Iskrene ženske (resničnost, ki se skozi življenje potrjuje)
Itak, da se že na začetku vid kašn bo, samo vs taki tipi ne zanimajo. Raj nrdite barabi otroka, čeprov veste, da je rizik.
Žurer ni enako ženskar. Če par nima otrok, zakaj ga ne bi smela žurat?? Tudi, ko pridejo otroci, je zdravo da si partnerja privoščita sprostitev, ki pa seveda ne more biti tako pogosta kot v obdobju, ko sta bila sama brez obveznosti.
Razmerje brez otrok ali pa z otroci je ogromna razlika. Moškega po rojstvu otroka spoznaš v drugačni luči. To so situacije zaradi katerih ne moreš reči, da si vedel že desetletje prej, kako bo. Lahko je nekdo super partner, ko se žura in hodi naokoli. Ko pride otrok, pa je lenuh na kavču, z daljincem v roki,[/quote]
Goldi, to je ceneni ženski izgovor, češ spremenil se je. Nič se ni spremenil, ampak je vedno bil takšen. In razumem, da ga ženska ne naštudira tja do dveh let… saj veš zaljubljenost in rožnati špegelčki. :-))
Ampak kasneje po 10 letih (v tvojem teoretičnem primeru) pa res nima izgovorov, če jo preseneti kot slab oče njunega otroka. Ali ga ni dobro poznala (njegovih prioritet v življenju) ali pa nista skupaj “odrasla”.
Da si nekdo prisluži vzdevek žurer, pomeni, da ga kr orng žura. Je vsak petk, soboto v diskačih, pije, flita z babami itd
Razmerje brez otrok ali pa z otroci je ogromna razlika. Moškega po rojstvu otroka spoznaš v drugačni luči. To so situacije zaradi katerih ne moreš reči, da si vedel že desetletje prej, kako bo. Lahko je nekdo super partner, ko se žura in hodi naokoli. Ko pride otrok, pa je lenuh na kavču, z daljincem v roki,[/quote]
Goldi, to je ceneni ženski izgovor, češ spremenil se je. Nič se ni spremenil, ampak je vedno bil takšen. In razumem, da ga ženska ne naštudira tja do dveh let… saj veš zaljubljenost in rožnati špegelčki. :-))
Ampak kasneje po 10 letih (v tvojem teoretičnem primeru) pa res nima izgovorov, če jo preseneti kot slab oče njunega otroka. Ali ga ni dobro poznala (njegovih prioritet v življenju) ali pa nista skupaj “odrasla”.[/quote]
Poslušam in gledam okoli sebe, kaj se dogaja. Partnerstvo se spremeni, ko pride otrok, ker se spremenijo prioritete. Tudi ritem življenja je drugačen. Vse te situacije so prvikrat, prej je par lahko le govoril o tem, kako bo, ko (če) bo…in ko dejansko pride, je druga pesem. Zamisli si kakšen realen primer, dodaj še, da je otrok večkrat bolan, ne spi…
Da si nekdo prisluži vzdevek žurer, pomeni, da ga kr orng žura. Je vsak petk, soboto v diskačih, pije, flita z babami itd[/quote]
Aja, nisem mislila tega za dva, ki sta v odnosu. Bolj na to, da hodita dosti okoli (potovanja, vikend izleti, koncerti, večerje zunaj, margarite v senci…).
Ampak kasneje po 10 letih (v tvojem teoretičnem primeru) pa res nima izgovorov, če jo preseneti kot slab oče njunega otroka. Ali ga ni dobro poznala (njegovih prioritet v življenju) ali pa nista skupaj “odrasla”.[/quote]
Poslušam in gledam okoli sebe, kaj se dogaja. Partnerstvo se spremeni, ko pride otrok, ker se spremenijo prioritete. Tudi ritem življenja je drugačen. Vse te situacije so prvikrat, prej je par lahko le govoril o tem, kako bo, ko (če) bo…in ko dejansko pride, je druga pesem. Zamisli si kakšen realen primer, dodaj še, da je otrok večkrat bolan, ne spi…[/quote]
V tem primeru se sklicijem na tisto, kar je zgoraj napisal Matkič. Na ti. ženski 6 (ali 7. čut).
Torej tip je bil neiskren z njo, ko sta se pogovarjala o če bi se zgodili otroci, ona pa ni tega opazila?
Odgovornost se da testirati na mali milijon načinov. Skozi drobne in vsakdanje stvari. :-))
Morda je moški mislil in imel drugačna pričakovanja, ko bo družina. In ko se je to resnično zgodilo, je zmrznil na celi črti, od ženske pa ni več dobil trepljajev po rami in pol jo je začel grdo gledat, se ji maščevat…ne ne, to ni iz tega filma:))).
Ampak zopet mi ni jasno, kako tega, da ga mora vedno hvaliti in trepljati po rami ni opazila?
Se niti enkrat nista sporekla v vsem tem času, da bi ugotovila, da bo v tem primeru obesil nos do tal?
Zanimivo logiko mate moski. Ce je tip nevzgojen ipd je kriva mama.Ce se goni naokoli je kriva biologija. Ce ni dober oce, smo krive zenske, ker smo si izbrale takega partnerja. Lahko recem, da mi je zal, da nisem moski.
Kaj mi ni jasno?
