Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščoč obljubljeno deželo…

Iščoč obljubljeno deželo…

Sicer pa res, kje je naša Romana?? Ti veš Gaia??

lara

Ahoj severnica…dobri ti tvoji temelji…
Mislim, da se bomo “vsi ta novi” še marsikaj zanimivega naučili tle gor od “vas, starih mačkov”..

Sneta sekira? Od kod tole? Tmin?

Ma, sebo je obljubljal, da jo poišče po forumu…
Jaz ne utegnem..greš vreč eno očke tja okoli..primi jo za rokco in jo pripelji v to toplo izbo, …(mi diši po nageljnovih žbicah in kuhanemu vinu…kdo je kriv???

Lepo, predvsem pa prijetno. Evo enga mojga cmoka….

lara

Jani, tud z moje strani en košek sveže dišečih, hrustljavih *********

(Mimogrede: smo pa prišli v paketu, mislim, da nas je 7, ker nas na unem forumu niso več marali..po Nikitinem predlogu..evo nas ovdje)

Še ena stvar ki jo imam neizmerno rada v mrzlih zimskih dnevih: KUHANO VINO…..

lara

vuau :))) hvala in z vesljem vračam…

Aja, moram povedat še to, da sem vesel, da smo moški tukaj dobil mal.. konkurence :)))) Živjo Angel_ca*** in seba

kontra…re…sub….mort…

zajček ne bo špecu :)) kot namestnik šefice ( kaj sem že ? ) sem sprejela paket novih , jih lepo nastanila in sedaj ste na vrsti ostali ! yap.
In ker smo že pri nickih . Moj drugi nick je Jana ! Ekola , to je to !

Ma ni problema, tko kot je Nikita rekla, smo mi lani v septembru morali nardit isto.. pa nam ni žal, ker smo v enem letu spletli take vezi, da so prerasle okvire navadnega foruma. Sedaj smo prijatelji v tistem najlepšem pomenu besede. Tako da, Gaia, mislim, da človek s pozitivnostjo in delčkom strpmosti lahko pripomore k temu, da človk samo zaradi foruma in vas vseh tuakj z nasmehom vstane in gre v službo, prvo kar naredi, da se vsede za PC, odpre forum in napiše…. Dobro jutro gmajna.. še diham :)))

Ja, sej mogoče se vam bo, vam novim, zdelo smešno vse to, vendar po enem letu skupnega druženja, pomaganja v situacijah, ko prijateljstvo dobi tisti pravi žlahten pomen, po enem letu preživetih z in za našo gmajno, verjemite, boste verjeli, da je ta naš forum nekaj, kar se ne da dobit ina drugih forumih. Da to ni več samo neki.. virtualnega, da za nicki najdeš osebe, ki so ti pripravljene vedno stati ob strani.

Zato še enkrat dobrodošli med nami in vesel dan. Jaz se poslavljam za danes, ker moram študirat (zajček, ne ti men žepne knigice zdej), jutri je izpit in.. čas preganja. Še enkrat lep dan, lepe pozdrave vsem novim in seveda enga velicga cmoka za vse naše punce :))))

Čau!

Jani

Ker preveliko količino postov predolgo odpira, bi bilo fajn narediti obljubljeno deželo II in it na vrh ! Bo lažje :))

hojla :)))

ahoj – zdej bo pa žurka, ko bo kdo izjavil Star – pa se bova obe javili:)
več nas je bolj bo žmrkalo ne da….

eko od mene za dobrodošlico ta frišnim za začetek en pozitiv vajbrejšn,jaap

Tako je, kot je lepo napisal Jani…prijatelji , v pravem pomenu besede. Skupaj rajamo, se zabavamo in kadar je komu težko ali hudo, si med seboj pomagamo. Radi smo skupaj, drug brez drugega ne moremo..

Ps. Jani, če ne prej zvečer, bi rada s tabo še kako besedo rekla okrog tistega no, saj veš, priročnika :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

.. čaki.. a to ti o žepnem priročniku? Ja, je boljš počakat na večer ja :)))))))))))))))))))))))))))))))

cmoka zajčkastega :))))))))))

Ti bom pomagala pri učenju. Da bo lažje, bova mogoče celo dve, tri pa sigurno :)))

cmoka koštrunovega :)))

kuhano vino :))))))

klinčki .)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

🙂
hmmmm, stari mački so bolj ostali gmajnovci (jest sm gli dobr dala skoz pripravniško – kr je res=res)
jest bom pa zdele tud star maček ratala ko ste vi prbremzal, viš da je vsaka stvar za neki dobra;-)

vljudno prosm kšnga dobrga translejterja da gaji namesto tele butalke pojasni kaj to pomen letati okol kot sneta skira (mislim da ima štil tud neko vezo, ampak…..)

* z gmajno in s smehom naprej*

Hja, če se gre sam za štil :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
bo Saško:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jaz se poslavljam od vas… do ponedeljka. Imejte se še naprej lepo, prav luštno je v tejle gmajnici. Majči pa gre v postlo zdravit svoje ude.
čavči

OO, pozitiv vajbrejšn…. Severnica – super si!!!!!

Pa, pa !
Ozdravi hitro**

hahaha..saj vem kaj pomeni okol letat kot sneta sekira…moj možek to uporablja za vožjo s šihta domov…
Rabijo pa ta izraz tam okol Tmina,..zato pitam…:o))

:)) zajček …. misliš ? da nov slučajno pol res dobesedno sekal namesto da
bi sek.al;-)
CMOKA
S.O.S. & C.I.C.

New Report

Close