Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem žensko družbo čeprav sem vezan ;

Iščem žensko družbo čeprav sem vezan ;

Haha kulturni.grem poslusat.

To, da je sila redko vsa odgovornost za to ali ono v vezi le na enem partnerju, je vecini dokaj jasno, bi rekel.

Hudic je, ker se vsi spotaknejo od dejanje ‘spolne prevare’, vse drugo kar je do tega pripeljalo, pa se “pozabi”, zanemari kot nepomembno. Moralisti “zlocincu” sodijo in ga obsodijo brez, da bi poskusali razumeti okoliscine, razloge, situacijo. Menda ni opravicila, pravijo. Ha, kot da je resitev vsakega problema lahko dobra. Grdi grdi varalica pa izbere slabo, a ne? Pogosto zal dobra resitev ne obstaja. Ostanejo le slabe. Slabe za oba partnerja.[/quote]

Da si lahko “privoščiš” spolno prevaro moraš bit kar prilično “ustvarjalen” in zagnan, moraš se kar precej angažirat…itd
Če bi vso to energijo vložil v obstoječ odnos bi bilo marsikaj drugače, mar ne?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V bistvu, nekateri od vas, ko spoznate potencialnega partnerja oz. partnerko, ga najprej vprašajte, ali je kdaj varal. To je po vašem zagotovilo, da je dober človek, ki je izpolnjeval vse zakonske obljube in obveze. Ker če bi bil slab, bi bil on tisti, ki bi bil prevaran.

Če le ne bi delila ljudi na: moške in nesamostojnice, na moške in nesposobnice, na moške in jamravke, na moške in manipulatorke … mogoče jaz ne bi bruhala.[/quote]

Pa, kaj se tolko ukvarjaš z mano, če ti ne paše kar napišem in se nočeš malo zamisliti nad zapisanim potem pač preskoči. Jaz ves čas govorim samo o tem, da je bistveno, da greš v odnos zaradi ljubezni in samo zaradi tega, vse drugo je varanje, prevara, korist, pitje energije drugemu … In, ker večinoma to počno ženske, moški pač imajo drugačno naravo, to ti je menda jasno, če si kdaj kaj študirala oz. prebrala gospodu, ki je vprašal, kaj naj naredi, ker ima mrtev zakon, odgovarjam. Očitno sem toliko psohologa, da sem pogruntala, kaj je problem pri njemu, kar mi je tudi napisal, in to je to. Vsi ostali niste tu nič pomembni, ker se sploh ne ukvarjate s problemom tistega, ki je vprašal, temveč neke svoje travme in frustracije na plano spravljate. In že, če ta forum bereš vidiš, kako ste ženske veliko bolj zajedljive, nestrpne, netolerantne, ne prenesete drugačnega mnenja od moških. Se pa zelo strinjam, da to sploh ne velja za povprečne ženske ali za večino. Večina ljubi svoje moške in zato tudi njihovi moški ljubijo njih!!!!!![/quote]

Jaz se sploh ne ukvarjam tolko s tabo. Samo povedala sem ti, da se mi obrača želodec, ko te berem. Ti si potem na dolgo in široko odpisala prvič in zdaj še drugič. Me pač strašno iritira poveličevanje določenega spola, nacije, vere ali česa podobnega. Jaz pač ločim ljudi na dobre in slabe, tako da tega ženske-so-prasice s.ranja ne bom tiho prenašala zgolj zato, ker si si ti tako zamislila. Sploh pa nisem dobila tega občutka, da se je gospod sem zatekel po mnenje. Meni je v uvodnem postu deloval že kar precej odločen.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To, da je sila redko vsa odgovornost za to ali ono v vezi le na enem partnerju, je vecini dokaj jasno, bi rekel.