Pravim ti le, da je v tvojem teoretičnem primeru s katerim si začela za razočaranje izključno kriva ženska sama.
Ga ni sploh spoznala, zato pa potem razočaranje blaži z tem, češ da se je spremenil. Jaz še vedno trdim… vedno je bil tak. :-))
Jap mi imam ovse te izgovore, ženske pa nboenega, ker se same hvalite kako imate vaš šesto-sedmi čut in ste odlične pri ocenjevanju moških…. torej kako to da je toliko fail partnerstev, kjer ženska ni zmogla predvidet ničesar…. in je dala svojo maternico enemu luzerju pol pa joka….
Vedno se hvalite ali opominjate kako sposobne ste pa nimate priložnosti (kariera baje pro moška) potem dobite priložnost glede nečesa in se izgovarjate kako je niste sposobne porihtat, ker vam čut več ne deluje.
Konstantno prelaganje odgovornosti stran, čeprav baje ravno to tipe obtožujete. Ampak mi se vsaj ne delamo svetnikov in odraslih ampak priznamo da se nam ne ljubi, ve pa se mate za nekaj več glede odgovornosti itd. a na koncu najbolj odgovorno odloitev (spočetje otroka) nardite z eni kretenom mi vas zapusti (ponovno prezgodnje smrti izvzete, če ni zaradi slabega prehranjevanja in drog ipd.)
Kaj mi ni jasno?
Pravim ti le, da je v tvojem teoretičnem primeru s katerim si začela za razočaranje izključno kriva ženska sama.
Ga ni sploh spoznala, zato pa potem razočaranje blaži z tem, češ da se je spremenil. Jaz še vedno trdim… vedno je bil tak. :-))[/quote]
Možno je več odgovorov, ker smo si ljudje različni. Sploh pa ne more biti le en kriv, ker ni dovolj zgodaj spoznal, da je drugi neodrasel.
Kaj mi ni jasno?
Ga ni sploh spoznala, zato pa potem razočaranje blaži z tem, češ da se je spremenil. Jaz še vedno trdim… vedno je bil tak. :-))[/quote]
Tako je, vedno je bil tak, samo ona ni znala dovolj daleč kopat da bi vidla…. torej ni tako sposobna kot meni da bi naj bila.
Kaj mi ni jasno?
Možno je več odgovorov, ker smo si ljudje različni. Sploh pa ne more biti le en kriv, ker ni dovolj zgodaj spoznal, da je drugi neodrasel.[/quote]
Seveda je, ker tipi se ne hvalimo da imamo ta šesto sedmi čut za ocenjevanje pa intuicijo itd…. ženske pač se, ne vse veliko več pač….
Če moški ne uporabljate besedne zveze s čudesi, to še ne pomeni, da se ne delate da veste vse. Samo kolikor vidim, ste moški hitro zadovoljni z izbiro ženske. Kot da se potem oddahnete in vam lahko vse pade dol.
Matkič, pozabljaš na še eno tipično žensko razmišljanje… “Spremenil se bo zame”
Bo ja… eden od tisoč. :-))
Če oče ne sodeluje pri vzgoji oz, če je le “mama2”, ki dela po navodilih mame, se vzgoja sfiži tako al drgač…
Otroci so nevzgojeni, nepripravljeni na življenje in potem hčere nimajo muštra po katerem bi izbirale, sinovi so pa mehkužci, ki čakajo da ga bo ženska izbrala in ga pedenala.
Kar poglej kako se tu nekateri dečki pritožujejo, da bi ženske morale njih zapeljevat ker so oni nekaj…
Ja pa kaj še:P
matematika ti pa ni jaca strana. 🙂 moski izbira najboljso zase, zenska izbere najboljsega zase. 50-50. Zenska nima kaj izbrati, ce se zanjo noben ne zanima, zato nima njena izbira nic vecje vrednosti kot od moskega. V nobenem primeru. V svetu odraslih je odgovornost deljena. Kje si pa ti? Na odnosu mama-sin?
Poslušam in gledam okoli sebe, kaj se dogaja. Partnerstvo se spremeni, ko pride otrok, ker se spremenijo prioritete. Tudi ritem življenja je drugačen. Vse te situacije so prvikrat, prej je par lahko le govoril o tem, kako bo, ko (če) bo…in ko dejansko pride, je druga pesem. Zamisli si kakšen realen primer, dodaj še, da je otrok večkrat bolan, ne spi…[/quote]
Fišek obvlada sceno vzgoje otrok. Se teoretično znajde v teh situacijah.
Tako je, saj to jaz skoz pravim, da če baba ostane sama z otrokom ker jo ded zapusti (pustmo smrt pri miru ipd zadeve) je ravnokar dokazala da ni sposobna izbirat tipa, in je torej itak manj inteligentna ker se je dala oplodit tipu ki je tak slab foter da jo zapusti :)[/quote]ce bi ded kaj bolje izbiral, kot ona, je ne bi rabil zapustit. ocitno je nekje zajebal. 🙂
Babe so bolj odgovorne. Nihče jih ne sili, d aimajo kaj z dedci. pa na vsako babo pride vsaj 5 fehtarjev, tako da, babe bolj izbirajo.
To ti pa čut kar pravilno govori.
Forum je zaprt za komentiranje.