Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iskanje mojstrov

Iskanje mojstrov

Bodite zelo previdni pri iskanju mojstrov preko portala Mojmojster. Poiskali so mi izvajalca, ki nikoli ni začel delati, pobral avans in izginil. Mojmojster trdil, da sodeluje s preverjenimi in kvalitetnimi izvajalci. Odgovornosti ne priznava.

Čim dlje od portala Mojmojster,  da ne boste tudi vi žrtev.

Ne štekam kako lahko nekomu daste nek denar še prej preden nekaj premakne, kot, da ne bi živeli v teh časih in na tem svetu.

Odgovor na objavo uporabnika
Profesor Drawin, 11.11.2022 ob 15:56

Ne štekam kako lahko nekomu daste nek denar še prej preden nekaj premakne, kot, da ne bi živeli v teh časih in na tem svetu.

Seveda se da avans mojstrom. Tudi oni ne morejo vedeti, če si resen. Planirajo, da bodo delali pri tebi, ti se pa premisliš. Mi smo dali 500 evrov. Z izvajalci smo zadovoljni. Ne vem ali so preko moj mojster ali primerjaj.si.

Po predračunu si pač dolžan plačati določen % avansa, da je izvajalec prepričan o tvoji resnosti in da se cena ne spremeni. Problem je, da si izvajalca ne izbereš sam, priporoča ti ga platforma tipa Mojmojster, ki pa kao ni nič kriva.

kako ne razumeš, 11.11.2022 ob 15:59

Seveda se da avans mojstrom. Tudi oni ne morejo vedeti, če si resen. Planirajo, da bodo delali pri tebi, ti se pa premisliš. Mi smo dali 500 evrov. Z izvajalci smo zadovoljni. Ne vem ali so preko moj mojster ali primerjaj.si.

ahhaahah, nehaj

še nisem dal v naprej tako, da bi njemu dokazoval, da sem resen.

Koji k. bo pa men dokazal da je on resen?

Nared predračun, povej kdaj prideš in toj to. Če je preko e-pošte potem tudi ostane zapisano kar se je domenilo. Da ti pa dajem v naprej 1 eur si pa na GLAVO PADU.

V vsakem poslu je zate dobro, da človeka najprej gledaš kot največjo barabo ob enem pa mu namenjaš spoštovanje, saj ne veš, če je. Potem ni naivnosti.

Če pa se poslužuješ pogodb pa je drugače, ker jih potem preko pogodb lahko za jajca vlečeš. Ampak tudi takrat vsak denar v naprej je velik RIZIKO. Če se le da NIKOLI  denarja v naprej. Če se znajo izi biznis imajo tistih 500eur sami, da vložijo pa si potem povrnejo.

Mojstra je itak težko najti. Za kakšna manjša dela pa sploh.     Če nikogar osebno ne poznaš,ali če imaš dve levi roki,  potem si skoraj izgubljen.

Imam pogodbo in potrdilo o nakazilu.

Tip je zbrisal domov, v tujino.

Premoženja v RS nima. Računi zaprti.

Konec zgodbe. Preverjen in kvaliteten izvajalec, pravijo pri Mojmojster. Krivi pa nič.

Žrtev, 11.11.2022 ob 15:51

Bodite zelo previdni pri iskanju mojstrov preko portala Mojmojster. Poiskali so mi izvajalca, ki nikoli ni začel delati, pobral avans in izginil. Mojmojster trdil, da sodeluje s preverjenimi in kvalitetnimi izvajalci. Odgovornosti ne priznava.

Čim dlje od portala Mojmojster,  da ne boste tudi vi žrtev.

če imaš dokaze, zapiši kdo je

Žrtev, 11.11.2022 ob 16:16

Imam pogodbo in potrdilo o nakazilu.

Tip je zbrisal domov, v tujino.

Premoženja v RS nima. Računi zaprti.

Konec zgodbe. Preverjen in kvaliteten izvajalec, pravijo pri Mojmojster. Krivi pa nič.

Pa zato, pravim denarja ne v naprej.

Če imaš ti firmo in z drugo firmo posluješ imaš nekoliko več možnosti ponavadi, da dobiš svoje nazaj, pa še tam so vedno problemi z neplačniki iz ene ali druge strani in  zamujeni roki itd.

Če se le da, keša ne vnaprej. Da pa nekdo, ki je dolžnik lahko zapusti državo brez, da povrne tako rekoč, škodo pa bi moral nositi odgovornost tisti, ki mu je dal možnost delati pufe naokrog.

Ahmet Maslić. Zdaj ga je Mojmojster izbrisal. A ne zato, ker je goljufal stranke. Zato, ker ni plačal članarine!!! Briga njih za stranke in izgubljen denar.

