Iskradent ali Oasis Dental – vaše izkušnje
Pozdravljeni,
ali morebiti kdo od vas samoplačniško obiskuje zobozdravstvene storitve v Iskradent (Ljubljana Šiška) ali pa Oasis Dental (Ljubljana Jarše)? Ti dve ordinaciji sta v mojem ožjem izboru pa bi rada slišala še kakšno mnenje tistih, ki ste ali ste že bili na stolu pri njih.
Zanimajo me vaše izkušnje in pa kakšno je vaše mnenje o cenovnih okvirjih teh ordinacij, če sta med dražjimi? Npr. koliko ste okvirno plačali za en implantat vse skupaj.
Na netu ne najdem nič kaj uporabnih mnenj o njih in o tem, kakšne so cene v primerjavi z ostalimi ljubljanskimi privat zobarji. Rada bi, da mi vse zrihtajo, tudi vse slike, na enem mestu, ne da hodim slikat nekam, pa potem pulit drugam pa po implantat spet k nekomu tretjemu.
Rabila bi namreč nujno par implantatov (prej še kakšno kirurško odstranitev zoba), a se zobozdravnikov bojim kot hudič križa. Zdaj zbiram pogum in denar pa ne bi glih najdražjih ordinacij in največjih neprijaznežev v Ljubljani izbrala, ker me je res groza it k zobarju pa že malo predolgo odlašam.
Če pa priporočate katerega drugega prijaznega in cenovno ugodnejšega privat zobarja v Ljubljani, kjer je mogoče opravit vse na enem mestu (ortopan, puljenje, zdravljenje, implantat,…) pa se priporočam tudi za ta vaša mnenja.