Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Iščem…

Iščem…

Moje vprašanje je mal čudno, ampak morda se bo le našel kdo, da mi pomaga. Zanima me, naslov pesmi in izvajalec….gre pa nekako tako ” Kad sjetim se tebe, suza mi krene….” to je vse kar vem.Mislim, da poje ženska, pesem pa mora bit že stara…

Kad se sjetim suza krene
Zamirisu uspomene
Svake stope rodnog kraja
I narodnih obicaja

mogoče to 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Ne mislim, da je to pesem od Thompsona, tisto, ki jo iščem pa poje ženska, sam ne vem al hrvatica, mogoče celo državljanka BIH ali Srbije 🙂
Hvala vseeno!

Hehe, če je to res thompson, potem ženska, ki poje z njim zagotovo ni državljanka bih ali srbije.

Niko, to bi definitivno držalo, sam Thompson poje to pesem še z dvema, en mislim, da je guliano, za drugega pa nisem čist sigurna kdo je.Pesem, ki jo iščem, pa poje samo ženska!

Uh, narobe sem razumel.

zgleda da česa takega, kar ti iščeš ni na netu….si 100% da je tak “Kad sjetim se tebe, suza mi krene”???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Na netu tega definitivno ni, kr sem že vse možne varijante sprobala.Najbrž bi blo lažje, če bi vsaj refren vedela, pa tudi tega ne vem.Sigurna pa sem, da gre nekak tako, kot sm prejle zgoraj napisala.No Since hvala vseeno,bom kar še naprej poizkušala z iskanjem.

Lep pozdrav!

Da ni od DRAŽEN ZEČIČ.
Si sigurna, da poje ženska?

mogoče je kak pedr?

New Report

Close