Iskrene ženske (resničnost, ki se skozi življenje potrjuje)
Izmislile ste si jo ženske. Jaz sem samo logično povzel, da potem zataji razum, ko je potrebno reševati težave in posledice tistega, kar izberejo vaša intuicija in čustva.
Izmislile ste si jo ženske. Jaz sem samo logično povzel, da potem zataji razum, ko je potrebno reševati težave in posledice tistega, kar izberejo vaša intuicija in čustva.[/quote]
Itak, tebi je čisto logično, da ženske odpovedo, ko je potrebno reševati težave in sanirati posledice. Je imel Sadni kar prav, to ni daleč od tega, da trdiš, da so vse ženske neumne.
Izmislile ste si jo ženske. Jaz sem samo logično povzel, da potem zataji razum, ko je potrebno reševati težave in posledice tistega, kar izberejo vaša intuicija in čustva.[/quote]
Itak, tebi je čisto logično, da ženske odpovedo, ko je potrebno reševati težave in sanirati posledice. Je imel Sadni kar prav, to ni daleč od tega, da trdiš, da so vse ženske neumne.[/quote]
A to pravi tvoja intuicija ali tvoj razum ? 🙂
Verjetno intuicija, ker nisem povedal, da vsem odpove, ampak le tistim, ki ob nastalih težavah krivdo prevalijo na moškega. Same pa razumsko ne pridejo do spoznanja, da so izbrale takšnega, kot so si ga zaslužile.
Itak, tebi je čisto logično, da ženske odpovedo, ko je potrebno reševati težave in sanirati posledice. Je imel Sadni kar prav, to ni daleč od tega, da trdiš, da so vse ženske neumne.[/quote]
A to pravi tvoja intuicija ali tvoj razum ? 🙂
Verjetno intuicija, ker nisem povedal, da vsem odpove, ampak le tistim, ki ob nastalih težavah krivdo prevalijo na moškega. Same pa razumsko ne pridejo do spoznanja, da so izbrale takšnega, kot so si ga zaslužile.[/quote]
Iz spodnjega navedka ni bilo možno sklepati, da govoriš o specifični skupini žensk:
Pa iz tega tudi ne:
Oh ja.
Sej pravm, nima jajc priznat, da je isti kt jst 🙂
Ženski zataji razum, ko je potrebno reševati težave in posledice tistega, kar izbirajo vaša intuicija in čustva.
Prevod
Ženske ste izgubljene ovčke brez možganov.
Hahaha, babja intuicija. Babe si očitno po globoki intuiciji izbirajo pedofilske posiljevalce, pretepaške alkoholike in ostale skrajneže v svoje svete zakone. Gate in štunfe jim perejo po ukazu intuicije. Intuitivno po stopnicah padajo ….
Če uporabiš logiko, je to možno sklepati.
Povzetek: Tista, ki se je sposobna soočiti, ji ne zataji razum. 🙂
Tista, ki pa se ni sposobna, pa ji je razum zatajil in je ostala le žrtev svoje intuicije in čustev.
Če uporabiš logiko, je to možno sklepati.
Povzetek: Tista, ki se je sposobna soočiti, ji ne zataji razum. 🙂
Tista, ki pa se ni sposobna, pa ji je razum zatajil in je ostala le žrtev svoje intuicije in čustev.[/quote]
Kar pa ni več vezano na spol, glede na to, koliko moških se ujame v vlogo žrtve (pa čeprav so pregovorno kao ful bolj razumski, pa z logiko so si tudi “na ti”, baje). Je pa res, da jim potem nihče pred nosom ne opleta z intuicijo… 🙂
Seveda isto velja za moške.
Tudi moške zavedejo čustva in zaradi pomanjkanja znanja in razumskih sposobnosti, problemov ne znajo rešiti,
Se pravi, da intuicija nima kaj dosti s tem, a ne? No, samo to me je zanimalo. Hvala.
Ti maš res prazno glavo. Še dobro, da imaš dolgo čupo gor, da ti vsaj nekaj krasi in zakriva praznino.
Najbrž te je z mano zamenjala. Všeč so ji medvedki …
Najbrž te je z mano zamenjala. Všeč so ji medvedki …[/quote]
Nisem zamenjala. Kaj ga boš zdaj prebutal od ljubosumja? Tako to gre pri moških, ko zavre kri, a ne. Napiši mu, v kateri gostilni ga boš pričakal za šankom.
A si dec al nisi? Ves čas se želiš poistovetiti s pravimi moškimi, tistimi res iz votline. Ko je pa treba akcija, pa rep med noge. Nisi dec, ti še pol Marko nisi.
Mogoče se ti res maraš družiti…, ampak kaj, ko se one ne s tabo. Prišel si tako daleč, da mene fehtaš. Še naslov mi pošlji, da bo mera polna.
Forum je zaprt za komentiranje.