Iščete ženske ljubimca?
iščete ženske kakšen dodaten denar?
1 Samska, 09.04.2025 ob 11:06
Ja, sem samska. Daš kontakt?
Kontak moj naravenspontan@gmail.com. Mi sporočiš na email?
Če katera išče ljubimca se lahko oglasi na diskretnisamac@gmail.com, lahko potipkava mal
Anonimno 9266, 08.04.2025 ob 15:48
Ženske iščete diskretnega, dobrega ljubimca, da je na voljo kadar si zaželite uživat? Kaj bi z njim vse počele? Imate tudi kakšno skrito željo, ki bi samo z ljubimcem?
Jp, samo da je diskreten, vse ostalo lako ćemo, da uleti nevpadljivo zamaskiran v povprečneža, da ga noben ne opazi, pri njej se preobleče v atraktivneža, opravi svoje, potem pa spet nazaj v povprečneža in pot pod noge domov in nobenmu nikoli niti ne omenja, da sploh pozna kakšno žensko, kaj šele, da jo diskretno obiskuje na domu. Tak je idealen.
anonimno8409, 09.04.2025 ob 18:18
Jp, samo da je diskreten, vse ostalo lako ćemo, da uleti nevpadljivo zamaskiran v povprečneža, da ga noben ne opazi, pri njej se preobleče v atraktivneža, opravi svoje, potem pa spet nazaj v povprečneža in pot pod noge domov in nobenmu nikoli niti ne omenja, da sploh pozna kakšno žensko, kaj šele, da jo diskretno obiskuje na domu. Tak je idealen.
Ti bi imela takega diskretnega ljubimca? Si samska?
Ma lih še to se mi manjka ja..že tako ne utegnem živet, še da si navlečem dosatne obveznosti, se mi lih zmeša.
Sploh ne vem kako ima kdo čas za ljubimce.. vsaka čast za organizacijske sposobnosti. Res. Družina, gospodinjstvo, služba, hobiji, mož, otroci in njihove obveznosti… Ma še za dihat in lulat na momente zmanjka časa. Koliko sem zmedena, bi zagotovo pozabila s kom sem zmenjena za večerjo, z možem ali ljubimcem
No, 09.04.2025 ob 18:28
Ma lih še to se mi manjka ja..že tako ne utegnem živet, še da si navlečem dosatne obveznosti, se mi lih zmeša.
Sploh ne vem kako ima kdo čas za ljubimce.. vsaka čast za organizacijske sposobnosti. Res. Družina, gospodinjstvo, služba, hobiji, mož, otroci in njihove obveznosti… Ma še za dihat in lulat na momente zmanjka časa. Koliko sem zmedena, bi zagotovo pozabila s kom sem zmenjena za večerjo, z možem ali ljubimcem
Da bi se s kom dobila, da ne bi nobeden vedel si že kdaj razmišljala? Diskretno srečanje samo ti in ljubimec?
Anonimno 9266, 09.04.2025 ob 18:36
Da bi se s kom dobila, da ne bi nobeden vedel si že kdaj razmišljala? Diskretno srečanje samo ti in ljubimec?
Oo sem sem pa še kako. V sanjah. Mi je skuhal, pospravil, otroke poštimal, moža zaposlil, da naju ni motil, medtem ko je on mene masiral cel dan in pital s samimi dobrotami. Potem mi je preštihal vrt, opral avto, me peljal k frizerju, na manikuro, pedikuro, medtem je sam zvozil otroke na treninge, plačal kredite in položnice, zavarovanja, naročil vse k zobarju, šel na roditeljski, dal cunje prat, sušit, polikal, zamenjal posteljnino in opral okna. potem me je pustil spati do 11h in prinesel zajtrk v posteljo in me pustil da ležim dalje in mi dal mir.
Veš kak fejst ljubimec je bil to …nanj se rada spomnim.
Enna995, 10.04.2025 ob 09:07
Huh vidim, da imaš gužvo, pa ne bi vsiljevala. Mela bi darilce za šilce ali kaj več…chjooo
Lahko ti dam darilce ali kaj več. Mi sporočiš na email naravenspontan@gmail.com in se zmeniva, da boš imela?
No, 09.04.2025 ob 19:35
Oo sem sem pa še kako. V sanjah. Mi je skuhal, pospravil, otroke poštimal, moža zaposlil, da naju ni motil, medtem ko je on mene masiral cel dan in pital s samimi dobrotami. Potem mi je preštihal vrt, opral avto, me peljal k frizerju, na manikuro, pedikuro, medtem je sam zvozil otroke na treninge, plačal kredite in položnice, zavarovanja, naročil vse k zobarju, šel na roditeljski, dal cunje prat, sušit, polikal, zamenjal posteljnino in opral okna. potem me je pustil spati do 11h in prinesel zajtrk v posteljo in me pustil da ležim dalje in mi dal mir.
Veš kak fejst ljubimec je bil to …nanj se rada spomnim.
Za vse sama skrbiš ali ti tudi še kdo kaj pomaga?
Ejga, 10.04.2025 ob 12:43
Modeeel. Pa ti si neuničljiv. Fantastičen in neumoran. Zvezda ženskih src in zgleda podjetnik vzhajočega sonca.
Vsak dan te berem in piške se ne morejo upreti. Kako ti uspeva hendlat po toliko privat srečanji. Kam jih nastaniš. Graščina stari. Lej, tako naprej
Imam ja tudi večji prostor, če katera kaj potrebuje. Želji imeta katera ljubimca ali kaj želiš?
Anonimno 9266, 10.04.2025 ob 11:32
Za vse sama skrbiš ali ti tudi še kdo kaj pomaga?
Noben mi nič ne pomaga. To je moj del. Vidiš. Ženske, ki smo za kaj, nimamo časa za ljubimce. Niti želje, ker je vse v nas že umrlo od obveznosti. Če bi imele lulčija, bi rekla da se nam niti ne dvigne več.
No, 10.04.2025 ob 18:58
Noben mi nič ne pomaga. To je moj del. Vidiš. Ženske, ki smo za kaj, nimamo časa za ljubimce. Niti želje, ker je vse v nas že umrlo od obveznosti. Če bi imele lulčija, bi rekla da se nam niti ne dvigne več.
So mi všeč skrbne, samostojne ženske. Ti se v tvojem prostem času, kar ga imaš tudi ukvarjaš s športom? Poveš lahko tudi kakšno postavo imaš?