Iskanje mojstrov
Bodite zelo previdni pri iskanju mojstrov preko portala Mojmojster. Poiskali so mi izvajalca, ki nikoli ni začel delati, pobral avans in izginil. Mojmojster trdil, da sodeluje s preverjenimi in kvalitetnimi izvajalci. Odgovornosti ne priznava.
Čim dlje od portala Mojmojster, da ne boste tudi vi žrtev.
Profesor Drawin, 11.11.2022 ob 15:56
Ne štekam kako lahko nekomu daste nek denar še prej preden nekaj premakne, kot, da ne bi živeli v teh časih in na tem svetu.
Seveda se da avans mojstrom. Tudi oni ne morejo vedeti, če si resen. Planirajo, da bodo delali pri tebi, ti se pa premisliš. Mi smo dali 500 evrov. Z izvajalci smo zadovoljni. Ne vem ali so preko moj mojster ali primerjaj.si.
kako ne razumeš, 11.11.2022 ob 15:59
Seveda se da avans mojstrom. Tudi oni ne morejo vedeti, če si resen. Planirajo, da bodo delali pri tebi, ti se pa premisliš. Mi smo dali 500 evrov. Z izvajalci smo zadovoljni. Ne vem ali so preko moj mojster ali primerjaj.si.
ahhaahah, nehaj
še nisem dal v naprej tako, da bi njemu dokazoval, da sem resen.
Koji k. bo pa men dokazal da je on resen?
Nared predračun, povej kdaj prideš in toj to. Če je preko e-pošte potem tudi ostane zapisano kar se je domenilo. Da ti pa dajem v naprej 1 eur si pa na GLAVO PADU.
V vsakem poslu je zate dobro, da človeka najprej gledaš kot največjo barabo ob enem pa mu namenjaš spoštovanje, saj ne veš, če je. Potem ni naivnosti.
Če pa se poslužuješ pogodb pa je drugače, ker jih potem preko pogodb lahko za jajca vlečeš. Ampak tudi takrat vsak denar v naprej je velik RIZIKO. Če se le da NIKOLI denarja v naprej. Če se znajo izi biznis imajo tistih 500eur sami, da vložijo pa si potem povrnejo.
Žrtev, 11.11.2022 ob 15:51
Bodite zelo previdni pri iskanju mojstrov preko portala Mojmojster. Poiskali so mi izvajalca, ki nikoli ni začel delati, pobral avans in izginil. Mojmojster trdil, da sodeluje s preverjenimi in kvalitetnimi izvajalci. Odgovornosti ne priznava.
Čim dlje od portala Mojmojster, da ne boste tudi vi žrtev.
če imaš dokaze, zapiši kdo je
Žrtev, 11.11.2022 ob 16:16
Imam pogodbo in potrdilo o nakazilu.
Tip je zbrisal domov, v tujino.
Premoženja v RS nima. Računi zaprti.
Konec zgodbe. Preverjen in kvaliteten izvajalec, pravijo pri Mojmojster. Krivi pa nič.
Pa zato, pravim denarja ne v naprej.
Če imaš ti firmo in z drugo firmo posluješ imaš nekoliko več možnosti ponavadi, da dobiš svoje nazaj, pa še tam so vedno problemi z neplačniki iz ene ali druge strani in zamujeni roki itd.
Če se le da, keša ne vnaprej. Da pa nekdo, ki je dolžnik lahko zapusti državo brez, da povrne tako rekoč, škodo pa bi moral nositi odgovornost tisti, ki mu je dal možnost delati pufe naokrog.
Hvala za opozorilo. Tudi mi prenavljamo in plačujemo avanse , saj ne dobiš več mojstra/izvajalca brez , da mu plačaš avans s potrdilom o vplačilu.Sklicujejo se, da je to uradno določeno.Če mu ne daš avans, ti noče narediti nič. Tudi , če uveljavljaš potem reklamacijo po končanem delu , ker ni narejeno dobro , je odgovor , jaz ne znam drugače , se ne da drugače itd , pa me tožite. Pri delu niso natančni, zelo jih moti, če opazuješ njihovo delo itd.Zaračunati pa znajo , vse računajo na uro in cene so visoke. Veliko srečo moraš imeti, da dobiš dobrega, poštenega mojstra itd.
https://www.mojmojster.net/aim_ahmet_maslic_zakljucna_gradbena_dela
Očitno še ni izbrisan. Komentar o kvaliteti dela je pa napisal Suad .
Hvala za opozorilo!
Majstre se išče VIP.
Takega, ki je že pri tebi vsaj znanemu nekaj delal, pa da je bil zadovoljen.
Pol pa greš gledat reference, pa stop neplačniki, koliko računov je že imel zaprtih, odprtih, pa kdaj. Pa še to se loh nasankaš pomoje, no pri nas so bili “noname” centralisti in oknarji, vsi so se odlično izkazali (monterska ekipa za okna sicer ne najbolj pri drugi hiši, sam smo visoko solidno rešili, je matična firma poslala druge pogodbenike), preko centralista pa smo dobili vodovodarja.
Grga866, 11.11.2022 ob 21:56
https://www.mojmojster.net/aim_ahmet_maslic_zakljucna_gradbena_dela
Očitno še ni izbrisan. Komentar o kvaliteti dela je pa napisal Suad .
Hvala za opozorilo!
Zakaj si izbral takega, ki ima le eno referenco?
Zaka niste pregledali referenc vseh majstrov? In kaj zaboga dajete keš vnaprej? Midva z mojmu vedno iščema mojstre na takih portalih pa s pregledom referenc, mičkenim poogoglanjem in malo kmečke pameti najdema super mojstre. tudi na mojmojster.net. je pa da res tut ne dajema nekega hudega keša vnaprej, pa še če ga dajema si zagotovima pisni dogovor. pač na mojmojster sva v zadnjem cajtu našla mizarja in parketarja pa je bilo ful super. od cene do izkušnje. sva pa sama izločla “čudake”, ki so mogoče se nama zdeli da ne bodo ok.
Vse pregledamo , ampak papir in obljube vse prenesejo, saj ne pride vedno delat sam mojster , ampak pošlje svoje delavce itd.. Mojstra /izvajalca iščemo tudi v krogu 70 km od svojega doma . Najdemo pa površne izvajalce, ki ne priznavajo svojih vidnih napak pri delu(reklamacije ) itd. Tudi pri trg. (Merkur itd.) , ki imajo izvajalce se plača avans in visoke cene dela in narejeno ni vedno dobro in potem nastanejo velike težave za potrošnika, glede rešitve reklamacije itd.Iščemo tudi , priporočila preko znancev pa so priporočila slaba.Potrošniki so premalo zaščiteni pred takimi izvajalci /s.p., d.o.o. Že predolgo čakamo, da se na tem področju naredi več reda ……….. Ne more biti vsak mojster/izvajalec samo , da ima tečaj.