Iščete moškega, ki bi vas oplodil?
HAHAHA!!!! ;D Pa daj izkoristi njene komplekse. Ona jih mora potešit tko al drugače, zakaj neb mel ti PROFIT/vzajemnost od tega. Sej lohk delaš od doma kaj. Važno, da misli, da je breadwinnerka, se bo dobro počutila, ti pa tudi. Jst nimam nobenih EGO problemov. Če služim več, potem naj bo ona doma, če pa je ona bistveno bolj sposobna, pa be my guest, bom pa TROT. ADAPT or DIE je rekel Darwin ;D
Moraš celostno gleda, eni nočejo biti troti iz principa. Jst poznam ene supersmart moške, k niso delal v lajfu, je ženska služila samo, doma je bilo pa vse top. So vozili otroke po šolah/dejavnostih pa vse. Ključ je DELITEV vlog, problem je konkurenca/tekmovanje pri istih. Dost parov se iztekmuje do ločitve. Jst verjamem, da mora se mora en služit (lov), drug pa skrbet za družino. In valda, če ženska služi za 2+, nobrainer. Put EGO Aside.. Če ostalo špila, ne tist da je glavni cilj, da si v kletki:) Isto velja za oba spola, dost se jih boji bit odvisni. Če boš dubu še allowance ti bo morda še več ostalo, kot da bi nekje delal in plačeval vse stroške. Eni imajo hude plače in vse, sam jim po stroških (fiksnih – zakol) ne ostane skoraj nič;D
[img]http://cdn2.hubspot.net/hubfs/387660/images/adapt_or_die_how_big_data_transforms_businesses.jpg[/img]
Na DX… Stay-At-Home-Dad ;D
https://www.youtube.com/watch?v=V61Lg9dj2DA
Men so vsi ti preveč BETA fags.. Sam se mi zdi pa bolje, kot da oba delata.. Single-income FTW.. tko babyboomerji uspel, 50s restored. Men se še bol zdi, da so ženske doma, sam je pa moški doma bolje, kot da oba delata, otroke pa vzgaja ulica, efekte pa vidimo, vse te ženske tukaj, k so PRO ALL-DEVIATIONS so iz rasfukane družine.
Tudi sam sem dolga leta podobno zagovarjal. Delitev dela. In res je se pa se plusov. Zato pa je toliko vecji hudic, ko je enkrat konec veselja. In to za oba. Vsaj dokler se ne “pobereta”. Potem sem postal zagovornik vsaj priblizne enakosti. Nikoli pa si nisem mislil, da bom kdaj imel na izbiro postati “pasivni” partner. Kaj sele toliko mlajsi zenski.
Tudi sam poznam familijo, z otrokom, kjer tip ni nikoli delal. Pa se full huda zenska je bila. Lepa. Zaposlena, ampak nic posebnega. Ustrezljiva. Enkrat sem bil tam, ko se je vrnila iz sluzbe, mu pripravila hrano, postregla. Ma, res je zgledalo, da mu ni hudega. Ziveli so pa v zgornjem nadstrropju hise njenih starsev. Ne vem kako jim je to laufalo.
Samo jaz prevec skrbim, “kaj ce to , kaj ce ono…”, da bi se kar tako prepustil toku. Tu so tveganja, resna tveganja glede prihodnosti. Potreben je downsizing zivljenskega standarda, kar me v bistvu se najmanj skrbi. Bolj je vprasanje kaj cez 10 let, itd. Namrec, slej kot prej se pride do tocke, ko operacija “undo” vec ne bo obstajala. Skratka, na enkrat precej lazje razumem strah marsikatere zenske, da se v kaj takega spusti.
Ja normalno, da je polno pomislekov in pasti:) Samo vsaj PLAUSIBLE je, na prvo žogo. Potem je pa hudič v detajlih. Zato je pa dobro, da imaš kariero/opcije v LERU. Ti bom dal na primer žensk, enako lahko izpelješ tudi za moški spol. Mož ženo zaposli na “elitno mesto”, tudi če dobiva minimalca (za žepnino) ravno zato, da v primeru, da gre kaj v kurac, se lahko ona z dobrimi referencami vrne v workforce. Ali pa prosijo prijatelja oz. nekje dela zastonj praktično, samo da ji laufajo reference/izkušnje ipd.. To je lahko nekaj ur na teden samo. Ali pa da sploh ne dela, samo na papirju. Problem je, to kar se boji večina, da jo bo zaprl doma, prekinil izobraževanje, če je še v teku, okupiral, pa pustl brez (svojega) denarja.
