Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskreni moški ( iluzija ali možna resničnost)

Iskreni moški ( iluzija ali možna resničnost)

Kaj te žuli?:)[/quote]
Kup od podrte iluzije…. :)[/quote]

Kr neki…

Kup od podrte iluzije…. :)[/quote]

Kr neki…[/quote]
A ti si pričakovala večerjo s sladico? Ob svečkah? 😀

nic ti ne stekas, zato ti raje ne bom niti razlagal 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kr neki…[/quote]
A ti si pričakovala večerjo s sladico? Ob svečkah? :D[/quote]

Ne vem, o čem ti to, zato se ne smejim.

A ti si pričakovala večerjo s sladico? Ob svečkah? :D[/quote]

Ne vem, o čem ti to, zato se ne smejim.[/quote]
Nekam si resna zadnje čase. A je vse ok s tabo ?

:)))))

Hahaha, saj tebe že tradicionalno izvzemamo iz območja resnice, ker si tako pravljično bitje.

nic ti ne stekas, zato ti raje ne bom niti razlagal :)[/quote]

Glej bedak, ne probaj se iti spet z mano svojih besednih igric. Ti razglage nimaš. Samo pod.jebavaš nekaj.

V bistvu mislim, da sploh nimaš babe, ti samo praviš, da jo maš. Moja ura se bliža, jaz grem ven malo nastavljačice za.jebavat, pa po riti plačat, mogoče si kaj domov privlečem. Ti se pa tu z mano daješ, pa me prepričuješ, da si resen, pa to. Ma kdo ti kaj verjame..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ma ti si cela definicija.

Kaj bote babe z iskrenimi tipi, pol pa ti reče da maš mlahave noge da bi lahko malo več trenirala, pol pa čoba do tal ker ti je povedal iskreno, ve pa iskrenost to je šele smeh![/quote]
Zato bi bilo bolj na mestu vprašanje ali obstajajo ženske, ki so sposobne sprejeti iskrenost iskrenega moškega. 🙂
Če mora moški pazit kaj pove, da ženska zaradi svoje ranljivosti in slabe samopodobe ne bo užaljena ali se počutila manjvredno, potem se naj najprej ženske vprašajo zakaj iskrenost izumira.

Ženske se boža po laskih, jih hvali, ob vsaki nespametni odločitvi, izjavi, obnašanju. Dece pa poniževat, kritizirat, jim očitat vse mogoče. Sej je dec, bo že preživel nekako….

Dejmo si priznat da je več kot 90 % bab nesamozavestnih. Spet še ena stvar, k se jo tud Robiji zavedajo, ampak ko se razvije debata v drugo smer, me pa napadajo, da sem obkrožen samo z neumnimi, plehkimi, nesamozavestnimi, ki padajo samo na videz, tiste, ki padajo na vsebino, se me pa izogibajo. Okej…

Kaj te mi napadamo, če pa sam trdiš, da so vse neumne.
Samo ponovimo tisto, kar sam praviš.

Kaj bote babe z iskrenimi tipi, pol pa ti reče da maš mlahave noge da bi lahko malo več trenirala, pol pa čoba do tal ker ti je povedal iskreno, ve pa iskrenost to je šele smeh![/quote]po drugi strani pa lahko tip zensko vsak dan nalomi, ker iskreno cuti, da je tako prav, v resnici gre pa samo za nevzgojenega nasilneza z nizko samopodobo. Hehe.
Zato bi bilo bolj na mestu vprašanje ali obstajajo ženske, ki so sposobne sprejeti iskrenost iskrenega moškega. 🙂
Če mora moški pazit kaj pove, da ženska zaradi svoje ranljivosti in slabe samopodobe ne bo užaljena ali se počutila manjvredno, potem se naj najprej ženske vprašajo zakaj iskrenost izumira.[/quote]

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj bote babe z iskrenimi tipi, pol pa ti reče da maš mlahave noge da bi lahko malo več trenirala, pol pa čoba do tal ker ti je povedal iskreno, ve pa iskrenost to je šele smeh![/quote]po drugi strani pa lahko tip zensko vsak dan nalomi, ker iskreno cuti, da je tako prav, v resnici gre pa samo za nevzgojenega nasilneza z nizko samopodobo. Hehe.
Če mora moški pazit kaj pove, da ženska zaradi svoje ranljivosti in slabe samopodobe ne bo užaljena ali se počutila manjvredno, potem se naj najprej ženske vprašajo zakaj iskrenost izumira.[/quote]po drugi strani pa lahko tip zensko vsak dan nalomi, ker iskreno cuti, da je tako prav, v resnici gre pa samo za nevzgojenega nasilneza z nizko samopodobo. Hehe

Samo ponovimo tisto, kar sam praviš.[/quote]
Kaj se zdej vn vlečeš ? A te je sram priznat, da maš tud sam podobno mnenje o njih ?

Nesamozavestna baba je tud neumna ja. Vse to kar si zjokal na prejšnji stran je živ dokaz tega.

Samozavestna si bo svoj denar našparala, ne bo nič tečnarila o pravicah, pa kaj vse ji pripada. Tud cmerala se ne bo kolk so ženske na določenem področju prikrajšane, pa jokcala kje so pravi deci. Ampak več ali manj so vse babe take, tko da…jebite se vse skp.

Kulturnez, pa ti ves cas opisujes, da si zelis deda, nezavedno seveda. In to delas v joku in stoku, kot prava zenska, ki ji ne gre vse po planu. Ti si zenska ujeta v moskem telesu. 🙂
Samozavesten moski gre do zenske, jo izbere in jo vzame, tako kot je. Ti pa jamras nonstop, kako so nesamizavestne, neumne itd. In to samo zato, ker ne padajo na tvoj zaljivi “sarm”, ki jim ga kazes. Samozavestna zenska se takemu na dalec izogne in tu je tvoj problem. Pri tebi, ne pa pri zenskah. Niso one neumne, ampak si ti uzaljen.

A Robiju, k je tvoj prjatu, pa dovoliš vse to ? 🙂

Dej oba sta fegeta no. Grem stran, k to nima smisla več…

A stori to samozavesten moški na internetu, ali v živo? samo vprašam..

Samo ponovimo tisto, kar sam praviš.[/quote]
Kaj se zdej vn vlečeš ? A te je sram priznat, da maš tud sam podobno mnenje o njih ?[/quote]
Jaz ne pravim, da so vse neumne, kot to ti trdiš.
V tem je razlika.
In ne delam razlik med spoloma, saj neumnost ni pogojena s spolom. 🙂

A stori to samozavesten moški na internetu, ali v živo? samo vprašam..[/quote]
Če mu ženska da naslov, lahko gre do nje. 🙂
Brez naslova pa jo lahko le izbere.

Heh, Marko nam nabija o samozavesti. Ko se še na sliki ne upa nasmejat, pa ko babe po portalih išče…

Ta škrbonja se lahko men samo preko smajlijev hihita 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close