Iščoč obljubljeno deželo…
Ja pepi, ali je danes praznik, da se javljaš na forum, ha ha ha….. Kako sem te vesela. Ali to pomeni, da boš nas redno zabaval ali je samo poseben dan?
Ne nisem operirala srčka, ambulanto na polikliniki imam vsako sredo. Srčkov namreč ne operiram, razen svojemu možeku ha ha ha….
Ljudje zapomnite si, Romana vsako sredo ambulanto, če zopet pozabim napisati naslednji teden.
Bomo vedli za naslednjič, romana.
Sicer pa se ni nič kaj takega zgodilo..v bistvu so nas tukaj prav prisrčno sprejeli in v vsej euforiji, ko se ni treba otepat tepcev, smo nekoliko zanemarili “tastare” mačke…so pa itak face in počasi se bo ta naš “družinski ” krog razširil, se mi zdi..Vsaj jaz imam nekoliko težav, da jih spremljam, kdo je kdo, sploh ker ima večina od njih kar po več nickov…oni so menda tudi prileteli sem na enak način kot mi…Ampak ..bo že..saj smo šele prvi dan tu..tako, da si šele urejamo dnevno sobo… :o))
Srčno upam, da tu ne bo nekih zlonamernih padalcev.
Aja vsem hvala za sporočilca na mail!!!!
Mislim, pa taka vljudnost niti zahvaliti se ne spomnim….
Zdaj vas pa žal za danes zapuščam, še malo pozna vizita, pa letim domov kuhati.
Jutri poročam kako je Miklavž nakupoval, da dol padeš…..
Bay, Bay….Lep popoldan vsem. Pepi pozdravi Pjepo. Uf, kako mi je to smešno, ha ha ha….
Ja, pa malo počivat tudi…sem zaspana kot polh..še dobro, da je bil danes tle muving, sicer bi sigurno zaspala.
Lepo, da smo se vsi dobili tle in še en predlog: da ne bomo izpadli kot kakšne kvantarce v stilu(sem šel lulat, sm srečal uno pa uno)…
A ne bi lahko zjutraj vsak dan nekdo vrgel eno kost za glodat…pa da si malo polomimo zobe, a? Jutri…prva zvezdica…(pa naj tuhta popoldan, kaj nam bo zakuhala)
Se strinjaš zvezdica? Lepo, veliko, debelo, …kost.. :o))
Cmokaaaaaaaaa vsem skupaj in držte se!!