Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style iskanje vizažista in šivilije za valeto

iskanje vizažista in šivilije za valeto

Lep pozdrav!
Kljub temu, da imam do valete še kar nekaj časa bi vas prosila za pomoč pri iskanju informacij.
Sem iz Kopra in zanima me če mi lahko priporočate koga iz Kopra
(ali bližnje okolice), ki je dober vizažist in naredi make-up za posebne,slavnostne priložnosti?
Še bolj pa me zanima (če si bom slučajno dala šivati kaj po meri), če je kje v moji okolici kakšna dobra šivilija? Oziroma, če je kakšna, ki ne samo, da šiva po tvojem navodilu ampak, da ti tudi kaj svetuje in po možnosti nariše oblačilo po tvoji zamisli na papir?
Hvala vsem, ki bi mi lahko podali informacije.

Drage maturantke,bodoče neveste vse,ki imate težavo kje se naličiti za tako pomenbn priložnost imamo rešitev za vas.vabimo vas da se oglasite v Stevo frizerski hiši ali pokličete 01 431 51 38. Z veseljem si bomo vzeli čas in vam brezplačno svetovali glede frizure,make up-a in nohtov.Lep pozdrav

Pozdravljeni!
Iščem vizažistko oz.punco,ki zna ličiti,v Novi Gorici.Nič kaj zahteven make up.Hčerka ima junija valeto,tako da bi bil to nežen,minimalen make up.Edino kar si želi,je lepa črta z eye-linerjem na očeh.Hvala za kakršnokoli informacijo.

New Report

Close