Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija IŠČEMO MLADE PEVSKE TALENTE

IŠČEMO MLADE PEVSKE TALENTE

Iščemo mlade pevske talente, ki so svoje pevske sposobnosti pripravljeni izpiliti v sklopu najboljšega pevskega pouka, pridobiti na samozavesti, ter se pripraviti na sodelovanje s priznanimi slovenskimi glasbeniki, posneti svojo skladbo itd Če te zanima, piši na mail.

ja me zelo zanima!!!mail pa mi trenutno ne dela…bi lahko povedali še kaj več o tem??

Pozdravljena!

Ja, stvar je taka. Na podlagi avdicije, ki jo opravlajte, se odločim, ali vas vzamem v svojo pevsko šolo, ki temelji na učenju pravilnega dihanja, piljenja vokalne tehnike, se pravi glasu in učenje repertoarja (skladb).
Vse to počnete z namenom, da čimprej pridete do ljudi, ki vam omogočijo pevske nastope, lastne skladbe, snemanja.
Ko ste dovolj izpiljeni, vam vse to uredim. Povežem vas z ljudmi, ki vam priskrbijo vse kar potrebujete, da lahko pridete do željenega. Če vas še kaj zanima, pišite na mail.

Nekaj me zanima- zakaj pa vsa ta (že pretirana) prijaznost? Za dobiček, ki se ga potem trži iz pevcev? Je vmes pogodba?
Na katerem koncu Slovenije pa se to dogaja?
LP!

Prijaznost je zame NORMALNA komunikacija z ljudmi tako ali drugače.

Se opravičujem, ampak ne razmišljam o trženju pevcev! Ker je do tja potrebno kar precej prehoditi skupaj s pevcem. Ure in ure dela, da se glas oblikuje do te mere, da je pevec zanimiv za managerje in občinstvo. To je edina prava pot. Sem akademsko izobražena glasbenica, ki ve kako se dela z ljudmi, kako se pravilno poje in kakšne so fiziološke značilnosti / lastnosti inštrumenta, ki se mu reče človeško telo.

Druga pot pa je pot miniča in silikonskega oprsja, sam takrat pa glas gre po gobe prej ali slej. Ker petje je fizičen in psihičen napor, če ga jemlješ resno. Lahko pa se ga naliješ in nekaj krakaš v mikrofon… Samo to pa je daleč od petja, ustvarjanja in zdrave energije, ki jo daš ljudem, da so zadovoljni in da se vsi dobro počutijo.

Je zdaj kaj bolj jasno????

No, no, ni se treba razburjat. Me je pač samo zanimalo. Namreč, tudi jaz študiram glasbo, o petju pa se ne bi preveč hvalila, ker sem bolj instrumentalist. Me pa ta zadeva zanima, ne da ne.
Kje v Slo delujete?
LP

Nihče se ne razburja, samo odgovarjam na provokativna vprašanja.

Ja, to že vem.
No, bi mi povedala kje delujete? v lj? mb? ..-kje?

Ja??

Živjo! mene bi utegnilo zanimati! sama se ukvarjam z glasbo in imam že kar nekaj podlage! prosim povejte mi več o tem! hvala

ja torej kje pa delujete?ker sm iz gorenjeske in če ste iz maribora lai kje potem to zame nebi prišlo v poštev…najbrž pa ne delujete v kranju ne?ali kje na gorenjskem?ne?ker si že od nekdaj želim postati pevka,in tudi sploh ne pojem slabo!

Eh, ženjšče je izginilo… Blef!

ja sam res!!!!

Za vse info sem dosegljiva na mailu.

EH!?

_____ vidim, da imaš veliko težav v svojem življenju! Najprej obišči psihiatra, potem pa se oglasi!

ej ti kuzla ti imaš v p**** problem!eeehhhhhh?

Temu bi jaz rekel nateg.

Le kdo pa si da mail, da išče mlade pevce na hotmailu ali gmailu :-))))

Bonton veleva,d a se najprej predstavimo.

Uproabniki, ne verjemite vsemu kar se piše.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

… kaj ni škoda sploh odpirati teme… nateg, da ni večjega…
in ti, ___________ (z daljšo črto), prosim, spremeni svoje “ime”…

Živjo. Imam 13 let in si želim postati pevka. Zelo lepo pojem imam zelo lep glas. Petje je moj navdih. Vsak dan pojem doma. Angleške in slovenske pesmi.

New Report

Close