Hudic je, ker se vsi spotaknejo od dejanje ‘spolne prevare’, vse drugo kar je do tega pripeljalo, pa se “pozabi”, zanemari kot nepomembno. Moralisti “zlocincu” sodijo in ga obsodijo brez, da bi poskusali razumeti okoliscine, razloge, situacijo. Menda ni opravicila, pravijo. Ha, kot da je resitev vsakega problema lahko dobra. Grdi grdi varalica pa izbere slabo, a ne? Pogosto zal dobra resitev ne obstaja. Ostanejo le slabe. Slabe za oba partnerja.[/quote]

Da si lahko “privoščiš” spolno prevaro moraš bit kar prilično “ustvarjalen” in zagnan, moraš se kar precej angažirat…itd
Če bi vso to energijo vložil v obstoječ odnos bi bilo marsikaj drugače, mar ne?[/quote]
Nima smisla posplosevati. Zgodbe so razlicne.

Te spomnim, da se vecina zensk prav gotovo ne rabi pretegniti, da svoje spolne potreba zadovolji zunaj domacega doma.

Spremeni se spremeni, še posebej, če se ne držiš obljub oziroma tega, kar si si na začetku rekel, da se boš.[/quote]
Obicajno se ljudje marsikaj drugega kar so obljubili ne drzijo PREDEN pride do edine prevare, ki jo vidite.[/quote]se strinjam, saj prevare sploh nikjer omenjal nisem. Ta je le posledica vseh ostalim malih prelomljenih obljubic oziroma pravil, ki bi se jih dva naj drzala. Ampak to nicesar ne spremeni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kot bi vprašal kateri se je že zaletel z avtom in bi se potem šel peljat zgolj s tistimi, ki niso imeli še prom.nesreče…..

Dvomim, da gredo ljudje v vezo zato, da bi varali. Vse je nek splet okoliščin katerim lahko (nevede?) podležeš. In nekdo, ki se je znašel v taki situaciji, ko se je moral soočit z moralnim mačkom, ki verjetno ni prijeten, si ne želi več ponovit zadeve.
Torej, če je nekdo iskreno obžaloval dejanje je lahko še bolj “tapravi” kot pa tisti, ki tega še ni doživel 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ej Marko, a se ti ne zdi ta debata že mau prezahtevna zate ?

Ne, seveda ne, ker še v življenju nisem prevzela odgovornosti za spolne akte drugih ljudi, tudi ne vem, zakaj bi jo?Ti mešaš odgovornost za dober odnos in odgovornost za seksanje tam, kjer si ob poroki obljubil, da ne boš. Kakorkoli obračamo, spolnost med dvema, ki se imata rada oz. sta se imela rada, je tudi čustveni vrhunec zveze, ne samo telesni. In če ta čustveni vrhunec potem seliš nekam drugam, je normalno, da drugega to prizadene, sploh če sta se zavezala k zvestobi.[/quote]

Res čudno za tvoje nazore, da ti seks očitno hodi toliko po glavi, da si enostavno spregledala, da tudi sem tudi jaz pisal o odgovornosti za ODNOS, in ne za akt. Ali pač tudi ne, saj ljudje velikokrat pišejo prav o tistem, kar jim manjka, še sploh če spolnost omejuješ izključno na čustva. Kar malo počakaj, da se tvojemu (če ga premoreš) pripelje, da se je ljubit sicer čisto fajn, ampak tu in tam kdaj pa paše tudi fukat.

Tukaj se strinjam z DX-om, da prevare niso samo čustvene in/ali seksualne narave in se še marsikateri drugačen dogovor in obljuba ne spoštuje. Vse ostalo pa je največkrat igra vzrokov in posledic. To, glede koristolovk na nujno ne drži, saj obstaja še strah, da se moški zaljubi in bi njeno mesto ter status lahko prevzela druga oz. gre za občutek imeti nekoga v popolni lasti in ekskluzivo.

Kot bi vprašal kateri se je že zaletel z avtom in bi se potem šel peljat zgolj s tistimi, ki niso imeli še prom.nesreče…..

