Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskanje partnerice!

Iskanje partnerice!

Pozdravljeni!

Verjetno kot je navada v forumih me bodo določeni napadli 🙂 Ampak naj povem, sem 36 letni moški, okolica NG. Ločen pred cca 4 leti, brez otrok. Ločen pa zato ker sem opazil da me žena vara v službi in ker sem netoleranten do varanja, sem se ločil. No od takrat sem sicer imel par krajših vez, se pač ni izšlo. Poskusil sem sicer na različnih portalih, ampak mislim da so tam bolj ljudje iz dolgočasja, mislim da je zelo malo takih ki resno mislijo oz si želijo resne zveze ali pa iščejo nekoga ki ne obstaja. Vsi vemo da je zveza med žesnko in moškim tudi sklepanja kompromisov, prilagajanje, spoštovanje…še bi lahko našteval. Ker sem sorazmerno odgovoren, delovni moški, visokoizobražen, pa že določenih let sem lahko rečem umirjen. Torej ni mi do nekega žuranja, še manj popivanja po lokalih ali pa morda obiskov raznih prireditev, ker pač samemu mi ni za it…. Mlajši kolegi pač niso tista prava družba in imajo druge prioritete…
Sicer spoznal nekaj žensk in moram povedat da nisem ne vem kako zbirčen……tako da to ni vedno razlog da si samski. Zbirčen sem le do te mere, da hočem da me ženska v prvi vrsti privlači oz da je neka kemija med nama….takoj za tem pa se lahko začne spoznavanje…. In potem vidiš če sva za skupaj…moj pogled je torej da nočem samo nekoga da ga imam ampak želim tisto pravo vezo. Torej ni dovolj samo pogled ampak veliko več, skupni cilji, spoštovanje itd., itd….. Prosim za nasvet, torej kje se nahajajo samske ženske oz kakšen je vaš pristop, kako spoznavate?

Glede na vse našteto, če si kolikor toliko zanimive zunanjosti, res ne bi smel biti problem. Tako, da kar korajžno in vztrajno naprej.

Ma zunanjost res ni problem…..nočem neki se metat ven ampak mi kar nekaj ljudi že reklo da sem lušten 🙂

Škoda, da nisi bližje. 🙂

Rule 34

Potem pa kar veselo, ni malo samskih goričank. Veliko uspeha. Če bi bila samska in mlajša bi te kar na kafe povabla 🙂

Razdalja pa res ni problem v današnjem času, če nisi ravno iz Prekmurja al pa Črnomlja.

Verjetno nas je še kar nekaj samskih žensk, ki se isto sprašujemo za nasprotni spol. 🙂 Sama imam podobne poglede oz. razmišljanje kot ti. Poleg tega pa tudi prihajam iz goriških koncev tko da … lepo bi bilo, če bi morda pustil kakšen kontak (mail) in bi lahko še kakšno več rekla raje zasebno.

Vrtnica, lahko kako rečeva, z veseljem… Dobis me na bassa3006 afna gmejl….

enako mene zanima, kje spoznat partnerico, sem pa iz štajerskega konca

Malo več povej koliko si star,imaš kaj otrok,iščeš resno vezo.

star sem 38 let, sem samski in nimam otrok, iščem pa resno zvezo

Že Jonas Ž je dal dober nasvet: “Če v diskoteki pristopiš k dekletu in te ta zavrne, se vrni za svojo mizo in ostani tam. Ne bo pomagalo, da greš do druge ali tretje, ker so ženske videle, da te je ena zavrnila. Ne gre za to, da bi vedele, zakaj te je tista zavrnila, temveč ne želijo ‘ostankov’. “

Ločitev je nekaj podobnega, toliko bolj v smislu, da je žena varala. Vam se verjetno odlično zdi, da hvalite sebe in svojo zvestobo.. bralke bodo znale prebrati, da ste očitno seksualno dolgočasni oz. svoj redki interval spolnosti (1x na mesec?) vsiljujete partnerki.. le ta je torej prisiljena najti več in bolj zanimivega seksa drugje.
Še bejbe s portalov so to hitro ugotovile (in moških je tam na pretek!). Pa tudi one v živo so vas hitro skenslale.
Alternativno si izbirate nimfomanke in ste čisti, kot solza, a ne?

