ISKALNIK in še nekaj pripomb.
Pozdravljeni,
ne vem, ali delam kaj narobe… Namreč, ko dam funkcijo “išči”, me vrže na seznam forumov. Ali iskalniki še ne delajo ali jaz delam kaj narobe? Mi prosim lahko kdo odgovori, ker me res zanimajo teme, ki vključujejo konkretno besedo pa ne morem poiskati.
Druga stvar pa je font. Premajhen je. Mogoče bi bilo dobro, če bi razmislili o tem. Potem so linki “Seznam forumov” in ” Spisek sporočil” premalo v kontrastu s podlago. Že mogoče, da tistim, ki so zelo domači z med.over.net ni moteče, če pa temu ni tako, ja pa naprezanje oči kar nujno.
In morda še pripomba na pravopisne napake, ki se pojavljajo na Seznamu forumov. Gre za kratke opise pod naslovom konkretnih forumov. Morda bi kar na Al’ prav se piše…? povprašali, kako je potrebno zapisati, da bo prav.
Poleg zgoraj navedenih “malenkosti” bi vas rada pohvalila. Napredek je očiten. Lažje prijavljanje, sledenje temi z opcijo pošiljanja na e-mail, mi je zelo všeč. Enostavno je tudi spreminjati svoj profil, ažurirati sledenje temi. Izgled foruma je “čist” in modern. Moram reči, da so mi novosti na tem forumu večinoma všeč in da so dobre. Le tako naprej!
Lepo pozdravljam celo ekipo in se zahvaljujem za odgovore.
Pozdravljena!
Iskalnik trenutno dela, pa ne dela… Do konca tedna bo urejeno.
Fonti se testirajo. Dokončni bodo konec tedna.
Glede opoisov forumov – Lahko kakšen konkreten primer, kateri forum ima napačen opis?
Ne se preveč navaditi na novo podobo. Pride nova. Velikooo lepša. :-))