Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Iskanje banda

Iskanje banda

Ali ste imeli kakšne probleme pri iskanju banda? Jaz zdaj klicarim naokrog za konec avgusta, pa so že vsi ful zasedeni. Loteva se me panika. Koliko prej naj bi jih pa bilo treba rezervirati??? Veste za koga iz okolice Ljubljane?LP

Tokero band
kontaktna oseba 041/739-508 – Robi

Si kaj brala na tem forumu o Export-B?

Bila sem na poroki kjer so igrali – superca!
Še dva para s tega foruma sta jih angažirala, menda tudi v.k., ki je vpogosto tu. Jih je tudi slišala v Mb in bila navdušena.

Če rabiš o njih kaj več podatkov probaj z iskalnikom ali “pokliči” tukaj “jaz” in ti bo lahko kaj več povedala.

kaj pa duo by the way?

No, ja. Mi smo bili na eni ohceti k so oni igrali, pa …..Sej igrajo kar dober, ampak pavze imajo pa obucno dolge. Igric pa tudi ni bilo, sam dve in še to od tega kočija, k jo vsi že poznajo.

mogoče pa mladoporočenca nista hotla imet igrc? jest jih že ne maram!

ojla

jaz ti toplo priporočam ansambel piano, tel. številke pa ne vem, vem pa da imajo svojo spletno stran .
RES PRIPOROČAM!!!

LP

Ja, možno, ampak pavz pa vem, da si nista želela tako dolgih in je bil res kar mal dolgčas med pavzo.

Midva imava rezerviran ansambel PIANO – Upam, da bodo res dobri!!

Kakšne so pa cene ….mislm približno vsaj…? Midva se julija..pa sploh ne veva koga bi?
Čao.

Export B postavi ceno čisto individualno. Pokliči – saj te nič ne stane (razel tel. impulza)….

Piki – 041 / 294 369

ja odvisno kaj si zbereš.

npr. jaz sem mislila na skupino DE ŽUR, k naj bi bili v redu, ampak je cena 170.000 SIT + stroški prevoza.

npr. jaz sem si na koncu zbrala ansambel PIANO, ker so dost ugodni za 12 ur igranja računajo 100.000 SIT, tko da se mi to ne zdi drao, De žur pa mislim da iggrajo najdlje do 4 zjutraj, piano pa do kadar hočeš.

duo by the way pa računa 60 jurčkov in to so fixni stroški..igrata toliko časa dokler je folk, pa ni važno kam se peljeta

Punce, pa dajte kakšne št. napisat od teh bendov? Jest tut iščem.

Plima – Aljoša Može – 041/217-678

Duo nočna ptica – Peter 031/328-500

Energija – 041/408-655

Amadeus – 041/744-315

skupina AURORA…kontaktna oseba je Dragan-Kiko;telefon je 041652898; v soboto smo imeli poroko in so vsi rekli da je bilo nepozabno; mnogo so pripomogli k temu prav oni!
By the way; igrajo vse; cena cca.170.000,00

DeŽur igrajo dokler se zmeniš, vsaj tako je bilo na eni poroki, kjer sem bila jaz. So pa strašno dobri, samo ne igrajo prav veliko NZ glasbe. Jim pa Abba strašno laufa.
Kontakt je pa Janez: 041 892-292

DEŽUR so res kull. Tako dobre skupine še nisem slišala. Vsi štirje so vrhunski pevci. Tudi če ne plešeš uživaš celo noč. Glede na kvaliteto so prej poceni kot dragi. V bistvu izstopajo od običanjih bendov in igrajo dobesedno VSE

Ja,sem bil na poroki k je igrov TRIO PIANO , zlo pohvalno.Majo pa svojo stran na mat-kurja ,sam morš utipkat sam PIANO pa bo vrgel ven.Telefonske pa ne vem na pamet,…

New Report

Close