Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iščeva par

iščeva par

Z možem odhajava za vikend, v Portorož. Če bi našla kakšen simpatičen par, si želiva popestriti nekaj uric v hotelski sobi. Sva stara 34/37, postavna in urejena. Je tu kakšna svobodomiselna, poročena ženska, ki bi se nama z možem pridružila pri spolnih igricah?

:))))) ja itak!

Lep pozdrav, Župi

A lahko data svoj mail gor prosim.
Tkole se pač ne bomo izpostavljali.

Pravi forum si si izbrala za takšno vprašanje.
Sigurno se jih bo kaj oglasilo.

Pa lepo se imejte!

Če bi bila resna, bi iskala drugje in vsekakor napisala email, torej spet nekdo, ki ima preveč časa in se mal igra tule,))

Sem za, daj email takoj*-*!

Tudi jaz se ne bom izpostavljala. Pustite mail ali telefonsko številko, pa vas kontaktiram. Mislim pa čisto resno.

Mislim, si nora ali kaj, če nekdo nekaj hoče mora menda ja on dati email, torej se res le zezaš..Uzivaj dalje in v bodoče se zezaj kje drugje! Še to ja, ti nekaj hočeš in jaz naj ti dajem email…izpostavila si se pa itak že sama kajne…in če nimaš še emaila za take zadeve..vidiš kako se vse hitro ugotovi, da nekdo ne misli resno, če bi mislila, bi si šla takoj registrirat en email za take zadevce ane…jaojao.

Jaz sem takoj za. A ti napišem telefon ali službeni elektronski naslov? Al pa kar oboje?

Kakot ti je ljubše. Ti moža ni treba nič vprašat?

Kje pa. On samo pi*** vidi, in je vedno za akcijo. Je pa nenasiten, zato se pazi…

tolk mlada sta, pa vama je že zmanjkalo idej….
ejejej…,
jaz že ne bi hotla biti razvedrilo takima dolgočasnežema….
ejejej…

ja pa fotografijo sta pozabila, ne?????!!!

kaj pa če sta kakšna urejena 130 kilska pujsa?

nevem no

takoj ko vidim, da sta luštna vama dam vse podatke, celo kopijo rojstnega lista, PA TEL SVOJE ŠEFICE, DA VAMA POTRDI DA SEM RESNA

Kaj zdaj iščeta, par ali žensko?

Kakšne zafrustrirane, nevoščljivke brez domišljije ste. Saj vas ne silim. Bom poskusila kje drugje, se pa znava sama zelo dobro zabavati.
Ker imava majhne otroke, ne moreva daleč vnaprej planirati, drugače bi itak poiskala v kakšni erotični reviji.

eh, elaine…
koliko zgornjih nickov je tvojih?

Ta prvi gotovo.

pa davčno in emšo :))))

Lep pozdrav, Župi

Jaz sem resno mislila to z menjavo, pa se je izkazalo, da niti pod razno ne dobiš normalnega para. Po dveh mesecih iskanja na tovrstnih forumih in klepetalnicah je bilanca dve kavi in nič akcije.:-)

No, morda, ker bi jaz samo moškega, naletela pa sva samo na take pare, kjer je bila ona bi ali lezbijka. Ne iščem več, časa šlo ohohoho, upanja na kaj pametnega pa ni.

Zakaj, a samo jaz sexam na tem forumu?

Bi poizkusila še enkrat?

Samo ti imaš toliko časa, da jeb** ljudi v glavo, pa da si zmišljuješ teme, ki provocirajo, pa še kar je slabega.

in menjava je tukaj kaj? ambient?

ne, to verjetno ne, ampak tak modus operandi smo pri tebi že zasledili.

Plačaš?

ne, to verjetno ne, ampak tak modus operandi smo pri tebi že zasledili.[/quote]

Le glej Elaine, ne se spet zatipkat :))

New Report

Close