iščemo/kupujemo stanovanje Lj
odgovor se je nanasal na celovske dvore
Mi bomo prodajal. 2,5 ss. Pod 150k ne gremo. Je delno za obnovit. Kuhinja nova, kopalnica tudi, vendar brez okusa, parket za zbrusit in za pomalat.
[/quote]
ja to bi bilo ok. Samo lokacija na vicu nam ne odgovarja
Logika je pa kje, da so Celovški dvori zvišali cene?
Drugace pa mislim da so si lih kupci v CD podražili in predvsem zagrenili življenje.
Bodi srečna da si zvisela.
Kdor ni kupil v Celovških je lahko samo vesel. Bo pršparal na živcih, če ne pri denarju.
Imela si srečo!
Ne vem po kakšni logiki bi cene stanovanj padle. Stanovanj je malo, ne gradi se kaj dosti, ljudi pa vse več. Cene se bodo samo višale, ker je povpraševanje več kot ponudbe. V Ljubljani se proda še vsaka vlažna klet, kaj šele kaj drugega.
Lahko kaj več informacij na [email protected]. Resno iščem stanovanje na tistem koncu.
Hvala.
Mateja
[/quote]
Preden ti pisem na mail mi prosim povej za kaksen znesek kupujes in kaksni so tvoji pogoji. Iscemo resne kupce, smo imeli ze take, ko bi imeli stanovanje zastonj.
Cene so od lani šle konkretno gor. Če si lani še lahko našel kje trisobno stanovanje za 120 do 150 jurjev, in to na kar solidnih lokacijah, je to zdaj praktično nemogoče.
Spremljala sem eno veliko stanovanje za totalno obnovo, dve leti se ni prodalo za 120 jurjev, letos so ceno zvišali in ga ni več v oglasih.
Zdaj so enosobna stanovanja po 120 jurjev. Haloooo.
Mi smo v okolici LJ in smo nekaj tuhtali, da bi šli v LJ, pa enostavno finančno ne bo šlo skozi.
Kolega je dve leti iskal primerno stanovanje v LJ, nekaj je hotel komplicirati pa si izmišljevati, kaj vse on bi, nazadnje je letos kupil na Brezjah naprej od Grosuplja, ker mu je že začela voda teči in je moral nekaj nabavit.
A kdo ve za koliko se prodajajo 2 sobna stanovanja na Prulah (Ljubljana)?
Meni je to top lokacija. Bližina Ljubljanice, Špice, centra, veliko sprehajalnih poti, bližina nakupovalnega srediča Rudnik….
Še bolje kot v centru.
Lahko kaj več informacij na [email protected]. Resno iščem stanovanje na tistem koncu.
Hvala.
Mateja
[/quote]
Preden ti pisem na mail mi prosim povej za kaksen znesek kupujes in kaksni so tvoji pogoji. Iscemo resne kupce, smo imeli ze take, ko bi imeli stanovanje zastonj.
[/quote]
Pri cenah sem realna, brez skrbi. Trg nepremičnin dobro poznam, saj ga spremljam že dobro leto. Seveda je na pamet nemogoče rečt, saj niti ne vem, koliko sobno je stanovanje, kaj vse je bilo prenovljeno, koliko je v njem opreme, nadstropje, balkon, parkirni prostor, lega (vzhod, zahod…)…
Pred kratkim se je nad knjižnico prodajalo stanovanje na nepremicnine.net. Gre za to isto stanovanje (z balkona se vidi navzdol v knjiznico)?
Lp, Mateja
Pusti se presenetiti. Obdobje ugodnih kreditov se končuje, vsi pa tud nimajo 150 jurjev v nogavici.
Hvala.
Mateja
[/quote]
Bom iskrena, odločitev pa je samo tvoja.
V tem koncu je zelo čudna, da ne rečem negativna energija. To opaža vedno več ljudi.
Tudi v sami knjižnjici Šiška in sosednji lekarni so zaposleni v večini neprijazni.
Malo naprej sta dva lokala in verjetno je poleti, kar živahno, kar pa seveda ni najbolje za tamkajšnje stanovalce, ker nimajo miru …
Hvala.
Mateja
[/quote]
V tem koncu je zelo čudna, da ne rečem negativna energija. To opaža vedno več ljudi.
Tudi v sami knjižnjici Šiška in sosednji lekarni so zaposleni v večini neprijazni.
Malo naprej sta dva lokala in verjetno je poleti, kar živahno, kar pa seveda ni najbolje za tamkajšnje stanovalce, ker nimajo miru …
[/quote]
Meni se zaposleni v knjižnici res ne zdijo neprijazni. Prav nasprotno, zelo so prijazni, vsaj večina, vedno pomagajo, če kaj rabiš. Res pa ponavadi bibliotekarji niso najbolj ektravertirani ljudje, prav tako farmacevti ne.
