Iščem življenjsko sopotnico
Pozdravljene,
za skupno nadaljevanje življenjske poti bi želel spoznati prijetno, preprosto žensko, ki ji ljubezen, spoštovanje, zaupanje kaj pomeni. Sem 44-letnik, urejen, miroljuben, spoštljiv.
skratka še en Mr. Nice Guy. A ti po vseh teh letih še vedno ni jasno da babe ne palijo na take????
Kaj si pa ti pameten? Na kakšne pa palijo babe? Na barabe? Sej zato pa je tako na svetu.
Kaj si pa ti pameten? Na kakšne pa palijo babe? Na barabe? Sej zato pa je tako na svetu.
[/quote]
Stari moj, babe palijo na tipe ki imajo svoj lajf (služba, zanimivi hobiji), so malo pustolovski, nepredvidljivi, skratka “ne jebejo žive sile” in iz babe ne delajo kraljice. Če boš prijazen in spoštljiv boš vedno končal v frend zoni. Verjetno imaš cel kup prijateljic. Predlagaj kakšni da se da dol s tabo. Se bo zgrozila ob tej misli
Bi se lahko malo bolj opisal? Od kje si,kaj rad počneš, kaj si želiš………
A mene si pa kr pozabla? Odletela jata drugam.
pripisal sem mail, oglasi se mi na mail in ti pišem tam. Tukaj ne bom pisal detajlov, zaradi primitivnih komentarjev.
A mene si pa kr pozabla? Odletela jata drugam.
[/quote]
Le kako naj pozabim nekoga, ki ga ne poznam.
Pozdravljene,
za skupno nadaljevanje življenjske poti bi želel spoznati prijetno, preprosto žensko, ki ji ljubezen, spoštovanje, zaupanje kaj pomeni. Sem 44-letnik, urejen, miroljuben, spoštljiv.
Da ne izgubljamo časa v dopisovanju:
1. Si vezan?
2. Imaš otroke?
3. Imaš službo?
4. Iz katerega konca Slovenije si?
Da ne izgubljamo časa v dopisovanju:
1. Si vezan?
2. Imaš otroke?
3. Imaš službo?
4. Iz katerega konca Slovenije si?
[/quote]
Sem ločen.
Imam 2 otroka.
Imam svoje podjetje.
Sem iz JV regije.
Pozdravljene,
Pozdrav,
je še aktualno? Še vedno želiš?
Par išče žensko družbo za vse lepo. Mail [email protected]
Forum je zaprt za komentiranje.