Dvomim, da gredo ljudje v vezo zato, da bi varali. Vse je nek splet okoliščin katerim lahko (nevede?) podležeš. In nekdo, ki se je znašel v taki situaciji, ko se je moral soočit z moralnim mačkom, ki verjetno ni prijeten, si ne želi več ponovit zadeve.
Torej, če je nekdo iskreno obžaloval dejanje je lahko še bolj “tapravi” kot pa tisti, ki tega še ni doživel ;)[/quote]

Tukaj gor se razvija teza, da tisti, ki prevara, pred tem ni naredil nič narobe, ampak je kriv izključno drugi, torej tisti, ki je prevaran, ker se je zanemaril, zredil, ker samo najeda, noče seksat in tako dalje. Tisti, ki vara, je bil pa vedno, od prvega dneva naprej, sam pojem zglednega zakonca.

Ne, seveda ne, ker še v življenju nisem prevzela odgovornosti za spolne akte drugih ljudi, tudi ne vem, zakaj bi jo?Ti mešaš odgovornost za dober odnos in odgovornost za seksanje tam, kjer si ob poroki obljubil, da ne boš. Kakorkoli obračamo, spolnost med dvema, ki se imata rada oz. sta se imela rada, je tudi čustveni vrhunec zveze, ne samo telesni. In če ta čustveni vrhunec potem seliš nekam drugam, je normalno, da drugega to prizadene, sploh če sta se zavezala k zvestobi.[/quote]

Res čudno za tvoje nazore, da ti seks očitno hodi toliko po glavi, da si enostavno spregledala, da tudi sem tudi jaz pisal o odgovornosti za ODNOS, in ne za akt. Ali pač tudi ne, saj ljudje velikokrat pišejo prav o tistem, kar jim manjka, še sploh če spolnost omejuješ izključno na čustva. Kar malo počakaj, da se tvojemu (če ga premoreš) pripelje, da se je ljubit sicer čisto fajn, ampak tu in tam kdaj pa paše tudi fukat.

Tukaj se strinjam z DX-om, da prevare niso samo čustvene in/ali seksualne narave in se še marsikateri drugačen dogovor in obljuba ne spoštuje. Vse ostalo pa je največkrat igra vzrokov in posledic. To, glede koristolovk na nujno ne drži, saj obstaja še strah, da se moški zaljubi in bi njeno mesto ter status lahko prevzela druga oz. gre za občutek imeti nekoga v popolni lasti in ekskluzivo.[/quote]

Ja, odgovornost za odnos, ampak za prevaro je pa kriv vsak sam.
Kot rečeno, tu gor razvijate tezo, da tisti, ki prevara, pa nikoli v zakonu ne naredi nič narobe, ne prekrši nobene obljube in zaveze, on je čist ko solza.

Tukaj se strinjam z DX-om, da prevare niso samo čustvene in/ali seksualne narave in se še marsikateri drugačen dogovor in obljuba ne spoštuje. Vse ostalo pa je največkrat igra vzrokov in posledic. To, glede koristolovk na nujno ne drži, saj obstaja še strah, da se moški zaljubi in bi njeno mesto ter status lahko prevzela druga oz. gre za občutek imeti nekoga v popolni lasti in ekskluzivo.[/quote]

Ja, odgovornost za odnos, ampak za prevaro je pa kriv vsak sam.
Kot rečeno, tu gor razvijate tezo, da tisti, ki prevara, pa nikoli v zakonu ne naredi nič narobe, ne prekrši nobene obljube in zaveze, on je čist ko solza.[/quote]

In pri prevari gre največkrat za spolnost, udejanjeno ali pa za trud v smeri, da bi se udejanila.

Ne nujno, če istočasno ni tudi drugi pripravljen kaj vlagat ali spremenit. Recimo, če se bo naša elizabetka pripravljena samo ljubit, se bo njen pač z njo ljubil, seksal pa drugje :-))

Ne nujno, če istočasno ni tudi drugi pripravljen kaj vlagat ali spremenit. Recimo, če se bo naša elizabetka pripravljena samo ljubit, se bo njen pač z njo ljubil, seksal pa drugje :-))[/quote]

Mene si našel. Ošpice dobim, če mi kdo začne predvajat (sploh ženske), da se ljubi in ne seksa.

