Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine iščemo/kupujemo stanovanje Lj

iščemo/kupujemo stanovanje Lj

Mi bomo prodajal. 2,5 ss. Pod 150k ne gremo. Je delno za obnovit. Kuhinja nova, kopalnica tudi, vendar brez okusa, parket za zbrusit in za pomalat.
[/quote]

Pa saj to je nenormalna cena .Pred kratkim sem kupil hišo staro 35 let tri etaže in klet 600 m zemljišča odlična lokacija v bližini Kranja za 90000 eur.
[/quote]
Ceno nepremičnine določajo trije parametri:
1. lokacija
2. lokacija
3. lokacija
Če ti je Kranj v redu. Super. Še vedno pa ni LJ, kakorkoli obrneš. Hišo, ki ima manj kot 2000 m, pa jaz še pogledam ne. Ampak jaz nisem ti.

Imaš pa nizke kriterije. Super ti je, čeprav rabite varnostnike, da je manj vlomov v kleti in avte?
In v novem stanovanju je “samo” tuš zamakal? Vaaau…
Glavno da dobite trgovski center za soseda. To bo lustno, a ne?

Lahko kaj več informacij na [email protected]. Resno iščem stanovanje na tistem koncu.
Hvala.
Mateja
[/quote]

Preden ti pisem na mail mi prosim povej za kaksen znesek kupujes in kaksni so tvoji pogoji. Iscemo resne kupce, smo imeli ze take, ko bi imeli stanovanje zastonj.
[/quote]

Mail bo, ali ne?

Preden ti pisem na mail mi prosim povej za kaksen znesek kupujes in kaksni so tvoji pogoji. Iscemo resne kupce, smo imeli ze take, ko bi imeli stanovanje zastonj.
[/quote]

Mail bo, ali ne?
[/quote]

Moj nasvet – ne kupuj stanovanja preko mona. Vidiš da ni resna, če tebe sprašuje za ceno, čeprav je vse kar veš o stanovanju kvadratura.

Stanovalci C.D. se veselijo trgovskega centra. To bo ocitno edina pozitivna stvar v tistih čebelnjakih.

Ma takoj padem v depro, če imam na eni strani celovško, na drugi zeleznico, na tretji LPP garažo, na četrti pa trgovski center. In za posladek še varnostnika v garaži. Kako lepo. Da o sosedih sploh ne bi.

Celovški dvori so le stopničko više od Lipe.

Imaš pa nizke kriterije. Super ti je, čeprav rabite varnostnike, da je manj vlomov v kleti in avte?
[/quote]

Ni lepšega kot v šlapah naravnost v nakupovalno središče! Tisti z veliko otroki bodo lahko svoje pamže pošiljali kar tja namesto na igrišče ali k prostovoljnim dejavnostim. Da o nadebudnih žeparjih in lopovih sploh ne govorimo, toliko denarnic in avtomobilov direkt pred vhodom v stanovanje.

Mi bomo prodajal. 2,5 ss. Pod 150k ne gremo. Je delno za obnovit. Kuhinja nova, kopalnica tudi, vendar brez okusa, parket za zbrusit in za pomalat.
[/quote]

Pa saj to je nenormalna cena .Pred kratkim sem kupil hišo staro 35 let tri etaže in klet 600 m zemljišča odlična lokacija v bližini Kranja za 90000 eur.
[/quote]
Kar se mene tiče, je med Ljubljano in bližino Kranja ogromna razlika. V bajto “v bližini Kranja” tudi zastonj ne grem. Pa 35 let stara hiša tud ni neka terna.
Ja, Ljubljana ima svojo ceno.

Kdor ni kupil v Cd…saj marsikdo bi, pa ni(smo) prišli zraven. Določena stanovanja tam so bila zelo v redu; v primerjavi s kakšnimi starimi “luknjami” prav nič slabša. V Ljubljani je beda, nič se ne gradi, tisto kar pa se je nad-nad standard…

[/quote]
Jah, za takoceno pac ne mores imeti ultravisokih kriterijev. Kolegica je dobila v CD, bi bila 100x raje na brdu ali mostecu, ampak ima pac toliko kot ima in ce bi rada da imata otroka vsak svojo sobo so bili cd skoraj edina opcija. Ali pa da se vsak dan vozi 45min v sluzbo. Je pa ze raje v CD in ta cas prezivi z druzino. Jaz ji dam prav.

Heh, tako stanovanje iz 80ih, neobnovljeno, je bilo leta 2015 vredno okol 110k, zdaj pa vidim, da cene nabijajo vse do 150k in se visje. Spet so se pozeruhi pojavli na trgu, ni kaj. Jaz bi poskusil enostavno s ponudbo, ki je nizja in vidis, kam prides. Itak je polovica oglasevalcev bleferjev in sanjacev.

[/quote]
Ceno nepremičnine določajo trije parametri:
1. lokacija
2. lokacija
3. lokacija
Če ti je Kranj v redu. Super. Še vedno pa ni LJ, kakorkoli obrneš. Hišo, ki ima manj kot 2000 m, pa jaz še pogledam ne. Ampak jaz nisem ti.
[/quote]

1a. lift – ce je stanovanje v bloku in ne v pritlicju

Ca 3 tedne nazaj sm govorila z eno žensko iz zavarovalnice, ki je rekla, da je mislm da pred 4 leti iskala stanovanje v Fužinah in to 2 leti in ni bilo prodaj. Zdej baje pomaga iskat frendici, ki si tud želi kupit stanovanje v Fužinah, pa noben ne prodaja nič.
[/quote]

Na Fuzinah smo kupili stanovanje v 2013, jih je bilo kolikor hoces, manjsih, vecjih, velikih, samo vecina je imela za tisti cas nerealne cene, letosnje cene.
Zdaj pa tudi spremljam ravno Fuzine, ker bi se eno manjse stanovanje, pa ni sans, jih ni ali pa je cena enosobnega taka, kot je bilo nase 4 sobno!
[/quote]

Ja, 2014 in 2015 jih je bilo tudi na desetine. 2015 se je prodal 83m2 flet za komaj 116k in to je bil rekord. Potem so se cene pocasi dvigovale. Pomoje so sanjaci umaknili ponudbe, niso pa se dojeli, da so cene spet visoke in se ne prodajajo. Ali pa se bojijo, ker skoraj nihce nima narejene izkaznice.

