Iskanje moških ni uspelo
jaz pa v reali, 05.04.2025 ob 20:11
Jaz pa v reali probam najti samskega moškega.
Včeraj, danes, 2x stotka s kolesom. Nič šans za spozavanje moških. Brez uspeha.
Pozimi smučanje, ni bilo uspeha. Poleti sem bila večkrat na teden na plaži. Imam pač to možnsot. Nič uspeha.
V reali težka.
piši mi na mail fejstmoski@tutamail.com ni zajebancija pisi pa ne kompiciraj
Kupi si dober vibrator in ga uporabljaj vsak dan.Kmalu bodo želje prešle z vibratorja na pravo trdno moško sedlo.Ko boš vsak dan odjahala v višave, boš postala srečna, razsvetljena in polna semen.Prava, močna in zdrava ženska.Hvaležna in ljubljena.Zrastle ti bodo joške in tvoje smejoče ustnice bodo polne sreče.
Ste kar zabavni.
Sem srečala v trgovini, v delovni obleki tako simpatičnega gospoda, ima najbolj seksi rit na svetu. Mi je zaprl pot. Vedno, ko se srečava sedaj, se nasmehneva drug drugemu, taka privlačnost. Ampak tu se vse konča. Ne drezava drug v drugega. Ob vseh teh napravah ljudje postajamo hodeči. roboti.
nepe, 05.04.2025 ob 21:37
Živijo, ja me zanima vse kar si naštela.
Poveš od kot si , aja sem star 58 let iz Mb
V reali težka. Kot si opazila, nihče se ti ne nasmehne, nihče ne priteče k tebi in te oblaja ko vaški pes.
Na internetu je še težje. Tam se ti bo oglasilo 100 tipov, nekateri že v letih, nekateri poročeni, nekateri bi radi samo fukali, nekateri ti bojo že na začetku poslali sliko tiča.
Kaj zdaj storiti? Tisti ki so v vezah, bojo napisali, da bodi srečna sama s sabo, ukvarjaj se s hobiji, pojdi ven med ljudi, bodi vljudna, nameni kak nasmeh, pozdravljaj vse okoli sebe in bo pravi že prišel. Delaš to vse? Niso ti pa napisali, da lahko pride kakšen z vampom, s plešo (pa je lahko tvojih let), s polno mozolji, z zobnimi nepravilnostmi… morda bo še zafrustriran od neuspeha pri iskanju žensk. Takega si pa ti verjetno ne želiš, ali pač? Lahko pa bo lep ko sedmica na lotu, ampak bo želel samo fukat čim prej. Tega tudi verjetno nočeš? Ni enostavno… ampak imaš še 2 leti, potem ti bojo začeli govoriti, da s tabo nekaj ni v redu, če si po 30. letu še samska.
Na plaži starčke in očke, ostali so pa najbrž dejansko šli športat in ne na zmenkarije, ker imajo že kakšno ali pa so pederi. Na portalih imaš ali zavaljene nesposobne prasce ali varalice. Kaj potem v bistvu še ostane? Edino v cerkvi pri spovedi kakega mladega duhovnika, ampak teh primanjkuje, zato se ne igraj. Tu na mon-u si ujagaj kakega sitneža, ki pljuva po ženskah, mogoče ga pa spremeniš in odkriješ v njemu skriti potencial. On the other hand, ostani samska in srečna.
- Jaz pa v reali javi se na peterpomorc@gmail.com