Da pa se čisto cool narest, da ima svoj denar na razpolago, da ji laufa kariera. Sej poglej danes so ženske že tako izobražene, da ko pride že do mag, kaj šele PHD, lahko piše članke od doma, samo da je v pogonu. Ker pri znanstvenem/raziskovalnem delu sam to štejejo, članki:) Potem imaš pa še polno stvari. Najlepše je to seveda, ko ima mož firmo, pa je žena vsaj fiktivno zaposlena, da ji vse laufa, od prispevkov pa do same plače, četudi jo on dobi nazaj vsaj delno ker pač je skupno itak. BTW pa še ceneje je na eni točki imeti 2 plači kot eno zaradi davčnih stopenj, se prihrani kar fajn, tako da se splača še itak:) Če je po izozbrazbi ona kemičarka, odpreš znotraj firme kao nekaj s KEM, da ima ona naziv neki v KEM, da se lahko kadarkoli reaktivira, če je treba… No upam, da razumeš kam pes taco moli. V medicni/zdravstvu/šolstvu je pa to tudi lepo rešljivo, ker se da zmeniti za polivični oz delni čas. Sej veš, da eni profesorji delajo samo nekajkrat na teden/mesec;) Isto se lahko v bolnici, kaj šele v zasebnih praksah, zmeniš za marsikaj. Odvisno kaj dela. Sweet spot je v glavnem, da je en doma, vendar da mu kariera/vrednost ne začne propadat, jo ima vsaj v LERU, realno al fiktivno, tud če dela 1h na teden, sam da čist ne odreže, za vsak primer;) Nekako tako;D
DX sej lohk doktorat delaš, lohk trejdaš, poker, izumljaš, pišeš članke. Lohk kej preprodajaš. Lohk delaš prostovoljno kukr ti ostane časa. Maš polno možnosti, da se čisto ne odfukaš iz družbe. Pa še en plus je, ker bi to opisano predsatvljalo le PLUS si predsatvljaj samozavest, k jo boš mel pri morebitnem razgovoru za delno delo, 2h na teden npr:) Tist Like I give a fuck. Čista razlika od nastavljačev rii, k pridejo v kravatki, mercedes, a ima totalno zadušen denarni tok, ve da če ne dobi joba, da ga bo fafal že naslednji mesec. Take stisnejo v kot in naredijo vse, ker drugače se mu sesede cashflow v 14ih dneh;) Ti bi pa prišel v eno firmo oz poslal email, v dejavnosti ki ti je domača in poveš pač, da ti ni treba, da pa bi rad ostal aktiven etc… Sploh če maš kakšn INOVATIVE skill, kjer šteje inovacija in se firmi jebe, a si zato rabu medtem k si se napenjal na sekretu al pa 20let življenja. Se da marsikaj itak so redne službe, sploh nedoločen čas.. stvar preteklosti žal, ker si firme v var svetu en bodo mogle privoščit tako visokih fiksih stroškov in bo vse bolj pogodba, parnetrstvo etc… Freelancers so čedalje bol zaželjeni, zaradi fleksibilnosti denarnega toka, kjer ti promet težje pade pod fiksne kar pomen… No tako malo no;D
Hehe, po mojih izkušnjah lahko sesajo kri še dolgo potem, ko je plod zapustil maternico. To je zelo odvisno od odnosa, ki ga je v mladosti imela do svojega očeta oz. pravilneje – oče do nje.
Tako ja. Tiste, ki so mele to v kurcu ta odnos pa sedaj režejo ograje na meji.
