :-))
Glih taprau se je oglasil:))). Ne morem ti pomagati, če sem te stisnila v kot in moje mnenje jemlješ kot pridigo. Zdaj me pa še oklicuješ za nuno. Menda ne jemljem kontracepcije za svojo lastno zabavo, kot neke vrste mešanje hormonskih koktejlov. Za sprevrženost je tukaj dovolj že domišljija in so nekateri uauuu ogroženi.
Ja, nekatere se bašete s kontracepcijskimi sredstvi samo zaradi prestiža, ne zaradi namena. Ker nihče nima ravno namena …
Zaradi prestiža?:))))))) Nekaj si zamešal. Ni govora o novi “modri” tabletki za ženske. To bi potrebovale tiste ženske, ki jim plačuješ. Vsaj za trenutek, da bi omahnile v prijeten trans in ne zadah iz tvojih ust.
Ne, seveda ne, ker še v življenju nisem prevzela odgovornosti za spolne akte drugih ljudi, tudi ne vem, zakaj bi jo?Ti mešaš odgovornost za dober odnos in odgovornost za seksanje tam, kjer si ob poroki obljubil, da ne boš. Kakorkoli obračamo, spolnost med dvema, ki se imata rada oz. sta se imela rada, je tudi čustveni vrhunec zveze, ne samo telesni. In če ta čustveni vrhunec potem seliš nekam drugam, je normalno, da drugega to prizadene, sploh če sta se zavezala k zvestobi. Lej, prijatelji ne sklenejo nobenega tihega, kaj šele formalnega dogovora, da si ne bodo zabadali nožev v hrbet, pa jim je to samoumevno. Zakaj med zakoncema ni samoumevno, da spoštujeta dogovor in da težave rešujeta skupaj? Če so nerešljive, pa poiščeta – skupaj!!! – malo manj ortodoksno rešitev, kot je svoboden zakon na primer. Saj ženske, ki so po vašem tako hladne in čiste koristolovke, bi v to privolile z obema rokama. Ohranile bi status in gmotni položaj, ostale bi poročene, samo ne bi se jim bilo treba več izmišljevati, da jih glava boli.
Bejž bejž. Jaz sem ista kot pri petih letih, živim v isti hiši, spim na isti postelji in od prve simpatije v 4. razredu OŠ mi ni bil všeč noben drug.
Spremeni se spremeni, še posebej, če se ne držiš obljub oziroma tega, kar si si na začetku rekel, da se boš.
To, da je sila redko vsa odgovornost za to ali ono v vezi le na enem partnerju, je vecini dokaj jasno, bi rekel.
Hudic je, ker se vsi spotaknejo od dejanje ‘spolne prevare’, vse drugo kar je do tega pripeljalo, pa se “pozabi”, zanemari kot nepomembno. Moralisti “zlocincu” sodijo in ga obsodijo brez, da bi poskusali razumeti okoliscine, razloge, situacijo. Menda ni opravicila, pravijo. Ha, kot da je resitev vsakega problema lahko dobra. Grdi grdi varalica pa izbere slabo, a ne? Pogosto zal dobra resitev ne obstaja. Ostanejo le slabe. Slabe za oba partnerja.
Zgoraj se nas je nekaj zensk,strinjalo s tem,da smo zenske,po moje celo v vecini primerov,krive ( se zredimo/zapustimo,nergamo,smo posesivne etc.),da si moski poiscejo potesitev drugje.Ne gre za posplosevat oziroma kar generalno zagovarjat moske za njihovo pocetje.Tudi oni nosijo svoj delez krivde pri tem,da zakon cez leta ni vec tisto.Navsezadnje oba izbereta drug drugega in je vcasih,sploh za zakone,ki so bili sklenjeni pred kakimi dvemi desetletji ali vec znacilno,da so/smo se porocali dokaj mladi.Ce nisi custveno zrela oseba in si brez izkusenj oz tvoja osebnost se ni dodelana,potem je izbira partnerja cisti gambling.Cez leta pa govorimo/pisemo o tem oziroma resujemo vsak po svoje.Sama menim,da je zvestoba do groba skoraj utopija.Najti nekoga,ki bi ti v vseh tvojih periodih zivljenja enako sledil,rastel in se razvijal enako kot ti sam je jack pot.
Jaz osebno se zavedam,da druzbene norme zapovedujejo ljudje,ki niso “vec” kot mi ostali pripadniki te druzbe,so samo bolj glasni.Pomembno je izhajat iz sebe in se hkrat zavedat,predno obtozujes ( zelo pazim,da tega ne pocnem ),da nisi v njihovi kozi.Ce se pa nekdo nekje javno izpostavi,potem lahko tudi pricakuje razlicna mnenja in tudi zal obsojanja.
BABILON: ONA
T. Borsan-M. Hafner/T. Borsan-F. Znidarsic/T. Borsan
RAP1: Jaz ne vem kaj le verjames ti, je to ljubezen, sreca ali mi
jaz bi ti le to priznal, da s tabo bi prav rad ostal
RAP2: Deklica ti si ta prava, v dusi ti vije igriva narava
ce s tabo ze ne morem bit’
bom zate vsaj eno nocni hit
RAP3: Hej prijat’l’i poslus’te mene, kadar jo vidim, mi je vseeno za vreme
grem na plesisce in pozabim probleme
glasba in ritem, le to je za mene
RAP4: Gibaj levo, gibaj desno, s tabo pac ne morem resno
gibamo se radi mi, Babilon jaz in ti
REF: Ona, rada se igra, ona, rada ga ima
ona, muva se smeji, ona, uziva ne pa mi, yeah
Ona, o-ona, ona, o-ona
RAP1: Jaz ne vem kaj le verjames ti, je to ljubezen, sreca ali mi
jaz bi ti le to priznal, da s tabo bi prav rad ostal
RAP2: Deklica ti si ta prava, v dusi ti vije igriva narava
ce s tabo ze ne morem bit’
bom zate vsaj eno nocni hit
Ona, o-ona, ona, o-ona
RAP4: Move it boy, shake your body
make me feel, feel I’m dying
realizing, fantasizing, in my heart, in my mind
watch me baby, hold me tight
trust me if I tell you so, you will never let me go
Ona, rada se igra, ona, rada ga ima
Ona, o-ona, ona, o-ona
Bejž bejž. Jaz sem ista kot pri petih letih, živim v isti hiši, spim na isti postelji in od prve simpatije v 4. razredu OŠ mi ni bil všeč noben drug.[/quote]
To si pac ti.
Bejž bejž. Jaz sem ista kot pri petih letih, živim v isti hiši, spim na isti postelji in od prve simpatije v 4. razredu OŠ mi ni bil všeč noben drug.[/quote]
To si pac ti.[/quote]
Temu bi rekla “zaostala v razvoju”. Oprosti Elizabeta, ampak zame to ni normalno. Kot da bi bila sostanovalka Fritzla.
To si pac ti.[/quote]
Baš neka brihta pa nisi drugač, a ne.
Spremeni se spremeni, še posebej, če se ne držiš obljub oziroma tega, kar si si na začetku rekel, da se boš.[/quote]
Obicajno se ljudje marsikaj drugega kar so obljubili ne drzijo PREDEN pride do edine prevare, ki jo vidite.
To si pac ti.[/quote]
Baš neka brihta pa nisi drugač, a ne.[/quote]
Vsak, ki pri 30+ letih še vedno verjame v Boga niti podrazno ne more bit pameten.
Forum je zaprt za komentiranje.