Iskanje punce
Kot piše, iščem punco okoli 25 do 31 let. PRvi problem je da nočem otrok, niti svojih, niti prejšnjih. Pač mi ni do tega. Drugi problem je da sem direkten in povem kaj hočem in kaj si mislim. Zaradi covida se ne da ravno nekaj iskati družbe sedaj. Sem star 31 in samski celo življenje, eni pravijo da sem preveč zbirčen, jaz pravim da nisem tako obupan. Saj opazujem kolege in družinske člane kako so vsi poparčkani, pa jih je polovica nesrečnih in celo meni jamrajo punce kako so nesrečne v svojih razmerjih. Raznorazni portali in appi so brezveze, vse iščejo samo sex, nad 30 pa nekoga da bo otroke naredo. Če mi je katera kje všeč, jo vprašam za številko. Imam polno pohval kako sem samozavesten in pogumen, večkrat dobim telefonsko ali kontakt, ampak imajo zmeraj neke “izgovore” in “probleme” in se ne znajo niti pogovarjat, niti organizirat da se kam gre. Če ni interesa, zakaj dajat številko? Reči NE in bom dojel. Vse skupaj mi je že čudno,…. Uglavnem če je kakšna zainteresirana, naj mi piše na [email protected] . Ne ni mi ime janez in nisem novakov 😛 . Iščem pa tako ki bo razigrana in nasmejana, da bo za kako neumnost kdaj, da bo spontana,… Drugih nekih zahtev nimam. Sem pa počen na rjave oči in lase 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.