iskanje poročne obleke
jaz sem vedela, da more bit simpl, nič načičkana in z v izrezom….hotela sem it na celo turo po salonih, a sem v prvem najdla točno to kar sem iskala…izbrala sem http://www.mod-art.si/ma1_files/slo/nudimo-po.htm model prima
Jaz moram priznati, da sem pravi naslov za tvoje težave…zato te iz srca prosim, da poslušaš moj nasvet.Malo premisli kakšen stil bi rada:
-načičkan
-preprost
-spešl(odštekano)
-z vlečko
-brez vlečke
Ko si se to odločila, povprašaj (lahko tudi na forumu) kje bi dobila tak izbor in potem……………probaj le par oblek, ker ko boš enkrat začela komplicirati…….ne bo konca. Preveč oblek dati nase-izgubiš občutek!
Le pogumno,
za vsako nevestico se nekaj najde; jaz se poročim čez slabih 14 dni pa še danes ne vem ali je obleka ki jo bom nosila tisto kar hočem…sem mejčkn komplikatorček….ampak a veš, da se sploh ne sekiram več, ker prava lepota neveste žari od znotraj!!!!!!
Oj!
Jaz sem bila prepričana, da bo pri meni to dolgotrajno iskanje po vseh mogočih salonih itd. Ponavadi mi namreč nič ni preveč všeč in se še za nogavice ne znam na hitrico odločit. Pa je bilo ravno nasprotno: 4 mesece pred poroko sem malo pogledala revije in internet: in se mi je zdelo, da so najbolj po mojem okusu v Mod Artu. Fino mi je bilo, ker so imeli vse modele na internetu: no, sem šla tja, rekla , da sta mi dve všeč – potem se je sicer izkazalo, da na meni stoji dobro čisto druga : no, poskusila sem pet oblek in za eno ugotovila, da je tista prava (lahko si jo ogledaš na http://www.mod-art.si model angel). V resnici nisem niti razmišljala, da bi se lahko že v prvem salonu odločila – a, potem je bilo to to in nisem šla v nobenega več.
Poročiva se pa čez dobra dva meseca – najbrž se bo zdaj začelo kompliciranje pri šopku, nogavicah, prstanu…. ali pa tudi ne, kaj vem…
Vesele priprave, Ajs
No, jaz sem jo tudi dala delat v salonu – narejena bo zame in po meri, a jo bom lahko pustila tam, ker z njo nimam po poroki kaj pocet. Do sposojenih mi res ni bilo, ceprav sem jih nekaj res probala. Cena pa je ista, kot ce bi si jo sposodila.
(V nekem salonu so mi povedali, da nekatere obleke sposojajo tudi do sest let!!!!)
Živjo punce!!Jaz sem si poročno obleko dala delat pri šiviljstvu Klara v Ljubljani in sem bila zalo zadovoljna.Upoštevala je vse moje želje in mi znala svetovati.Glede cene pa je bila tudi zelo ugodna.Za dvodelno obleko z res lepim korzetom sem dala 450.00 eur.Podvezico sem dobila gratis.
Obleka je bila vsem zelo,zelo všeč še posebej pa mojemu možu:-)
Res vse pohvale,PRIPOROČAM!!!!!!!
l.p.