Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Isfukan do konca

Isfukan do konca

vse sem dal, vse svoje življenjske moči, od spredaj in zadaj, pa ni bilo dovolj, za jebeno administratorko v turistični agenciji po imenu Natascha.

ni več, isfukala me ona, tipična moderna ženska, sedaj pa samo še za zabavo, ostalo odpade.

Odgovor na objavo uporabnika
Samski cinik 🤴, 15.02.2025 ob 01:39

vse sem dal, vse svoje življenjske moči, od spredaj in zadaj, pa ni bilo dovolj, za jebeno administratorko v turistični agenciji po imenu Natascha.

ni več, isfukala me ona, tipična moderna ženska, sedaj pa samo še za zabavo, ostalo odpade.

Tebe bi še Bušmanka v rit nabrcala.

ko ti je kriv 😱

Isfukan si? Pa kje najdete take glupe besede?

Čapac in Ukrajinka ?  Lepa zgodba za Valentinovo.

Kaj, če bi se ti počasi spet za večno poslovil?

1x bo prišel čas, ko boš prebolel in manj lebdel.

Potenca je preveč dela za moškega, sedaj vzamem tabletko, pa naj ona dela. Vsaka odneha, alej ali prej. Naj se matra pa akrobira, jaz ne morem več, nimam da dam en sam poriv več.

Nema više, koorcu vreme prolazi. Sprijaznil sem se, da nobena mehkega ne mara. Moški je dober dokler daje. Take pač ste, jebbem vam vaš 50-50.

Ja, že samo pisanje dokazuje, da si iztrošen. Si čisto na koncu. Si že napisal oporoko? Pa na Natašo ne pozabi v oporoki.

Poslušaj ti incel, ki gledaš na tv kar jaz imam že vse življenje v posteljah od Slovenije do Tokija.

Z mehkim te oklofutam da boš črn, tebe in tvoje rođake dol do Bihaća. Mi ni treba niti TRDOTE, razumeš?

Odgovor na objavo uporabnika
OMG, 15.02.2025 ob 03:13

Isfukan si? Pa kje najdete take glupe besede?

Bogdanka, zaposlena v SB NM pravi, da jo delo isfukava.

Spet en ki je ukradel identiteto samskemu ciniku. Ljudje , ne delat tega, to ni isti profil . Ta profil ima na koncu krono narisano.

Nič se ni spremenilo, še vedno sem utrujen od teh modernih neodvisnih žensk. Ena me je nazadnje na forumu totalno vzela na tarčo, ker govorim kar je res?

Vzamem tabletko, potem pa naj tamale delajo akrobatiko, kaj imam jaz od tega? Še malo, da dam vse ven, potem pa mirna starost brez nagonov.

New Report

Close