Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskreni moški ( iluzija ali možna resničnost)

Iskreni moški ( iluzija ali možna resničnost)

Ja kot naslov sam pove ali še dan danes obstajajo iskreni moški.

Obstajajo v tolikšni meri, v kolikšni obstajajo iskrene ženske.

Jst še v življenju nisem spoznal iskrene ženske. Taka pomoje sploh ne obstaja.

Ima, ima, ali kod braće Grimma.

Iskrenost je odvisna od spola? Če nimaš ‘luleka’, si potem avtomatsko neiskren!? Kakšno razočaranje nad ženskami, ker nisi dovolj moža, da bi lahko stal za svojimi občutki, se že leta raje skrivaš za prizadetostjo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Robi je pomoje istga mišljenja. Samo valda ni tok neumen, da bo to priznal, če ve, da tud njegova to bere 🙂

Tisti, ki se jim zdi, da so z iskreno žensko, ji bojo tud prstan nataknli gor.

iskreni ljudje so vecinoma samski.

Marko že ne more biti iskren dec, če ima babo. Se mora kar pretvarjat v skupnem gospodinjstvu, da dobi za lizat. Pička se ne zagreje na iskrene besede. Za fukat tudi pri soprogi ne dobiš, če ji iskreno poveš, da se je v zadnjih dvajsetih letih precej razširila glede na dvajset let stare fotografije neke njej podobne deklice s plaže.

Mah, to je on eno nesamozavestno pobral, taki je vseeno kako ravnaš z njo. Tud z gnilim zobovjem ti bo pustila, da jo zaližeš, pa še naprej te futrala s piškoti, čeprov si že cel škrbast.

Pač eno tako si je pobral, k ji je vseen kašnga tipa ma. Dokler ma šiht pa da je kolkr tolk prjazn, bo že vredi.

Lol iskreni moški haha…mi smo tolko iskreni kot ste ve iskrene z nami. V današnjih časih kurbarije se itak ne splača bit iskren z žensko ker tako ali tako moški nebo vedel kaj vse je njegova počela včasih. 😉

Babe ne bi nič naredile za orenk desce, ker si po nekem glupem prepričanju domišljajo, da jim taki kar sami po sebi pripadajo. Da jim morajo kar z neba past. Pa še, da se jim morajo dobrikat, da jih bodo one lahko izbrale. “A si lahko zapravim življenje s tabo, neusmiljena čarovnica?” Ker pa življenje s svojimi zakonitostmi ne ustreza domišljiji teh princesk, so tudi za to desci krivi.

Eni, vsaj jaz pa rad fu*kam debele in raztegnjene in mi na kraj pameti ne pade, da so stoječi joški rajc.

En je zelo dobro napisal “iskreni ljudje so samski”. Moški po naravi smo vsi iskreni, tako se tudi pogovarjamo v moški družbi. Ampak ženske pa tega ne marate in zato se vam prilagodimo

Eni, vsaj jaz pa rad fu*kam debele in raztegnjene in mi na kraj pameti ne pade, da so stoječi joški rajc.[/quote]

Hahahaha, okej, naj ti bo, ker fukaš z določenim umetniškim stališčem.

Eni, vsaj jaz pa rad fu*kam debele in raztegnjene in mi na kraj pameti ne pade, da so stoječi joški rajc.[/quote]

Hahahaha, okej, naj ti bo, ker fukaš z določenim umetniškim stališčem.[/quote]

:))
:))))

Najprej definirajte, kaj je iskren človek, da vidimo, če boste sploh tukaj prišli skupaj. Mene izzvzemite. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakor hitro dec dela nekaj zato, da je baba zadovoljna, je pa v nasprotju z njegovo voljo, je neiskren.

Iskren do samega sebe pa si, ko živiš v stiku s samim sabo. Ali si to dosegel pa veš po tem, kako s epočutiš.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Seveda obstajajo.
Tipi pridejo do žensk in jim lepo povedo, da bi z njo imeli one-night stand. Evo tipi čist iskreni, da bolj ne morejo biti.
Potem pa se ženske sprašujete ali obstajajo iskreni tipi???
Pa saj ne moreš verjet no…

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Kaj bote babe z iskrenimi tipi, pol pa ti reče da maš mlahave noge da bi lahko malo več trenirala, pol pa čoba do tal ker ti je povedal iskreno, ve pa iskrenost to je šele smeh!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Itak, da obstajajo. Samo ne jih iskat tu na forumu.

kaj, a ti pa mislis, da so vsi tako vzgojeni in imajo enak obcutek za svobodo, kot ti? Hehehe, kolk si ti simpaticen. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja, eni imate prirojen občutek, da morate druge postavljati nad sebe, štekam.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Aha…..lažnivka… 😛

Aha…..lažnivka… :P[/quote]

Kaj te žuli?:)

Aha…..lažnivka… :P[/quote]

Kaj te žuli?:)[/quote]
Kup od podrte iluzije…. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close