Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem življenjsko sopotnico

Iščem življenjsko sopotnico

Nikoli nisem mislil, da bom obiskal kak forum v ta namen, sedaj pa so stvari prišle do te mere, da poskusim srečo na tak način.

Doma v zakonu že nekaj časa ne gre tako kot bi moglo biti. Z ženo težko najdeva skupno besedo, interese. Karkoli ji predlagam (sprehod, pogovor, izlet, ….), vse ji je brez veze, odveč, nepotrebno. Opažam, da tudi zadnje čase samo išče, kje bi našla vzrok za prepir. Po naravi sem neprepirljiv, vse skušam reševati z besedo na miren način, kajti še vedno sem mnenja, da lepa beseda lepo mesto najde. Opravljam gospodinjska dela, kuham, skrbim za hrano in plačane položnice.

Zato sem se odločil, da poskušam spoznati prijetno žensko, ki je v podobni situaciji, ki si želi začeti živeti na novo, z novim partnerjem. Sem v zgodnjih 40-tih letih, umirjen, odgovoren, komunikativen. Sem z JV dela Slovenije.

Za začetek bi se dobivala in se na ta način bolje spoznala, ugotovila, ali gledava v isto smer in imava podobne cilje in interese.

V kolikor kje obstajaš, bom vesel tvojega odziva, in kasneje lahko tukaj opravim registracijo za nadaljnjo komunikacijo.

Prosim, da se vzdržite nesramnih komentarjev, ker nisem edini v takšni situaciji.

Otrok nimata nič?
Pa če se lahko malce bolj opišeš? V vizualnem smislu.

Imava 2 otroka. Visok sem 183 cm, srednje postave, kratkih rjavih las, urejen, kljub vsemu optimističen. Toliko za enkrat….

Se ne bi najprej ločil, zaživel na novo kot samostojen, odrasel, samski moški in šele nato iskal novo žensko?
Ali greš na varianto: če druge ne bo, ostanem pri ženi, kjer je bolje kot biti sam?

Enako kot je napisala

Ms
Olivija.

Ti si poročen, iščeš pa žensko. In bi se šel neke skrivalnice. Lej, že misel na to, da imas zeno me mine, da bi se s teboj dobila.

slovenček najprej povej ženi, da iščeš novo ženo.

A ti misliš, da je edini, ki je poročen in si želi spoznati novo partnerko? V mnogih objavah piše, kako ženska svojemu možu ali partnerju kar naenkrat pove, da se namerava odseliti. Pa je prav tako poročena in živi pri njemu. Torej? Samo moški smo taki, ane, ženske ste pa kaj??

Nikoli nisem mislil, da bom obiskal kak forum v ta namen, sedaj pa so stvari prišle do te mere, da poskusim srečo na tak način.

Doma v zakonu že nekaj časa ne gre tako kot bi moglo biti. Z ženo težko najdeva skupno besedo, interese. Karkoli ji predlagam (sprehod, pogovor, izlet, ….), vse ji je brez veze, odveč, nepotrebno. Opažam, da tudi zadnje čase samo išče, kje bi našla vzrok za prepir. Po naravi sem neprepirljiv, vse skušam reševati z besedo na miren način, kajti še vedno sem mnenja, da lepa beseda lepo mesto najde. Opravljam gospodinjska dela, kuham, skrbim za hrano in plačane položnice.

Zato sem se odločil, da poskušam spoznati prijetno žensko, ki je v podobni situaciji, ki si želi začeti živeti na novo, z novim partnerjem. Sem v zgodnjih 40-tih letih, umirjen, odgovoren, komunikativen. Sem z JV dela Slovenije.

Za začetek bi se dobivala in se na ta način bolje spoznala, ugotovila, ali gledava v isto smer in imava podobne cilje in interese.

V kolikor kje obstajaš, bom vesel tvojega odziva, in kasneje lahko tukaj opravim registracijo za nadaljnjo komunikacijo.

Prosim, da se vzdržite nesramnih komentarjev, ker nisem edini v takšni situaciji.

Zato sem sprejel odločitev, da poskušam spoznati prijetno žensko, ki je v podobni situaciji, ki si želi začeti živeti na novo, z novim partnerjem. Sem v zgodnjih 40-tih letih, umirjen, odgovoren, komunikativen. Sem z JV dela Slovenije.

Prosim, da se vzdržite nesramnih komentarjev, ker vas je veliko v takšni situaciji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close