Hvala za opozorilo. Tudi mi prenavljamo in plačujemo avanse , saj ne dobiš več mojstra/izvajalca  brez , da mu plačaš avans s  potrdilom o vplačilu.Sklicujejo  se, da je to uradno določeno.Če mu ne daš avans, ti noče narediti nič. Tudi , če uveljavljaš potem reklamacijo   po končanem delu , ker ni narejeno dobro , je odgovor , jaz ne znam drugače , se ne da drugače itd , pa me tožite. Pri delu niso natančni, zelo jih moti, če opazuješ njihovo delo itd.Zaračunati pa znajo , vse računajo na uro in cene so visoke.  Veliko srečo moraš imeti, da dobiš dobrega, poštenega  mojstra itd.

https://www.mojmojster.net/aim_ahmet_maslic_zakljucna_gradbena_dela

Očitno še ni izbrisan. Komentar o kvaliteti dela je pa napisal Suad 😂.

Hvala za opozorilo!

Majstre se išče VIP.

Takega, ki je že pri tebi vsaj znanemu nekaj delal, pa da je bil zadovoljen.

Pol pa greš gledat reference, pa stop neplačniki, koliko računov je že imel zaprtih, odprtih, pa kdaj. Pa še to se loh nasankaš pomoje, no pri nas so bili “noname” centralisti in oknarji, vsi so se odlično izkazali (monterska ekipa za okna sicer ne najbolj pri drugi hiši, sam smo visoko solidno rešili, je matična firma poslala druge pogodbenike), preko centralista pa smo dobili vodovodarja.

Grga866, 11.11.2022 ob 21:56

https://www.mojmojster.net/aim_ahmet_maslic_zakljucna_gradbena_dela

Očitno še ni izbrisan. Komentar o kvaliteti dela je pa napisal Suad 😂.

Hvala za opozorilo!

Zakaj si izbral takega, ki ima le eno referenco?

Saj jih je imel en kup prej. Očitno vse fejkano.

Jaz imam kar navado, da vsakemu, ki mu dam kaj denarja vnaprej, najprej preverim boniteto.
Če najdem, da je boniteta bolj ušiva, bo ali drug izvajalec ali plačilo po opravljenem delu.

Sam imam firmo še iz študentskih cajtov in od kar talajo bonitetne ocene imam ves čas A++.

Zaka niste pregledali referenc vseh majstrov? In kaj zaboga dajete keš vnaprej? Midva z mojmu vedno iščema mojstre na takih portalih pa s pregledom referenc, mičkenim poogoglanjem in malo kmečke pameti najdema super mojstre. tudi na mojmojster.net. je pa da res tut ne dajema nekega hudega keša vnaprej, pa še če ga dajema si zagotovima pisni dogovor. pač na mojmojster sva v zadnjem cajtu našla mizarja in parketarja pa je bilo ful super. od cene do izkušnje. sva pa sama izločla “čudake”, ki so mogoče se nama zdeli da ne bodo ok.

Vse pregledamo , ampak papir in obljube vse prenesejo, saj ne pride vedno  delat sam mojster , ampak pošlje svoje delavce itd.. Mojstra /izvajalca iščemo tudi v krogu 70 km od svojega doma .  Najdemo  pa površne izvajalce, ki ne priznavajo svojih vidnih napak pri  delu(reklamacije ) itd. Tudi  pri trg. (Merkur itd.) , ki imajo izvajalce se plača avans in visoke cene dela in narejeno ni vedno dobro in potem nastanejo velike težave za potrošnika, glede rešitve reklamacije  itd.Iščemo tudi , priporočila preko znancev pa so priporočila slaba.Potrošniki so premalo  zaščiteni pred takimi izvajalci /s.p., d.o.o. Že predolgo  čakamo, da se na tem področju naredi  več  reda ……….. Ne more biti vsak mojster/izvajalec samo , da ima tečaj.

Istemu ” izvaljacu” prek pogodbe na na račun nakazal.

Zdaj sem lahko sam sebe za jajca većem!

Ne bit preveč brihten!

Bonitete ne talajo, jo kupiš.  Me pa zanima ali  ti lahko plačam šele potem ko je storitev opravljena ali ko že dobim izdelek.

Daš avans tocno takrat, ko ti pripelje material…keramične ploščice, umivalnik, bide, banjo, strešnike…

Verjetno so tudi mojstri bili nasankani, kot naročniki.

Bi bilo potrebno narediti red na plačilnem področju, tako pri storitvah, kot pri plačah delavcev

New Report

Close