Iščoč obljubljeno deželo…
Raje samo malo delaj..garanje škodi lepoti..preverjeno…
In tako..pepi moj..sama, le računalnik med nama..a udariva eno romantično? :o))
Včeraj me je tista moja frendica razveselila z par vprašanji, ki sicer niso prav v njenem stilu, ampak, glede na vprašanje, ki sledi, boš videl, njeno stanje se izboljšuje.
Pitanjce: Kako spravimo žirafo v hladilnik?
najprej moraš postaviti vedro (in to veliko) pred hladilnik (ker drugače žirafa noče vn), potem odpreš vrata, žirafa gre hitro ven do vedra, da si napolne grbe z vodo (dokler je nizka tarifa), nato pokličeš kako deklico, da pokaže svojo miško, in seveda, slon se ustraši miške in zbeži v hladilnik…
dobra stran rega je, da ga je tolk strah, da sam zapre vrata…
ups…pozabu sem, zelje moras ven vzet, drugace ga bo slonček popacal, potem ga bi pa trebušček bolu…TO NE SMEŠ POZABIT..
Ah, no…s tabo se ne igram več..k že vse veš…
Imam pa še eno boljo, ampak ta je žal, resnična:
Posušila sem eno morje jabolk. Olupila, izkoščičila, narezala na krhlje in dala v sušilni stroj. ker je materiala postalo preveč, sem odnesla dobroto vskladiščit k mami. Zadnje sušenje sem spravila v plehnato škatlo.
In zdaj enigma: včeraj dobim obiske, hočem ponudit krhlje ..in mama moja…črvi…in to ne malo…pridno papali..sledila je panika..telefon k mami, naj preveri zaloge…vse ok..
In zdaj mi ni jasno…od kod so prišli salamenski črvi papat moje krhlje? V plehnato škatlo? Zaprto?
Maš kakšno idejo…?
ja, jaz tebe sploh ne razumem….črvi + jabolka, ja pa saj to je bolj kot pica….jaz sem to že stokrat naredu , pa mi nikol ne rata…
sicer boljš je, da jih pustiš rast, potem odpreš svojo farmo (edino, tole potihem tipkam, nihče ne sme zvedet, lahko pride veterinarska inšpekcije ij jih odpelje, ker moraš za vsakega črva met kartoteko, pa potrdila o vakcinaciji, pa koleke, pildke, dovoljenja, carinska deklaracija, no soj si ti na špediciji, saj veš kako gre…
ah, skoraj bi pozabu, vsak mora met svojo črvovsko markico (kot cucki)…
:O))))))))Zdaj pa mam…odgovor na resno vprašanje…
Ma veš kaj, glede na to, da sem jih itak namenila siničkam (to bi se mastile, debelinke)…bi morda poslala to mojo malo farmo kar k tebi…
Saj ti bom pomagala okoli potrdil, kartoteko lahko tudi pomagam vodit, z veterinarji imam dobre veze…jaz sem čustveno vezana na tista jabolka, toliko časa so mi pobrala, da se ne morem z vsem srcem posvetit črvičem..me malo jezijo..ampak, ..pa saj jih razumem…kurc..kar je dobro, je dobro, saj niso neumni…
Kam pošljem? :o))
Ne, nč kupit..kar potrudta se…lepši ratajo, kot tisti, ki jih kupiš.:O))
A veš un vic: K je prišel podložnik k svojemu grofu, vse lepo v gradu, v sobi so ob kaminu igrali lepi, umiti,lepo oblečeni otroci. Pa je rekel kmet :”Madonca, kako lepe otroke imete” “Hja, ” je rekel grof “Take nam je buh dal”
“A tko, ” je rekel kmet. “A zato so naši tako grdi, k jih sami delamo?!”
Dobro, to ni glih najbolj voda na mlin tistemu, kar sem ti napisala zgoraj..ampak cajti so se spremenili…in Merkator je Merkator…rajši pjepa in pepo :o))
In mimogrede, poglej na mail…kaj se bo zgodilo, če “tistega” ne bomo delali zdaj, ko je še cajt…