Lokala sta pa lahko moteča le za stanovanja, ki so direktno nad njima.
Hvala.
Mateja
[/quote]
[/quote]
Zna biti kaj res glede te negativne energije. Sem Šiškarica, ampak se tistega predela izogibam in še sama ne vem, zakaj.
Ca 3 tedne nazaj sm govorila z eno žensko iz zavarovalnice, ki je rekla, da je mislm da pred 4 leti iskala stanovanje v Fužinah in to 2 leti in ni bilo prodaj. Zdej baje pomaga iskat frendici, ki si tud želi kupit stanovanje v Fužinah, pa noben ne prodaja nič.
Ca 3 tedne nazaj sm govorila z eno žensko iz zavarovalnice, ki je rekla, da je mislm da pred 4 leti iskala stanovanje v Fužinah in to 2 leti in ni bilo prodaj. Zdej baje pomaga iskat frendici, ki si tud želi kupit stanovanje v Fužinah, pa noben ne prodaja nič.
[/quote]
Na Fuzinah smo kupili stanovanje v 2013, jih je bilo kolikor hoces, manjsih, vecjih, velikih, samo vecina je imela za tisti cas nerealne cene, letosnje cene.
Zdaj pa tudi spremljam ravno Fuzine, ker bi se eno manjse stanovanje, pa ni sans, jih ni ali pa je cena enosobnega taka, kot je bilo nase 4 sobno!
[/quote]
Zna biti kaj res glede te negativne energije. Sem Šiškarica, ampak se tistega predela izogibam in še sama ne vem, zakaj.
[/quote]
Stanujem kak kilometer stran, pa se prav rada s psom sprehodim v to smer. Meni je ta konec všeč, sploh ta objekt, kjer je knjižnica, DM, lekarna… Kakšna so stanovanja pa ne vem. Vem samo, da ima knjižnica težave z zamakanjem strehe, zaradi nasadov, ki jih imajo stanovalci na strehi.
Jaz živim že od začetka tam. In povem iz prve roke – življenje je super in kdor sedaj po tako nizkih cenah ni kupil je zamudil veliko.
Res je. Na začetku je bilo nekav vlomov v avtomobile, pa tudi kletne prostore. Nato so dali varnostno službo in zadeva se je močno popravila. Kar se pa tiče kvalitete gradnje: moje stanovanje je atrijsko in je super. V 5 letih je edino pri tušu nekaj zamakalo, pa smo odpravili napako. Lokacija je odlična, za to ceno. Še najbolj se veselimo prihoda Spara.
Če pa koga še kaj zanima, me lahko vpraša.
[/quote]
Na Fuzinah smo kupili stanovanje v 2013, jih je bilo kolikor hoces, manjsih, vecjih, velikih, samo vecina je imela za tisti cas nerealne cene, letosnje cene.
Zdaj pa tudi spremljam ravno Fuzine, ker bi se eno manjse stanovanje, pa ni sans, jih ni ali pa je cena enosobnega taka, kot je bilo nase 4 sobno!
[/quote]
Se prav, da moram jaz v akcijo kar kmal, če hočm enkrat drug let kupit stanovanje.
Ja mene bi nekaj zanimalo 😀 Kako zgleda ta varnostna služba? Kaj je en varnostnik za celoten kompleks, pa se tam sprehaja?
Btw je lepo slišati kakšno “pohvalo” in ne samo kritik.
Mi bomo prodajal. 2,5 ss. Pod 150k ne gremo. Je delno za obnovit. Kuhinja nova, kopalnica tudi, vendar brez okusa, parket za zbrusit in za pomalat.
[/quote]
Pa saj to je nenormalna cena .Pred kratkim sem kupil hišo staro 35 let tri etaže in klet 600 m zemljišča odlična lokacija v bližini Kranja za 90000 eur.
Kje in kdaj bo odprt Spar v bližini Celovških dvorov?
Se večkrat gibljem tam okoli, pa nisem opazila, da bi kje v bližini gradili Spar.
Pa dajte no mir, a ste res zadovoljni že, ko vam trenutno v novem stanovanju “zamaka samo tuš”??? Najbrž takšne nebuloze pišete taki, ki ste navajeni hoditi po škripajočem parketu in vam viseča vrata ne predstavljajo nobenega problema? Pa taki, ki ste navajeni na poscana dvigala in južnjaške bande, razpuščene mladoletnike?
Pa pejte se sr.at, res.
In potem ste vsi navdušeni, ker bodo v neposredni bližini zgradili nakupovalni center? Resno??? Že tako imate hrup in trušč iz vseh preostalih smeri – na eni strani garažo in delavnice LPP, na drugi Celovško, na tretji železnico…. zdaj bo na severu še Spar…….. ja, bravo, raja, drugje kot v tem kaosu si res ne zaslužite biti….. ;-))))
Forum je zaprt za komentiranje.