Iskrene ženske (resničnost, ki se skozi življenje potrjuje)
Kako to, da marko nima otrok? Se boji, da njegova ni čisto iskrena?
Babe so bolj odgovorne. Nihče jih ne sili, d aimajo kaj z dedci. pa na vsako babo pride vsaj 5 fehtarjev, tako da, babe bolj izbirajo.[/quote]Njih noben ne sili. Kdo pa te deda sili? Daj nehaj bit smesen, pozno je. 🙂 skoz neke mucenike iz moskih delas, v bistvu otroke, ki se ne zavedajo posledic svojih dejanj.
Ženska gre h ginekologu po tabletke, pa je zaščitena pred vsako varianto, da bi ji kakšen je.biveter naredil otroka, če noče, tudi če se dedcu ne ljubi kondoma gor dat. Ponavljam, odgovornost za spočetje je pri ženski veliko večja, saj da ona noge narazen.
Hahaha. Pa kaj pol, ce da noge narazen. Pa daj, ti se prav butla delas iz sebe. Zdaj si pa predstavljaj zensko, ki drzi noge narazen, ampak ga noben vmes ne porine. Kdaj bo rodila? 🙂
Če se mi pa vsepovsod nastavljaš. Kamorkoli se obrnem, nate naletim. A ti sploh kdaj spiš?
matematika ti pa ni jaca strana. 🙂 moski izbira najboljso zase, zenska izbere najboljsega zase. 50-50. Zenska nima kaj izbrati, ce se zanjo noben ne zanima, zato nima njena izbira nic vecje vrednosti kot od moskega. V nobenem primeru. V svetu odraslih je odgovornost deljena. Kje si pa ti? Na odnosu mama-sin?[/quote]
Marko, tle si ga pa počil mimo, kolikor si dolg in širok.
To je ravno tako, kot bi rekel, da je oropani 50% kriv, ker ga je ropar oropal. :-))
Jaz vedno pravim, da je vsak najprej odgovoren sam za svoja dejanja… ampak vedno tudi pravim, da smo moški na splošno gledano dokaj neodgovorni. In to je tisto, kar naj ženskam že enkrat pride iz tazadnje v glavo, ne pa da hlinijo, da je dedc kriv za njihove slabe odločitve ali dejanja.
Ali pa naj se že enkrat tudi same na splošno proglasijo za neodgovorne, tako kot se je mirne duše sposobna velika večina moških. :-))
Ampak ne, one so boljše, one obvladajo sceno, one nas berejo kot odprto knjigo… pajade… lahko še samo sanjajo naprej da so “wonder women”.
Marko bo dobil otroka, ko se bo sosed zanj odločil.
Če se mi pa vsepovsod nastavljaš. Kamorkoli se obrnem, nate naletim. A ti sploh kdaj spiš?[/quote]
Nastavljam ti bombice in jih spretno pobiraš. Ni res, da povsod naletiš name, ker ne pišem več pogosto.
In ja, seveda spim. Ko podojim vse otroke foruma, grem spat:)))).
Če se mi pa vsepovsod nastavljaš. Kamorkoli se obrnem, nate naletim. A ti sploh kdaj spiš?[/quote]
Nastavljam ti bombice in jih spretno pobiraš. Ni res, da povsod naletiš name, ker ne pišem več pogosto.
In ja, seveda spim. Ko podojim vse otroke foruma, grem spat:)))).[/quote]
Zakaj si se zdaj še ti zaljubila vame? Kaj vidiš v meni takega?
Še jst?:)) Al ti vame? Omenila sem dojenje in si takoj cuknil. Pazi, da te dons ne bo bolela glava od teh vprašanj.
Mimogrede pa…se ne zaljubljam, to ni v moji naravi. Zdaj pa pojdi dol z joške, ker si dost popil:).
Oba sta odrasli osebi in vesta kar lahko sledi, če imata nezaščitene spolne odnose. Torej se odgovornost deli na 50:50.
….mislim da še ni dolgo nazaj ,ko je bil v oddaji Preverjeno,na poptv,prispevek o tem
da je v porastu za 15 % ,po ločitvi, ko skrb za otroke prevzamejo moški,in da se še dviguje….
toliko o moški odgovornosti in vzgoji…..
Kako je fiška lačna ljubezni … Išče jo pa med svinjami na monu. Fišek, objemi medvedka in pojdi ajat. Misli na kaj lepega.
Res je. Ampak babe še vedno polagajo neke zgrešene upe na desce. Pa vse televizije tega sveta jim že leta trobijo, da se bodo zajebale, če bodo otroke imele. Kaj naj še javni mediji naredijo proti tej samouničevalni babji trmoglavosti?
Kako si pozoren do mene in kako te skrbi za vse moje nadaljnje korake. Samo zmotil si se pri tem, da iščem. Morda je flaša preveč oddaljena od tebe, pa nimaš bistrih misli? Ob pomanjkanju alkohola te začne skrbeti za neznano žensko s foruma? Šel si celo korak dlje in mi zaželel lepe misli. Mislm…kdo zdaj komu laže, a?:)))
Ja, grem spat, ker me danes čaka še en nov prečudovit dan, ki bo obdan s polno ljubezni, katera me prežema vse dni v letu.
