Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iskreno…

Iskreno…

Kaksne hlacke imate danes na sebi…no spodnje;))…me res zanima…da vidim…ko je zunaj tko vroce…no kako smo obleceni…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

bele tangice….

Že 14 dni ne nosim hlačk…sicer si pa itak bejbe spraševala kajne?
In ti si pa naga,tako kot vedno,ni res?
😉
Sp

A si mi res kak mail poslala,ker nisem dobil nič.

Pri nas sploh ni vroče (za spremembo). Črne navadne bombažne hlačke (take za 200 sit iz Madžarske – so zakon, ker so praktično neuničjlive). Tako, zdaj sem pa marsikatero moško fantazijo izničila, hehe ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

azure blue tangice :))

opa…pa ti si res sprevržen do konca…se dobro da nisem tvoja sosedka…;))…in jaz nisem gola…na meni so svilene rdece…hlacke…ne tange…ampak take ki malo zakrivajo ritko…da je bolj zanimivo…in spredaj prava cipka…rozce…ki bolj odkrivajo kot zakrivajo mojo mucico…naj ti domisljija dela…pa ne znori…prosim te…;))…in to je vse kar je na meni…ker je vroce…in mi pase da sem skoraj gola…pazt moram le…če mi pozvoni postarcek…da mu ne planem na vrata taka…bi bil potem hudic…za u cajtnge;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

bele klasične

TOOOOOOOOOOO!
Mega!Črno je zakon!
😉
Sp

helcka…lumpacka…ja modra je zakon…v vseh odtenkih…je tko lepo…in pase na porjaveli kozi…

o nedolznica…bela…hihhiihih…in koza rjava…in njegov pogled…aha…delas kaj na temu;))???

Ne znori….če pa kuriš!
Grrrrrrrrrrrr!
😉
Sp

solarij pa….:-)))))

A je sploh kaj, kar bi te pustilo hladnega? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

mishika…madzarske so res zakon…tko…ti dajem potrditev…sem tu kupovala moje hlacke po 5.000,00 al se vec…gor jih dobim za 1.00o,00…enak design…kvaliteta…oziroma so gor se boljse…in sedaj reci kdo je nor…madzarska je zakon in pika!

ma kaj solarij…me zanima…un…pogled…njegov…

Ja…gorak pir!
😉
Sp

hmmmm

Svetlo modre boxer

Pa saj pravim – in druge stvari tudi: samo da morda nimajo našitka s kakim znanim imenom.

Madžari bi bili zate še boljši zakon!
😉
Sp

Jaz nič ne vem o tem….. v solariju sem sama, veš!

:-))))

Hehe, pa si me. Nimam več kaj dodat :))))))))))).

saj sem soncek…

sama Virgin Mary!
😉
Sp

pa kaj zamujas…naj ti nekdo stima gumbke…

New Report

Close