Iscem
Sem mama z dvema otrokoma.Iskala sebi primernega partnerja.Dala oglas,da iščem resno vezo ,no na začetku klepet kava. Kasneje kaj več.In naletim na tako neresne osebe,razna vzdihovanja,vsi bi takoj nekaj več.Drugace pa vsi resni…..pustila sem portale ,iskanje nekoga s katerim bom nadaljevala življenjsko pot,in bom delala na sebi ter otrocih.Ko pride pravi pač pride…..
Od kod pa si, ce lahko vprasam?
Kako to iscete dece? On line? Po katalogu? verjamem, da je en cel kup psihicev in f.fehtarjev.
Spet te babje fore, da bo pravi kar prišel na vrata trkat. Za pravega se boš morala hudo potrudit, da ga dobiš. Nič ne pride samo od sebe. Babe si domišljate, da vam dobri tipi kar po naravi pripadajo, da se ni treba nič potrudit za njih. Zakaj jih pa potem nimate? Čakati, da pravi moški pride v življenje je podobno, kot čakati, da ti bo nekdo dobro službo sam od sebe ponudil. Babe ste večni otroci v svojih pričakovanjih: samo sedet, čakat in jamrat znate.
obljubi fu.k, pa se bo našel primeren ☺
Edino poštar bo prišel. Ha ha ha. Babe smotane. Dedc se mora prepričat a ste dobra roba tud v pojstli, preden bo denarnico odprl. Ve bi samo financ ministra.
si mislila? Tipi ne bi zgubljali časa in bi se šli resno zvezo takoj. V takih zvezah je prisoten tudi seks. Torej? No, u glavnem ne išči, ko bo čas bo pravi že prišel
Bo, ja. Zato pa ste vse zagrenjene, ker tisti čas pravih nikdar ne nastopi.
Razumljivo. Zivljenje se povecini ne odvija v gostilniskih obratih, v katerih nam drugi postrezejo kavo. Si se potrudila sama skuhati kavo za katerega izmed teh? Taksno, kot njemu ustreza? Si katerega prijazno pobarala, da ti zamenja vodovodno pipo? Si morda s katerim izmed teh grabila odpadajoce jesensko listje z zelenice? Si kateremu skuhala kosilo? Mu predlagala, kako in kaj naj oblece, da bodo njegove poteze prisle bolj do izraza? Si kateremu izmed teh ponudila pomoc pri njegovi dejavnosti, hobiju? Skratka… si dala kateremu izmed teh vedeti, da si mu naklonjena in zelis z njim sodelovati v zivljenju, z njim preziveti tudi na stotine, morda tisoce torkov in ne zgolj pustiti si postreci s kavo, ki ti jo postreze nekdo drug?
Stara 41,Domzale
Poznam nekoga, ki ima dva mladoletna otroka, ima skupno skrbništvo, otroci so večinoma samo med vikendom pri njemu in večji del počitnic.
Te zanima? Je iz okolice Ljubljene, proti dolenjski.
Če iščeš obupano resne zveze in te fore, boš tudi privabila same obupance in fukfehtarje.
Nikol nobenmu ne povej, da iščeš resno zvezo, to je smrt od selekcije, ker solidne prestrašiš (ker solidni bi itak sam prijateljstvo, kemija potem sama naredi stvari, ne po planu), ostanejo pa obupanci.
Magari raje dedce v trgovini ustavljaj in jim reč, da ti je dolgcajt in če bi šli s tabo, boš boljši rezultat dosegla. Sej hujšga kot rečt ne, ti ne morejo. Ti moraš sama se aktivirat, drugač se bo sama svinjarija z dna nate prilepila.
*če bi šli s tabo na pijačo.
Lahko
Poznam nekoga, ki ima dva mladoletna otroka, ima skupno skrbništvo, otroci so večinoma samo med vikendom pri njemu in večji del počitnic.
Te zanima? Je iz okolice Ljubljene, proti dolenjski.
[/quote]Prosim pusti mi njegov email
Prosim pusti mi njegov email
[/quote]
ne vem, če upam, ker ne vem nič o tebi.
Ta človek je pa sama dobričina, je delaven in avtoritativen. Nadvse ima rad otroke in če nisi pripravljena to sprejeti je bolje, da se ne srečata.
Imaš kakšno idejo kako naj kaj več izvem o tebi, da ti lahko pošljem njegov mail?
Ko se srečava ali slišiva si več poveva.Sem resna,če hočeš pusti gmail.
Sem zelo lusten fant če bi me rade spoznale dekleta se lahko dogovorimo z katero .
Vendar upam da bo tista ki me prva ujame bo resnično srečna zmano .
Forum je zaprt za komentiranje.