Pa kaj si vi to eno magic intuicijo prodajate? Jaz, če imam srečo, na pravi dan vzamem dežnik pa robčke s seboj, da se sredi pločnika ustavim, se zasukam, spremenim pot in se tako taman izognem frki po ropu banke, je pa prej kriva raztresenost kot pa neka famozna intuicija. Nevrotična sem pa tudi dovolj, da je tisti zoprn feeling v želodcu, ki ga občasno fašem pri spoznavanju ljudi, mogoče lahko tudi kronični gastritis…
matematika ti pa ni jaca strana. 🙂 moski izbira najboljso zase, zenska izbere najboljsega zase. 50-50. Zenska nima kaj izbrati, ce se zanjo noben ne zanima, zato nima njena izbira nic vecje vrednosti kot od moskega. V nobenem primeru. V svetu odraslih je odgovornost deljena. Kje si pa ti? Na odnosu mama-sin?[/quote]
To je ravno tako, kot bi rekel, da je oropani 50% kriv, ker ga je ropar oropal. :-))
Jaz vedno pravim, da je vsak najprej odgovoren sam za svoja dejanja… ampak vedno tudi pravim, da smo moški na splošno gledano dokaj neodgovorni. In to je tisto, kar naj ženskam že enkrat pride iz tazadnje v glavo, ne pa da hlinijo, da je dedc kriv za njihove slabe odločitve ali dejanja.
Ali pa naj se že enkrat tudi same na splošno proglasijo za neodgovorne, tako kot se je mirne duše sposobna velika večina moških. :-))
Ampak ne, one so boljše, one obvladajo sceno, one nas berejo kot odprto knjigo… pajade… lahko še samo sanjajo naprej da so “wonder women”.[/quote]nisem tako dolg, sirok pa se manj. 🙂
Ti si dal primer, ki ga lahko enacis s posilstvom zenske. Jaz ne pravim, da je odgovoren le moski ali pa da je on bolj, jaz pravim le, da sta za spocetje otroka oba enako. Meni se zdi otrocje in skrajno neresno pregovarjati o tem, kdo je pri tem bolj ali manj odgovoren. Je pa res, da je med nami in v druzbi nasploh, precej neresnezev oziroma neodgovornezev, zato razumem od kot ta razhajanja.
Ma kakšna očetovska vzgoja? Dajte no! Le kje v naravi to obstaja? V naravi pri večini vrst mame vzgojijo mladiče obeh spolov. Očetje se v najboljšem primeru potikajo okoli in morda prinesejo domov ostanke kakšnega plena. Pa še to morda samo zato, ker v naravi ni gostiln. Če bi te bile, niti lovili ne bi več in bi vsi volkovi, medvedje, lisjaki, zajci lepo skupaj viseli za šankom, se nacejali s pivom, gledali fuzbal in šlatali kelnarce za rit.
Ampak ne, one so boljše, one obvladajo sceno, one nas berejo kot odprto knjigo… pajade… lahko še samo sanjajo naprej da so “wonder women”.[/quote]nisem tako dolg, sirok pa se manj. 🙂
Ti si dal primer, ki ga lahko enacis s posilstvom zenske. Jaz ne pravim, da je odgovoren le moski ali pa da je on bolj, jaz pravim le, da sta za spocetje otroka oba enako. Meni se zdi otrocje in skrajno neresno pregovarjati o tem, kdo je pri tem bolj ali manj odgovoren. Je pa res, da je med nami in v druzbi nasploh, precej neresnezev oziroma neodgovornezev, zato razumem od kot ta razhajanja.[/quote]
Manj odgovoren je vedno tisti ki na koncu ima večje težave in več da (svoje telo) to pa so po defaultu ženske, torej je od nje pričakovati večjo odgovornost, komu bo ”dala” svojo maternico za 9 mesecev….
Dodajmo še temu kako se imajo ženske same za bolj odrasle (in z odraslostjo načeloma bi naj prišla tudi odgovornost) pa še hvalijo se marsikdaj kako one ne igrajo igric, ker so odrasle, ne pa otročje kot mi itd…
Ženske ”ste” si same to intuicijo ”izmislile” vaš kao šesti ut, kako čutite da ni nekaj prav ali karkoli…. same ste/so to potencirale do nekih višav vaše slavne magije in čutenja kaj je prav in narobe, ampak vedno ”vam” zataji ravno ko bi blo najbolj potrebno 🙂
Ženske ”ste” si same to intuicijo ”izmislile” vaš kao šesti ut, kako čutite da ni nekaj prav ali karkoli…. same ste/so to potencirale do nekih višav vaše slavne magije in čutenja kaj je prav in narobe, ampak vedno ”vam” zataji ravno ko bi blo najbolj potrebno :)[/quote]
Zataji jim razum, ko se je potrebno soočiti s posledicami lastnih intuitivnih izbir. 🙂
Ženske ”ste” si same to intuicijo ”izmislile” vaš kao šesti ut, kako čutite da ni nekaj prav ali karkoli…. same ste/so to potencirale do nekih višav vaše slavne magije in čutenja kaj je prav in narobe, ampak vedno ”vam” zataji ravno ko bi blo najbolj potrebno :)[/quote]
Zataji jim razum, ko se je potrebno soočiti s posledicami lastnih intuitivnih izbir. :-)[/quote]
Pišuka, zdaj pa nisem več zihr, kdo si je to intuicijo izmislil – saj lahko vidimo, da nam (ženskam) celo nek Robi pripisuje intuitivne izbire… Odločite se že, no.
Če bi svoj delež opravila, potem ne bi moškemu težila, da mora otroka tako vzgajati, kot ona hoče.[/quote]
Samo Ruglja sem povzela.Drugace pa ja imas tudi prav, se najdejo take. Jaz sem svoje opravila ( zal )sama.Za zdaj je videt solidno in upam, da tako ostane. Treba se je potrudit, naucit kaj iz svojih napak in predvsem biti odgovoren.
Forum je zaprt za komentiranje.