Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščete ženske ljubimca?

Iščete ženske ljubimca?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9266, 10.04.2025 ob 19:17

No, 10.04.2025 ob 18:58

Anonimno 9266, 10.04.2025 ob 11:32

No, 09.04.2025 ob 19:35

Anonimno 9266, 09.04.2025 ob 18:36

No, 09.04.2025 ob 18:28

Ma lih še to se mi manjka ja..že tako ne utegnem živet, še da si navlečem dosatne obveznosti, se mi lih zmeša.

Sploh ne vem kako ima kdo čas za ljubimce.. vsaka čast za organizacijske sposobnosti. Res. Družina, gospodinjstvo, služba, hobiji, mož, otroci in njihove obveznosti… Ma še za dihat in lulat na momente zmanjka časa. Koliko sem zmedena, bi zagotovo pozabila s kom sem zmenjena za večerjo, z možem ali ljubimcem 😅

Da bi se s kom dobila, da ne bi nobeden vedel si že kdaj razmišljala? Diskretno srečanje samo ti in ljubimec?

Oo sem sem pa še kako. V sanjah. Mi je skuhal, pospravil, otroke poštimal, moža zaposlil, da naju ni motil, medtem ko je on mene masiral cel dan in pital s samimi dobrotami. Potem mi je preštihal vrt, opral avto, me peljal k frizerju, na manikuro, pedikuro, medtem je sam zvozil otroke na treninge, plačal kredite in položnice, zavarovanja, naročil vse k zobarju, šel na roditeljski, dal cunje prat, sušit, polikal, zamenjal posteljnino in opral okna. potem me je pustil spati do 11h in prinesel zajtrk v posteljo in me pustil da ležim dalje in mi dal mir.

Veš kak fejst ljubimec je bil to …nanj se rada spomnim.

Za vse sama skrbiš ali ti tudi še kdo kaj pomaga?

Noben mi nič ne pomaga. To je moj del. Vidiš. Ženske, ki smo za kaj, nimamo časa za ljubimce. Niti želje, ker je vse v nas že umrlo od obveznosti. Če bi imele lulčija, bi rekla da se nam niti ne dvigne več.

So mi všeč skrbne, samostojne ženske. Ti se v tvojem prostem času, kar ga imaš tudi ukvarjaš s športom? Poveš lahko tudi kakšno postavo imaš?

Meni tudi, še bolj so mi všeč skrbni in samostojni moški, ki se ukvarjajo z mojimi problemi, da se jaz lahko s svojo postavo In uživanjem življenja.

1 Samska, 09.04.2025 ob 11:06

Anonimno 9266, 09.04.2025 ob 10:49

Ja, 08.04.2025 ob 18:06

Edina skrita želja je , da se loči!

Si samska? Te zanima, da se spoznava?

Ja, sem samska. Daš kontakt?

Daš ti kontakt

anonimno8409, 09.04.2025 ob 18:18

Anonimno 9266, 08.04.2025 ob 15:48

Ženske iščete diskretnega, dobrega ljubimca, da je na voljo kadar si zaželite uživat? Kaj bi z njim vse počele? Imate tudi kakšno skrito željo, ki bi samo z ljubimcem?

Jp, samo da je diskreten, vse ostalo lako ćemo, da uleti nevpadljivo zamaskiran v povprečneža, da ga noben ne opazi, pri njej se preobleče v atraktivneža, opravi svoje, potem pa spet nazaj v povprečneža in pot pod noge domov in nobenmu nikoli niti ne omenja, da sploh pozna kakšno žensko, kaj šele, da jo diskretno obiskuje na domu. Tak je idealen.

me je nasmejalo tole 🙂

No, 10.04.2025 ob 21:42

Meni tudi, še bolj so mi všeč skrbni in samostojni moški, ki se ukvarjajo z mojimi problemi, da se jaz lahko s svojo postavo In uživanjem življenja.

Te bi tudi zanimalo, da se kje dobiva na pijači ali kaj se lahko zmeniva?

Anonimno 9266, 11.04.2025 ob 12:11

Te bi tudi zanimalo, da se kje dobiva na pijači ali kaj se lahko zmeniva?

Nisem jaz žejna. Jaz rabim butlerja. Asistenta. Tajnika. Gospodinjca. In to zelo vzdržljivega in sposobnega. Ne da mi izgoreva kot cigareta po 3minutah.

Nisi mi kos, verjemi.

No, 11.04.2025 ob 19:16

Nisem jaz žejna. Jaz rabim butlerja. Asistenta. Tajnika. Gospodinjca. In to zelo vzdržljivega in sposobnega. Ne da mi izgoreva kot cigareta po 3minutah.

Nisi mi kos, verjemi.

@No

Pa saj ga boš  čist uničila 😂😂😂

Anonimna302, 11.04.2025 ob 19:21

@No

Pa saj ga boš  čist uničila 😂😂😂

Sam si je kriv, ker vztraja. 🤷🏻‍♀️

Lahko bi bil tudi tvoj asistent, tajnik vzdržljiv, sposoben, če potrebuješ. Te zanima, da se bi spoznala?

No, 11.04.2025 ob 19:24

Sam si je kriv, ker vztraja. 🤷🏻‍♀️

Sem ja vztrajen, vzdržljiv… Če potrebuješ še kaj sem na voljo. Se kaj zmeniva?

Anonimno 9266, 11.04.2025 ob 19:29

Lahko bi bil tudi tvoj asistent, tajnik vzdržljiv, sposoben, če potrebuješ. Te zanima, da se bi spoznala?

Eee v te pravljice pa jaz ne verjamem več. Že zelo dolgo ne. Moški ste v glavnem znali samo razočarati na eni točki. Tako da, če že..bi bila pri teh letih bolj pametna in bi si našla LJUBICO . Za njo sem sigurna, da mi ne bi pustila posode za oprat v koritu..

New Report

Close