Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščoč obljubljeno deželo…

Iščoč obljubljeno deželo…

Glih to sem te hotel vprašat. Na bivšem forumu jih ni, bom še na mail pogledal.

Dobro jutro. Rahlo izgubljena v obljubljeni deželi…

lara

Ti se me kar za tačko primi, pa bo :)))) saj so vsi tuki .)

He he, sem vedel, da lahko računam nate, princeska.

samo še Romana in Dada manjkata…

Lepo! Pozdravljeni vsi stari in vsi novi…

lara

Jutro tudi vama prijateljčka moja.. Mislim da bi bila izgubljena brez mojih starih dobrih dušic…

lara

Zakaj izgubljena. Saj tukaj smo sami “guiding light-i” ha ha

nok nok

Kuku…..Vsi so že na drugi kavici po mojem…..

lara

Madona, ko sem gor nikjer nobenega. Grem za dve uri na teren pa sporočil za popizdit. Pol pa sploh ne vem zakaj se gre. Še dobro, da imam take informatorje. Še dobro, da se bomo snidli, a ne?

Kuku – tudi jaz sem spet tu….

ja, se strinjam s tabo.. Če hodiš kaj mimo mene, se mi javi, te vabim na kavo!!

lara

¨Kako tvoj zobek???

lara

Kuku – jaz grem nažalost spet od tu. Teren. Imam pa dobro novico. Jutri in pojutrišnjem bom moral prekladat papirje. Se pravi, da bom ves čas v pisarni.
Moje punce. Ko pridem hočem izčrpno poročilo. Prav?

Mojster Miha!!
Ja, pa kdo bi si mislil, da si toliko oseb hkrati. :O)))))))
Močno vesela, da si tuki…Pozdrav

Bo kriza. Naslednji tedcen mogoče, prav?

Ste pa usekali en tempo..pol ure me ni..in zdaj moram čitat za nazaj (ja, baba firbčna, kaj čmo) kaj dogaja…

Eno tako dobro vzdušje je tle..vsaj meni se zdi…delo kar leti od mene…da se ne bo slučajno zgodilo, da bom hodila nasmejana, dobre volje in z veseljem v službo ? Kdo bi si mislil, no….

ok, jaz grem mal dol, se slišimo kasneje, moram delat, pa položnice plačat..

lp

pepi

To mi deli!!
Sploh tisti zadnji del mi prija.
Ja, romana nekaj omenjala dva datuma, vendar se ji baje obeta sestrin obisk izza lužce..tako, da je še vse v luftu…
Če ne v tem letu, pa v zgodnjih dneh novega..ITAK!!

spet nič ne vem, ampak ziher je kul:)

vsem ta frišnim en lep pozdravček pa CMOKA – jest bom hitr povedala čgava sem -preden me zajček zašpeca:)))

tkole:
*jest pacmakam vse gamjnovce po dolgem in počez pa pojem šugr bluz
*nej se zgodi krkol, kadarkol in kokrkol ziher je za neki dober
*ker v mojo bogo betico noče jet da morm včasih bit ku kmet na šahovnici sem samoklicani anarhist in pacifist, zato eviva revolušn
*prisegam na Švejka ino Butale
*pa na Severnjake – itak

vsake tolk prletim naokol k sneta skira, pa če že ne svetim pol pa žmrkam:)

sem Severnica, Aneri pa škrat – tko
ufff če se ne motim sem dobla družbo gor na nebu (živjo zvezdica)
S.O.S. & C.I.C
====================================================

*z gmajno pa s smehom naprej*

Danes je že super. Čez tri mesece pa ponovno mučenje.

Važi!!

lara

Bom napisu glih tko kot Saško zgori… ni glih, da štekam.. ampak.. je kuuuul… Tolk novih.. ma ne bom našteval vseh, vas je preveč, vendar vsem skupaj:

Lep, lep pozdrav vsem novim, pozdrav v naši gmajni, ki prenese marsikej, samo ne kreganja, zmerjanja in grdega ravnanja. Kot je opisal Saško, zalogo cmokov bo treba skos obnavljat, tud pečjak jih nima dovolj, torej bo potrebana iznajdljivost.

Lep dan vsem novim, pa seveda tud vsem nam tastarim! Moj nick.. kjerkoli sem se pojavljal je Jani, če je bila sila sem poklical na pomoč še Bin O’ Ladna, Matuzala (prekleta pjača) in koštrunčka… Tako! Moj nick Jani, je pa tudi moje ime :)))

Cmoka vsem puncam, zauh vsem pristonim fantom!!!

Halo, Severnica!!! A bomo skupaj na nebu žmrkale??? Kako si kaj? Lepo, da imam eno soimenjakinjo…

New Report

Close