Vse to ste razkrili z opisom “umirjenosti” (beri: doooooogločasen).. kot seveda “sklepanja kompromisov, prilagajanje, spoštovanje…še bi lahko našteval” (beri: prilagodi se MENI ali spokaj).

O ostalih samo-opisih.. oz. Kaj dejansko besede v oglasih pomenijo, smo pa že v temi: Kako napisati “idealen” ženitni oglas?

Preko oglasov pa je običajno težje najti dolgoročnega partnerja, ker se že v začetku ve za “željo”. Neka vrsta prednapetosti je prisotna, kot tudi nuja, če ne že sila, da človek “išče”.
Učitelj pride, ko je učenec pripravljen, pravi star pregovor. Oglasi običajno naznanjano nepotrpežljive.

Poleg tega smo ljudje “romantično” sprogramirani in če torej istega človeka srečamo nakljujčno, to daje “višjo vrednost”, kjer stvari lahko pripišemo višjim silam, angelom, zvezdam, usodi ter karmi.. s čimer potem lažje brodimo skozi težje trenutke v življenju.

“Usoda naju je združila” se sliši lepše in trajnejše, kot “Javila se je na moj oglas”.

De omnibus disputandum..

No comment kar si napisal… Se vidi iz napisanega da prav dosti v življenju nisi doživel in si tudi poln sam sebe… Ne želim ti da bi se ti kaj podobnega zgodilo kot je ločitev…. Ne mores kar tako sklepat če ne poznaš primera… Ampak brezveze tako ali tako ne boš razumel….

Stepni_Volk

Lepo napisano.To je reala, ko si v vezi si zanimiv, ker če si za svojo dober si drugim zanimiv. Isto je z kurvarijo, če se pri prvi potrudiš bodo druge kar same nastavle pizdovje.
Tako da surlo ločenega stran in lepo znova napisat.

Pozdravljeni!
Bistvo je, da je danes zelo težko najti nekoga, pa naj išče moški ali ženska. Žalostno je, da se nikoli ne najdeta sorodni duši, oziroma redkokdaj. Bom napisala svojo izkušnjo. Po spletu nesrečnih okoliščin, sem ostala sama z dvema odraščajočima otrokoma. Ko spoznaš, da si dejansko sam, postane dolgčas, nimaš več “svojega” človeka. Prijavila sem se na enega od portalov in poskusila srečo. Poleg vseh potrebnih opisov, sem posebej poudarila, da iščem poštenega, iskrenega,resnega človeka, neavanturista. Ok., ponudbe ogromno, en kup norcev, ki bi kar nekaj, ogromno željnih samo seksa… Čez nekaj časa mi piše moški, ki je po pisanju dajal vtis, da bi lahko bil približek mojih želja. Vse super, si piševa, potem se kličeva, iste želje, isti pogledi na svet, kot duši dvojčici. Potem sva se dobila, večkrat, seveda sva pristala med rjuhami, tudi vse super, enkrat, dvakrat, obojestranska povezanost, govorila sva o prihodnosti, o najinih otrocih, kot v pravljici. No, zadnjih štirinajst dni pa mrk. Smsi prihajajo redko, ko pokliče ni več isto, zdi se mi, kot, da mu je vse odveč, postal je čisto druga oseba. Večkrat sem ga vprašala, kaj je vzrok, pravi, da je bolan, napetost v službi. Povedala sem mu, da mu dam prosto pot in ostaneva prijatelja, če nisem tista, ki jo išče, tega pa ne sprejme in pravi, da me ima rad. Seveda ne vem pri čem sem, naj mu verjamem, da nisem samo neka rezerva, ki ga ima noro rada, na koncu bom pa razočarana. En kup nas je, ki iščemo nekoga, najti ga bo pa umetnost. In, če že najdemo, lahko samo upamo, da bo tisti pravi. Srečno vsem! Petra

res je danes zelo zelo težko najt nekoga
glede na tvoje napisano pa nekaj res ni ok, če sta že govorila o prihodnosti pa je obstalo in se pomaknilo nazaj, si samo zlata rezerva, kar pa ne smeš dopustit da se zgodi, slabo vpliva to lahko na tvojo osebnost, pa brez zamere Petra, pač samo mnenje povem

Ja vedel je kaj iščeš in se prilgodil da je prišel do cilja. In to je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close