Hmm… zanimiva ideja. V bistvu podatek, da si bil prevaran, res nekaj pove. Prvi pac ne.

FYI, si vedela, da ti zavarovalnice marsikje po svetu po nesreci zvisajo premijo avtomobilskega zavarovanja ceprav nisi bila kriva? Ce pa imas “nesreco”, da pa se ti kaj takega zgodi dvakrat, ceprav uradno nic kriv, te pa prav posebno ‘olupijo’. Uganes zakaj? 🙂

Torej, če je nekdo iskreno obžaloval dejanje je lahko še bolj “tapravi” kot pa tisti, ki tega še ni doživel ;)[/quote]

Tukaj gor se razvija teza, da tisti, ki prevara, pred tem ni naredil nič narobe, ampak je kriv izključno drugi, torej tisti, ki je prevaran, ker se je zanemaril, zredil, ker samo najeda, noče seksat in tako dalje. Tisti, ki vara, je bil pa vedno, od prvega dneva naprej, sam pojem zglednega zakonca.[/quote]…ker “zgledni zakonec” je tisti, ki ostaja fit skozi celo svoje obdobje, ne spreminja svojih tehničnih lastnosti, kot avto, ki ima pri 500.000 še vedno polno kompresijo…. 😉

Take jadl jadl pišejo ljudje, ki so jim čustvene zadeve v vezi Špansko selo…. Sploh ne priznavajo, da čustva obstajajo. Nihove zveze temeljijo na “tehničnih lastnostih” in stroškovno se mora računica pokrit. 😉

Jebiga, copatarji so navajeni več vlagat v odnos. In večji bimbo, k je, večje šanse so, da bo ženska to tud pričakovala od njega

Naj ostane zapisano za vse večne čase: če zagovarjam fer odnos do partnerja in iskrenost, še ne pomeni, da seksam v spalni srajci do gležnjev in ob ugasnjeni luči pod kovtrom. Seveda vedno v misijonarcu. Eni imate ornk pobrkane pojme.

Bo zapisalo zapisano za vse večne čase…tukaj si starejša od petih let.

Če bi bilo to res bi želja čist popustila, ko bi se partnerja “zdihala” doma 😉

Obicajno se ljudje marsikaj drugega kar so obljubili ne drzijo PREDEN pride do edine prevare, ki jo vidite.[/quote]se strinjam, saj prevare sploh nikjer omenjal nisem. Ta je le posledica vseh ostalim malih prelomljenih obljubic oziroma pravil, ki bi se jih dva naj drzala. Ampak to nicesar ne spremeni.[/quote]
Kaze na to, da se je nesmiselno zapikniti v eno vrsto prevare, gresnika pa obesiti se preden rece ‘boo’. Zgodbe so dosti bolj kompleksne. Kakor kdaj seveda. Ne zagovarjem ne ene ne druge strani. Le izpostavljam, da je problematika dosti bolj kompleksna kot so je obicajno predstavlja.

A na ta način še nikoli nisi? 🙂
Pa bi morala enkrat tut to probat, mogoče bi ti bilo celo všeč….. 😛

Mah, ne vem. Meni bi pomenilo prevaro še vse kaj drugega.
Tisto, da eno/enega naskočiš, se mi zdi še najmanj.

Se mi je zdelo, da bo pri tebi tako…. najhujš prevara, da bi ji kartico dal, a ne? 😛

Se mi je zdelo, da bo pri tebi tako…. najhujš prevara, da bi ji kartico dal, a ne? :P[/quote]

Kaj kartico. Naj vzame kredit, al pa vsaj kak trajnik. Če ga že ima tolk rada :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close