Res, marsikaj se da. Seveda, odvisno od osebne situacije. Npr. so smeri kjer mora imeti clovek aktualna znanja/izkusnje, da ostaja “trzen/zaposljiv”, sicer je hitro out, za vedno. Polovicarstva ni, znane alternative pa so bolj slaba tolazilna nagrada kot kaj vec, v primerjavi z “glavno varijanto”. Tezke so to odlocitve. Vcasih je ljudem, ki nimajo druge opcije kot sljakati iz dneva v dan, res lazje. 😀
Baba rabi premožnega dedca, če nima svoje kariere in hoče dolgoročno dobro zgledat. Bom razložil. Po 40-em dobro zgledajo samo tiste, ki imajo keš za dobro zgledat. za mejkap, za frizerja, za cunje, za aerobiko, za fitnes. ker babe delavskega sloja po 40-em sve zgledajo grozno, riti se jim razširijo, jedo samo svinjarijo, makarone in podobno, migajo praktično nič. Tako da, vsaka dobro zgledajoja milfa že tam po 35-em ima ali uspešno kariero, ali uspešnega dedca, ali pa uspešnega sponzorja. če pogledaš babe srednjih let, ki delajo neka navadna dela, blagajničarke itd, to sploh nimajo pogojev dolgoročno dobro zgledat. Ni čudno, da s ejih celo njihovi nezbirčni dedci naveličajo.
Ja, DX imaš prav. Vendar tu ni veliko ljudi, ki bi jih v praksi obremenjevala ta tematika. O marsičem tu “kompetentno” razglabljajo razni “pametni” wannabeji, ki v realnem svetu dišijo po drugih problemih, ne teh, ki jih omenjaš.
Spider nekako tako ja. Še posebej je problematična točka preloma, saj ko se zredijo/zapustijo do ene točke, je to skoraj točka brez povratka, reče “fuck it now” in dokonča posel.
Dolgoročna privlačnost babe je odvisna samo od tega, kateremu sloju pripada. Če je revna, nima šanse biti privlačna še pri 40-ih, ker nima denarja za frizerja, dobre cunje, za zrihtat se, nič. Mlada je skor vsaka lušna, to je samo stvar genetike in božjega daru. Ampak tudi lušna malda pipika, ki dela v Lidlu na blagajni, bo po 40-em verjetno tečna baba, razen če ne bo ujagala dedca, ki bo nad njo socialno. Če bo ujagala fizikalca, ne bo več denarja in časa za fitens, aerobiko in dobrote, ko se otroci začnejo, kar je itak kmalu na sporedu pri tem sloju folka. Pol mami samo še za dedca in froce živi, pa za šiht. Tako da, dolgoročno pogojno privlačnost ohranjajo samo določene intelektualke, uradnice, ali pa brezposelne gospodinje situiranih dedcev.
…semenskibik…navuci na sebe kondom,tko če i drugi misliti da si i ti neki ku rac :))
Kakšno razmišljanje haha .Včasih kaj preberem,se nasmejim.Ti moraš biti zelo ,zelo jezen,razočaran itd.Zakaj misliš,da smo vse ženske tako vržene na denar.Kaj ti bo denar,če nisi srečen?Če bi jaz iskala moškega ,bi me prevzela njegova karizma,no je pa tudi res,da sem kar priskrbljena,imam službo,stanovanje,prizidek v najemu,nisem lepotička,to sem bila pri 20-tih,zdaj sem povprečna,prijazna,ampak nikoli več ne bi imela razmerja,zaradi razočaranj.Želela sem pa otroka in ga tudi imam,je samo moja,tisti,ki me je pa oplodil,pa ne verjame,da je sploh oče in tudi prav je tako,on ima svoje življenje,jaz pa svoje.Lahko bi otroka spoznal,pa mu je vsaka kiklica všeč.Tega je veliko veš,žensk ,ki si želijo samo otroka je veliko,ampak ne na gradbišču.
Kr nekaj odgovarjaš. jaz sem napisal, da baba po 40-em zgleda samo, če ima keš za dobro zgledat. za kreme, kozmetičarko, aerobiko, fitnes, frizerja, cunje. revne babe, stare čez 40, so obup za pogledat. Zdaj pa to negiraj, če lahko.
Tis pa res u glavi počasen…
Ti je odgovorila na tvoj “se vas tudi vaši nezbirčni dedci naveličajo” – da vsaka povprečna lahko najde trdega, da jo bo tiste 2x za oploditev našprical. Dedci pač ne morete dobit fuka s tako lahkoto.
Še posebej ne taki kot ti :))))))
Bla bla bla. V praksi so take babe več let samske in nimajo nikjer nobenih ljubimcev.
samo zato, ker se jim ne da dat nog narazen vsakemu dripcu in imajo manj dela z vibratorjem :)))
ampak svoj cilj so vseeno dosegle – so oplojene :)))
naj se javi ženska katera hoče biti oplojena,vse je zastonj
Forum je zaprt za komentiranje.