Na Fuzinah smo kupili stanovanje v 2013, jih je bilo kolikor hoces, manjsih, vecjih, velikih, samo vecina je imela za tisti cas nerealne cene, letosnje cene.
Zdaj pa tudi spremljam ravno Fuzine, ker bi se eno manjse stanovanje, pa ni sans, jih ni ali pa je cena enosobnega taka, kot je bilo nase 4 sobno!
[/quote]

Ja, 2014 in 2015 jih je bilo tudi na desetine. 2015 se je prodal 83m2 flet za komaj 116k in to je bil rekord. Potem so se cene pocasi dvigovale. Pomoje so sanjaci umaknili ponudbe, niso pa se dojeli, da so cene spet visoke in se ne prodajajo. Ali pa se bojijo, ker skoraj nihce nima narejene izkaznice.
[/quote]

To z izkaznico ni več problem.
Ponudbe ni. Ne verjamem, da bi ljudje zdaj, ko se proda vse, in to po visokih cenah, umaknili ponudbe?
Kupovala v okolici LJ, ponudbo bi morala zvišat!!!!, ne pa se cenkat za znižanje cene. Vse, kar je bilo OK, je bilo prodano v roku dveh, treh tednov.

Ja, sploh taki, v tistih socialnih blokih v bližini Špara na Viču :). Majhne “kajute” od sob, prostorsko popolnoma nefunkcionalno zasnovane….. Ampak ceno nabijajo, ker imajo “trgovski center” s futrom in menza restavracijo pred nosom :))))). Pa dve pumpi na vsaki strani hrupne Celovške….. 🙂

Ja, sploh taki, v tistih socialnih blokih v bližini Špara na Viču :). Majhne “kajute” od sob, prostorsko popolnoma nefunkcionalno zasnovane….. Ampak ceno nabijajo, ker imajo “trgovski center” s futrom in menza restavracijo pred nosom :))))). Pa dve pumpi na vsaki strani hrupne Celovške….. 🙂
[/quote]

Pardon, Tržaške, ne Celovške 🙂

[/quote]

Mail bo, ali ne?
[/quote].

Se opravicujem, mail bo takoj ko bom utegnila, imam mal guzve:)))

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/lj-bezigrad-stanovanje_6066547/

[/quote]

Mogoče bi mene zanimalo. Koliko je stanovanje staro? Pa poplave?

Tole stanovanje je OK, samo ne za tako ceno. 120.000 EUR bi bilo primerno, recimo za dva študenta.

Pa je obup od ponudbe. Gledam že več kot pol leta in mi je kar žal, da nisem vzela takrat. Gledam pa VIč, do 140 k. Pol leta nazaj je še bilo kaj, zdaj pa res nič. Samo se mi zdi, da je ravno za Bežigradom res ogromno ponudbe.

To se mi zdi kar prav, da moraš sama, ker je za sprejet komercialne odločitve o paketih, št. oseb, apratov ipd. Ne more o tem nepremičninska agencija…

Drugače pa priporočam razmislek o nakupu kakšne ne -idealne nepremičnine. npr pri meni ni bilo vpisane etažne lastnine, zato ni nihče dobil hipotekarnega. Jaz ga nisem rabil, glede etažne pa sem ugotovil, da ni problemov, samo preleni so bili. evo, dva sestanka, malo telefonov in moje prijaznosti in etažna lastnina je v postopku na geodetski….
Še enkrat, prej seveda pogovor o tem. Jaz sem pred nakupom šel na pogovor do par sosedov in tudi z vsemi stanovalci sem govoril.

Cene so šle res občutno gor, sploh za dobre lokacije ter malo lepša stanovanja. Mi smo kupili pred tremi leti v mirnem delu Viča trisobno stanovanje za 160k, soseda je prejšnji teden prodala enako stanovanje, vendar v precej slabšem stanju in brez garaže, ki jo mi imamo, za 190k, s tem da je imela precej resnih kupcev, ki so takoj po ogledu že hoteli dati aro. S prodajo se ji je mudilo zaradi službe v tujini, če bi imela čas za pogajanja, bi lahko iztržila še 10-15k več. Noro je, res!

Meni se pa zdi, da nekateri tukaj malo lažete…. Res je, da banke dajejo kredite, res pa je tudi, da si kredite lahko pridobivajo večinoma je tisti, ki so zaposleni v JS – v gospodarskem sektorju so ljudje zaposleni za določen čas in imajo preslabe plače. Se mi zdi, da se stanovanja še zdaleč ne prodajajo tako, kot pišete, razen seveda poceni škart stanovanj, v katera je potrebno po nakupu vložiti 1/3 njihove vrednosti (ampak to ovce ne predvidevajo).
Spremljam portale z nepremičninami in ne, zadeve se NE prodajajo tako, kot nakladate.

http://prostor3.gov.si/ETN-JV/

Uradni

Koliko nepremičnin je to?

Predvidevam, da kupujejo predvsem špekulanti, ki pričakujejo rast balona.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close