Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iskanje moških ni uspelo

Iskanje moških ni uspelo

Jaz pa v reali probam najti samskega moškega.

Včeraj, danes, 2x stotka s kolesom. Nič šans  za spozavanje moških. Brez uspeha.

Pozimi smučanje, ni bilo uspeha. Poleti sem bila večkrat na teden na plaži. Imam pač to možnsot. Nič uspeha.

V reali težka.

Pa probaj v jeseni

Zgleda nisi zanimiva za moške.

Eh, sem se danes odpovedala moškim. Nič več ne iščem.

Sem ravno na morju, kolesarim, se usedem na klopci. 10 m stran pa en ribič lovi ribe, možakar nekje mojih let..  Me gleda, pa jaz občasno njega , mislim če bi bila sama, vem da bi navezala stik. Vmes moj pride. Ko je odhajal, se  je nasmejal, jaz nazaj . pojma nimam poročen ali ne, hočem le reči, kako hitro se komunikacija lahko naveže. Ženske nasmejte se neznancem, saj vas ne bo posilil. Pa mogoče kdaj klikne prava energija 😃mislim da dosti ljudi išče komunikacijo, morajo pa dobiti signal da se druge oseba odziva.

A ti si ona samska kolesarka?

Kaj bo tip z babo, ki samo na biciklu visi?

Bo treba dobro kosilo skuhat, to pa privlači moške.

Mogoče si grda, pa se te vsak ogne že na daleč?

Odgovor na objavo uporabnika
a ti si, 05.04.2025 ob 20:51

A ti si ona samska kolesarka?

Kaj bo tip z babo, ki samo na biciklu visi?

Bo treba dobro kosilo skuhat, to pa privlači moške.

[/quote

Spet žaljenje. Kosilo je bilo skuhano, kuhinja pospravljena, hiša isto, kolesarim pa tako redko da ne vem kje si dobila asociacijo na  kolesarko. In nisem samska, sem žena, mati, ne skrbi za moj status, če je to nekaj, kar ti tako veliko pomeni.  Z ljudmi se lahko naveže stik, samo to sem želela povedati., moraš biti prijeten, dovzeten za pogovor.

Se strinjam. Avtorica je sigurno totalno grda, zato je noben moški ne povoha.

Sploh, če je toliko na plaži kot pravi: na plaži pa vsaka samka, če je vsaj parkat tam, najde tipa.

a si lepa? 🫡

mogoče imaš pa samo smolo,jutri je nov dan.pa nasmej se komu.to pomaga 😀

Danes je bil zadnji dan. 5 let iskanja, brez uspeha. Danes sem zaključila. Moški odpadejo, za vedno.

jaz pa v reali, 05.04.2025 ob 20:11

Jaz pa v reali probam najti samskega moškega.

Včeraj, danes, 2x stotka s kolesom. Nič šans  za spozavanje moških. Brez uspeha.

Pozimi smučanje, ni bilo uspeha. Poleti sem bila večkrat na teden na plaži. Imam pač to možnsot. Nič uspeha.

V reali težka.

Živijo, ja me zanima vse kar si naštela.

Poveš od kot si , aja sem star 58 let iz Mb

Počasi boste ljudje dojeli, da se lahko še tako nastavljaš, pristopaš in ne vem kaj pa, če tistim, ki si jih želiš nisi zanimiv, ne bo nič.  No, nič dobrega se ne bo izcimilo.  Vse skupaj je kontraproduktivno.

Ženska se mora izkazati s svojim videzom.  Če ne gre drugače, ji ne preostane drugega kot da videz izboljša skozi lepotičenje.  Zakaj neke mislite, da sploh ženske hodijo na razno razne lepotne operacije?  Včasih ni dovolj le vsakodnevno pleskanje, botox, keratin, itd.  Poleg rednega fitnesa, ja, prav dvigovanja uteži, ne nekih kolesarskih maratonov, ustrezne prehrane in na splošno skrbi za zdravje.  Potem pa se mora potruditi, da deluje čim bolj ženstveno.  Ker grdoba se lahko še tako polepša, če ostaja možača zoprnjača, jo bodo vsi hitro zapustili.  Skupaj z vsem tem pa mora tudi čim realneje oceniti kje na trgu kotira.  Če se precenjuje, vztraja, da bi tip moral biti, imeti, početi, razmišljati, … več kot ji je dosegljivo, potem ji nič prej naštetega ne pomaga.  Ker pa je vse našteto veliki večini odveč, domišljajo pa si, da si zaslužijo samega boga, je kot je.

Nepe, sem z obale pa precej mlajša od tebe. Me pa veseli, če je  še kakšen moški, ki ga zanima tudi kaj drugega kot visenje na netu in pred tv.

Deci le redko hodimo poležavat na plažo. To počnemo pretežno zaradi žene in otrok. Ko sem na biciklu, sem “v zoni” in ne gledam žensk… Smučanje… je tam pa stegnem jezik. 🙂

Bodi hvaležna in plačaj za eno mašo.

jaz pa v reali, 05.04.2025 ob 21:32

Danes je bil zadnji dan. 5 let iskanja, brez uspeha. Danes sem zaključila. Moški odpadejo, za vedno.

@jaz
pa v reali

Zdaj, ko si nehala iskat, se bo pojavil. 😉

Če ne prej, pa rakrat, ko bo rabil pomoč in postrežbo ter gretje nog.

Jao, kaj misliš, da poležavam na plaži? E, bato, ne gre to tako. Na plažo zvlečem svoj kajak ali pa SUP potem pa v akcijo na vodo. Ali pa preproto plavalno bojo in par km odplavam.

Samska. Moje obdobje spoznavanja in dejt šovov je žal poteklo. Vsem, ki so bili udeleženi v tem obdobju, se lepo zahvaljujem. Ostajam samska.

jaz pa v reali, 05.04.2025 ob 22:24

Nepe, sem z obale pa precej mlajša od tebe. Me pa veseli, če je  še kakšen moški, ki ga zanima tudi kaj drugega kot visenje na netu in pred tv.

Hvala za odgovor

Želim ti vse dobro , počni točno to kar si sama želiš. In ne oziraj se na komentarje , kateri so žaljivi

Lp

Mogoče si prehitra, ko bežiš na kolesu in ti ne uspejo slediti vseh 100 km… vročina pa to 😁

pri meni pa iskanje žensk ni uspelo. Očitno si bom moral nabaviti kužka.

Torej obstajate na kolesu, na plaži ipd. in to je to. Se čudite da tako nikogar ne spoznate. Koliko ljudi si ogovorila? Koliko moškim si se nasmehnila? Al kako misliš da to gre, da se postaviš tja nekam in kar drvijo k tebi? 🙂

New Report

Close