Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iščeva pa ne najdeva…

iščeva pa ne najdeva…

Z možem iščeva ene resne in zanesljive zidarje, ki bi nama naredili prizidek pri hiši in podaljšali streho…
V aprilu je prišel en zagnan vse si zapisal, narisal, obljubil, da pošlje po mailu predračun, vse izrisano…, do danes nič.
Prosiva drugega, čakava, čakava, da pokliče, no po lepem času se oglasi, kliče včeraj, da pride, čakava, čakava,…ga ni!

Prokaš, ni enega zanesljivega majstra oz. ekipe, ki bi to za ziher prišli, kaj še naredili.

Očitno ni krize, denarja je v gradbenišvtvu očitno še preveč…..

Sva iz okolice Grospulja, mogoče kdo ve za kakšno fajn zanesljive ljudi, da pogledajo, nabavijo, zrihtajo tako kot trebe, ali danes ni več takih??

Plačava z gotovino prec in takoj,…pa ni interesa??

Mogoče smo mi interesenti. Za kakšno kvadraturo prizidka pa gre?

Pokliči Siton d.o.o., 041 621101. Mi smo bili zelo zadovoljni z njimi.

Žal ti ne morem pomagati, ker sem z drugega konca. Ti pa svetujem, da bodi pri tem delu zelo previdna. Plača se, ko je delo opravljeno in ne prec in takoj.

Gre za cc 65 kvadratov prizidka, oz. dozidave+streha.

Krovca ti lahko svetujem-Tesarstvo in Krovstvo Branko Korenčič (Sp. Rudnik , Vinterca 1)

Za streho najboljše Mehlin – res kvalitetno in ful hitro. Ima pa sedež na Cikavi pri Grosupljem. Ne vem edino, kako je s ceno. nam je delal streho, ni bilo ravno ful poceni, ampak je ni hotel nihče drug. Smo pa ful zadovoljni. Se splača vsaj vprašat.

Za zidarje ne vem, za krovca pa zagotovo. Mi smo pred par leti komplet prenavljali starejšo hišo in od vseh ”mojstrov” resnično priporočam le Rihter-je. Iz Ljubnega, se mi zdi.
Prišli na ogled (jaz sem bolj gostobesedna, prišel pa je en zadržan, tih gospod, ki skoraj ni nič govoril, samo tiho meril, ogledoval, povedal predloge), poslali pogodbo. Pogodbo sva elektronsko uskladila. Par dni pred deli so klicali, kdaj lako pripeljejo material in prenosni wc (noben drug mojster ni tega naredil). In na dan vpisan v pogodbi so bili ob 7.00 že na strehi. Narejeno, pospravljeno, cena pa glede na druge ponudnike primerljiva.

SAMO RIHTERJA NE! so njegovi delali streho na naši večstanovanjski hiši, naredili šlampasto, montirali premale cevi za odtekanje vode, tako da zdaj teče po zunanji strani voda, kadar dežuje, namesto po notranji strani. Na reklamacije niso odgovarjali oziroma oni trdijo da so naredili v skladu z predpisi, ampak očitno ti predpisi pri nas ne veljajo, ker ni narejeno kot bi moralo bit.. da bi popravili za sabo pa niti poda razno niso želeli slišat.. skratka stran od njih.

New Report

Close