Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščoč obljubljeno deželo…

Iščoč obljubljeno deželo…

saj bova, saj mam kindersuprize že polna do roba, komaj čaka, da jih spraznim, v nedeljo se bo gora tresla, sam da bova skupaj…upam, da ne bo tašča prišla na obsik…

Dober dan vsem. Smo res v obljubljeni deželi?
Sem imela ambulanto. Se opravičujem, včeraj pozabila povedati. Ma, ste me zasuli s sporočili na mail.

Kako ste? Jaz sem kar malo skurjena.

No vidiš, kako te pogrešamo!!!

lara

lep pozdrav, končno s doma…si cel dan operirala srčka ali kaj ???

Sem vesela, da negdo misli na mene.
li smo se vsi preselili? Nimam namreč časa brati za nazaj. Kaj se je dogajalo?

Sem komaj poštudirala kako se prijavim. Nisem jaz neki računalničar.

Oooooooooooo, mami, velkom.
Smo bli že vsi v strahu, kdo te je odnesel… :o))

ahoj banda, nick sem zamenjal kar na stari dobri pepi

Ja pepi, ali je danes praznik, da se javljaš na forum, ha ha ha….. Kako sem te vesela. Ali to pomeni, da boš nas redno zabaval ali je samo poseben dan?

Ne nisem operirala srčka, ambulanto na polikliniki imam vsako sredo. Srčkov namreč ne operiram, razen svojemu možeku ha ha ha….

Ljudje zapomnite si, Romana vsako sredo ambulanto, če zopet pozabim napisati naslednji teden.

Zakleni vrata, zatakni papirček za zvonc, odklopi telefon, zabriši ključ čez balkon, tapiciraj vrata….pa lahko pride 10 tašč na obisk…

Delo je delo in delo osvobaja :o))

V glavnem čao do jutri. Jutri sem ves čas z vami…

Bomo vedli za naslednjič, romana.
Sicer pa se ni nič kaj takega zgodilo..v bistvu so nas tukaj prav prisrčno sprejeli in v vsej euforiji, ko se ni treba otepat tepcev, smo nekoliko zanemarili “tastare” mačke…so pa itak face in počasi se bo ta naš “družinski ” krog razširil, se mi zdi..Vsaj jaz imam nekoliko težav, da jih spremljam, kdo je kdo, sploh ker ima večina od njih kar po več nickov…oni so menda tudi prileteli sem na enak način kot mi…Ampak ..bo že..saj smo šele prvi dan tu..tako, da si šele urejamo dnevno sobo… :o))

Ej, sorči… Danes delam v dveh pisarnah, ker je ena sodelavka na dopustu, tako da….Kadar pa utegnem, pridem takoj sem. Saj veš…ne morem brez vas…Ko se človek tako navadi, da malo klepeta…

Srčno upam, da tu ne bo nekih zlonamernih padalcev.

Aja vsem hvala za sporočilca na mail!!!!
Mislim, pa taka vljudnost niti zahvaliti se ne spomnim….

Zdaj vas pa žal za danes zapuščam, še malo pozna vizita, pa letim domov kuhati.

Jutri poročam kako je Miklavž nakupoval, da dol padeš…..

Bay, Bay….Lep popoldan vsem. Pepi pozdravi Pjepo. Uf, kako mi je to smešno, ha ha ha….

dons je plača pa delamo po učinku

Halo, Romana!!! Kako gre kaj život? Smo te full pogrešali danes tukaj. Kako si kaj?

To mi deli…Tako je treba..Pepi, ne pa veliki osel….Ajde, srce…kaj je novega?

Ja, pa malo počivat tudi…sem zaspana kot polh..še dobro, da je bil danes tle muving, sicer bi sigurno zaspala.

Lepo, da smo se vsi dobili tle in še en predlog: da ne bomo izpadli kot kakšne kvantarce v stilu(sem šel lulat, sm srečal uno pa uno)…

A ne bi lahko zjutraj vsak dan nekdo vrgel eno kost za glodat…pa da si malo polomimo zobe, a? Jutri…prva zvezdica…(pa naj tuhta popoldan, kaj nam bo zakuhala)

Se strinjaš zvezdica? Lepo, veliko, debelo, …kost.. :o))

Cmokaaaaaaaaa vsem skupaj in držte se!!

gaia, živjo, lepo kuhaj pašto, se beremo jutri

zvezdica, saj upam si si gor prebrala, drugače na brzino, še kar, dans je bla plača, položnice sm plaču, in zdaj plačem, kdaj bo plača

romana, pjepo bom pozdravo in ne samo to, še kej druzga bom naredu…

zdaj moram tud jaz nehat, PC mi neki nagaja, moram okno zapret in spet odpret, ne vem zakaj, ampak pravjo, da to pomaga, če ti PC nagaja

lp

se beremo jutri

zvezdica, ti pa po flaškon vinčka pa tuhtat temo za jutri

pa, pa , pa en ljubček vsem pupam od pepija (pa ne pjepi povedat)…

Ajde, srce. Se bom poskusila kaj dobrega spomnit. P.S. Pa dobro pašto skuhaj. Jaz bom pa danes piščančka pohala… Njam, njam…Toliko…v vednost – sem od aviacije…

Mene pa zanima, kam so se skrili vsi naši novi prijatelji? Jaz bom danes tukaj do 17.00 ure in s kom se bom pogovarjala? Oni naši so vsi stisnili rep med noge… Halo?? Je še kdo tukaj????

gor smo :))))
ne boš čisto sama !!

Hvala Gaia, za lepe besede ! :))

Ohhhhhh, kolk lepo, da nisem čisto sama. A čem ostat tukaj ali se raje preselim na kakšen drugi post? Kje je kakšna vroča tema?

Ha ha…

Mi smo vedno razkropjeni po VSEH temah, ker smo itak sam mi gor :)))))

Edino….včasih nas cajt malo j***, pa malo mrknemo….ž

Drgač pa neč bat, vsaka tema je oki !

New Report

Close