Najdi forum

ISDN+ADSL+Control Center

A kdo ve kako naj priklucim Nt1+2ab in 3Com U.S.Robotics ISDN Pro TA in ADSL Modem od Siola, tako, da mi bo deloval tudi Control center, ki je zraven ISDN paketa. Vse skupaj imam namrec ze instalirano, vendar mi Control center ne sledi vec in ne belezi odhodnih in dohodnih klicev. To pa od takrat ko sem zamenjal NTBA s NT1+2ab, ker je analogni del delal tezave.Takrat sem tudi nadgradil ISDN na ADSL. Modema nimam na USB portu, pac pa na COM portu. Instalirane imam Win98SE Slo. Zanima me predvsem promet na digitalnem telefonu, to se pravi na ISDN liniji, saj vem, da mi na analognih telefonih na Nt2ab ne more sledit prometa. A mi lahko kdo narise skico kako ima povezano pri sebi, ko mu vse dela O.K. Za pomoc se vnaprej lepo zahvaljujem.

ADSL ne vpliva na delovanje ISDN-ja, je popolnoma ločen z razcepnikom.Tudi NTBA 2ab ne vpliva na Control center, saj ta program deluje na 3Com U.S.Robotics ISDN Pro TA modemu.Preveri če imaš še inštaliran 3Com modem.Ali je vključen v NTBA, možna je tudi okvara modema.

Tu je cel kup možnih vzrokov.Najverjetneje ni inštaliran ali pa vključen v NTBA.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close