Iščem žensko iz sobotne zabave
V petek sem bil na praznovanju prijateljev (mož in žena) sta imela oba 40. letnico.
Na zabavi sem srečal noro hudo punco, ki je ves večer plesala. Resnično mi je všeč in rad bi jo bolje spoznal!
Punca je blond, srednje postave, živahna, zgovorna, simpatična, stara približno 30 let. Srečal sem jo prvič. Sva tudi govorila, vendar zaradi glasnosti muzike, nisem slišal njenega imena. Pomagajte mi tisti, ki ste bili v petek 8.9.17 na zabavi v Lukovici! Ko sem jo hotel prositi za telefonsko številko, sem ugotovil, da je ni bilo več na zabavi, kar naenkrat je izginila!
Pomota v naslovu…..ni bila sobota ampak petek! Ali administrator to lahko popravi?
Kolikor je meni in moji parnerki znano, ta punca že vprašuje po tebi!
Če bi bilo tako enostavno….bi se že predstavil in tudi vprašal bi prijatelja, ki sta me povabila na zabavo…. Ampak stvar je takšna, da jaz nisem samski in tudi tam nisem bil sam, prav tako ona ni samska in tam je bila z partnerjem! Zato poizvedujem na ta način. Vem, da bojo sedaj polno kritike zaradi tega….ampak žal ta ženska je nekaj posebnega, v sebi ima nek magnet, ki me privlači in tudi, če greva vsaj na kavo, bom srečen. Moram jo spet videti in govoriti z njo.
Kolikor je meni in moji parnerki znano, ta punca že vprašuje po tebi!
[/quote]
Resno mislim in ne se hecat. Ali sta vidva bila na tej zabavi? Ali me samo je*** ?
Prosim za izbris tega posta! Hvala
Stari, ti si čist zblojen, prvo se zatipkaš v naslovu, potem ti na fešti ena baba zmeša glavo, pol pa še želiš izbris svojega posta.
čist bedno ej…
Upam da tvoja dama to prebere… boš mel cirkus en pošten ki ga iščeš.Bedak, da maš pogum na forumu iskat punco, ki je oddana in še ženo imaš doma… osel ni kaj.
Forum je zaprt za komentiranje.